@ Patak
Siguran sam da si razumeo sta zelim da kazem, al kad instiras,...
Manjak energije, preterano i bojazljivo vaganje svega i svakoga, strah od novog i posledica prihvatanja(kukavicluk), samoljublje i insistiranje na vlastitom razmisljanju(iskljucivost), potreba za tumacenjem svega i svakoga(jako cesto pogresna, po mom misljenju), "genijalan" talenat da "prozres" i "vidis" ono cega nisu svesni ni ucesnici odredjenih radnji i desavanja, prepustanje svojoj inerciji, zatvaranje u krug onih koji se uklapaju u tvoj postavljeni sablon, manipulacije da ce doci Baba Roga i pojesti svu zlocestu decu, ako te ne poslusaju i ne "odu na spavanje" kada ti kazes(ne mislim da je to namerna manipulacija, prilicno sam siguran da i sam verujes u nju).
P.S. Sto se tice bola vazano za raskol, mislim da si ti medju poslednjima koji ne zna odgovor na to pitanje. Cilj je bila jedna(i samo jedna) moto-organizacija. Jaka i dobro organizovana.
Nepomirljivi licni ego, strahovi od radnih i licne ambicije(cak i onih ispod proseka, moje neskromno misljenje) devalvirale su moje zelje i stavile licno i frustrirano ispred interesa jedne jake moto-organizacije.
Nadam se bar da ce neki novi i mladji uspeti da sagledaju sve greske i zamke kada ego namece pravila igre rezonu.