Mart 29, 2026, 09:24:43 posle podne

Autor Tema: Liturgija ili povorka?  (Pročitano 16825 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
Odg: Liturgija ili povorka?
« Odgovor #80 poslato: Oktobar 13, 2010, 08:07:34 posle podne »
   Auuu  ala se ovaj radojica jadni maleni raspisao, izgleda da mu je dosadno u njegovoj kuci ili ga niko ne zarezuje ni za suvu sljivu. Jbte, sto rece Patak " probaj na nekom drugom forumu" nevidim svrhu tvoga pisanja ovde. Posto si se samo banovao  *1 ili .........  Ili ti je sad ( Vam ) je manjak clanova, pa od organizacije neceg veceg nema nista :D :D ;D :D. Jbt od jedanom se ti interesujes za ovo mesto,  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

a onomad ...

http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=5857.0
   http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=5872.0

Nista sad nekapiram. Stvarno si svestran,,, bajker,, politicar,,, carapan,,,

1.    Joksa - namazani švercer, prošao Španiju prošao Italiju  ;D ;D čovek koji je izrazio želju da mu jedan dan budem mama ali ga je preduhitrila evolucija (uspravila sam se). Od tada najvise mrzi Cahrlesa Darwina, inače je i vlasnik neuhranjenog dobermana Zemunca ...

Ne kapiram ni urednike ovog foruma  *7 *7 *7 posto znaju ko je iza pseudonima Jo... ops mali radojica, da ne preduzmu mere *348 *529 *529 *529.

Ili si opet bio na rucku sa nekim od kumova pa ti gledaju kroz prste.  ;) ;) ;) ;)

@ Patak ..    sto se tice brisanja postova. Nemoj sad znas ti tobro sta ja tebi uvek zameram. ;) ;) ;)

EVO JOS JEDNE TEME... MALO ZANIMLJIVIJE.  

http://www.njuz.net/najavljena-parada-ljubitelja-oralnog-seksa/

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže mali radojica

• Suvozac
  • *
« Odgovor #81 poslato: Oktobar 13, 2010, 08:32:09 posle podne »
@ Patak ..     Nemoj sad znas ti tobro sta ja tebi uvek zameram. ;) ;) ;)
*338

;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #82 poslato: Oktobar 13, 2010, 08:48:57 posle podne »
Mozes da mi zameras koliko ti volja. Kad preteras - brisem. Sad bas ne vidim da si preterao.

Nisi psovao...

Nisi provocirao...

Samo si dao svoje vidjenje situacije.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #83 poslato: Oktobar 13, 2010, 09:05:32 posle podne »
*338

;D ;D ;D ;D ;D

Bas mi te zao sto ti je dosadno,,, pa ti preostao samo  *338 za igru.  Kupi psa. *6  Kazu da pomaze,, ( samo pazi da te ne ugrize ) a onda mozes da se pohvalis,, da  imas najboljeg prijatelja.  ;) ;) ;) ;)

Van mreže mali radojica

• Suvozac
  • *
« Odgovor #84 poslato: Oktobar 13, 2010, 09:10:32 posle podne »
   Pa tvoj podpredsednik je najblizi tome. On cak podrzava ove sa sarenim zastavicama.  ;) ;) Dobar vam klub.  ;) ;)

Citat
Kad preteras - brisem. Sad bas ne vidim da si preterao.

Nisi psovao...

Nisi provocirao...

Samo si dao svoje vidjenje situacije.
*533

;D ;D ;D ;D

Van mreže mali radojica

• Suvozac
  • *
« Odgovor #85 poslato: Oktobar 13, 2010, 09:18:41 posle podne »
   Bas mi te zao sto ti je dosadno,,, pa ti preostao samo  *338 za igru.  Kupi psa. *6  Kazu da pomaze,, ( samo pazi da te ne ugrize ) a onda mozes da se pohvalis,, da  imas najboljeg prijatelja.  ;) ;) ;) ;)
Ni jednog trenutka nisam ni pomislio da ces razumeti post.
 ;D ;D ;D

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #86 poslato: Oktobar 13, 2010, 09:29:17 posle podne »
Ni jednog trenutka nisam ni pomislio da ces razumeti post.
 ;D ;D ;D

Razumeo sam ga JA dobro.  ;) ;) ;)  Ali tebi tesko ide. Zato ipak kupi psa. ;)  Bice ti i bolje i lakse. ;) ;)

Van mreže mali radojica

• Suvozac
  • *
« Odgovor #87 poslato: Oktobar 13, 2010, 09:41:54 posle podne »
Razumeo sam ga JA dobro.  ;) ;) ;)  Ali tebi tesko ide. Zato ipak kupi psa. ;)  Bice ti i bolje i lakse. ;) ;)
Ma ne razumes, ako nisi pitao nekoga u medjuvremenu. ;D

Inace, imam dva psa.
A sto se tice prijatelja, zar ne poznajemo i ja i ti jednog sjajnog momka kome si se deklarisao kao prijatelj, a iza njegovih ledja se hvalio da ga drzis u sakama zbog duga?
Rec je bilo o citavih 40 evra. Bravo za njegovog prijatelja. :-\

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #88 poslato: Oktobar 13, 2010, 09:54:30 posle podne »
Ma ne razumes, ako nisi pitao nekoga u medjuvremenu. ;D

Inace, imam dva psa.
A sto se tice prijatelja, zar ne poznajemo i ja i ti jednog sjajnog momka kome si se deklarisao kao prijatelj, a iza njegovih ledja se hvalio da ga drzis u sakama zbog duga?
Rec je bilo o citavih 40 evra. Bravo za njegovog prijatelja. :-\

Kreni sa laganim setnjama.  ( za pocetak ) ...Prijace ti... ;) ;) ;)

Nekad bili. Medjutim deckic voli sve sto vole mladi,, pa je prodao prijateljstvo kao jos neki za rad ideologije...  Ali dodje djavo po svoje.. ;) ;D ;D Mada cujem da je negde vec i stigao.. ;D ;D   Posto ga sad snazno duva kako kaze Sale Zodijak. Pozajmi mu jednog, pa se zajedno setajte..  Ali obavezno zaobilazite Manjez. :D :D ;)

4.   D..... - žrtva vlastitog amoralizma kojeg karakterišu neobuzdana samovolja, mahnitost neverovanja i cinizam, jedan iz plejade maestralnih promašaja prirode ;D ;D

Van mreže mali radojica

• Suvozac
  • *
« Odgovor #89 poslato: Oktobar 13, 2010, 10:08:46 posle podne »
Toliko o tvom karakteru i tvom poimanju znacenja prijatelj.

I jebo te, sto si smor toliki? Sto se trpas medju "odrasle ljude" neprekidno, dok oni razgovaraju? Vidis da ti na vecinu ne odgovaram.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #90 poslato: Oktobar 13, 2010, 10:40:52 posle podne »
Toliko o tvom karakteru i tvom poimanju znacenja prijatelj.

I jebo te, sto si smor toliki? Sto se trpas medju "odrasle ljude" neprekidno, dok oni razgovaraju? Vidis da ti na vecinu ne odgovaram.

Pa guram se ja ovde,,,  ja nisam ovde nikoga molio javno da me bruse ili banuje ;) ;) ;)  za razliku od tebe...http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=5872.0

A nekapiram ni moderatore i administratore na odobravanju tvog prisustva na forumu...   :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: a posebno ADMINISTRATORE

Mada vi ste stari drugari,, cak si i ti bio moderator, *zbog mene*,, da li ti da se igras,, vi se dobro razumete.

Mozda je opet neki rucak bio iza zatvorenih vrata ili iza ledja,, posto sam te stvari naucio do tebe stari druze...  Divim se tvom karakteru,, mada mi takvi ljudi nikad nisu bili jasni... prvo pljuju a posle lizu...  uvek su mi bili gadni i jadni,,, stalno im nesto fali :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

Zato ti je moj savet da ne kenjas vise,,   imas svoje dvoriste,, svoje drugare,, pa se tamo igrajte u pesku. U tome ste neprevazidjeni. ;) ;) :D

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #91 poslato: Oktobar 14, 2010, 09:31:53 pre podne »
Vidim i ti imas nesto protiv urednickog tima foruma.
Aj da napisem jos jednom.

Probaj na BJB da izneses primedbe na rad njihovog urednickog tima.
 ;)

www.mkvaljevo.com

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #92 poslato: Oktobar 14, 2010, 09:37:20 pre podne »

;)

Naravno da imam. Mnogo toga. Ali polako... ;) ;) ;)  tek cemo o tome....

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #93 poslato: Oktobar 14, 2010, 11:05:07 pre podne »

;)

Kad ste vec kod uredjivanja da vas podsetim da ste skrenuli debelo sa teme.
A kad ste vec kod BJB-a pa bas zbog takvog stava koji su pojedini urednici tamo uspeli da nametnu ta prica je umnogome oslabila i sa kvalitetnim ljudima i sa kvalitetom sadrzaja a realno gledajuci i dalje dominantna. Pocnite malo promisljenije i strateski da uredjujete ovaj forum a ne samo da se ugledate na tudje uredjivanje i te medjusobne rasprave prebacite na pp. A ako se vec obazirete na drugi forum onda primetnite njihovo pravilo da ko je trazio da mu javno bude obrisan profil nemoze vise da se vrati ni pod drugim profilom na forum.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #94 poslato: Oktobar 14, 2010, 12:27:50 posle podne »
 Eto...napisao si predlog i bice razmotren. Ozbiljno.

Kopiracu tvoj post u admin deo foruma i videcemo sta moze da se uradi po tom pitanju.

Svaka dobronamerna kritika i predlog mogu poboljsati kvalitet ovog foruma.

www.mkvaljevo.com

Van mreže bucow

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #95 poslato: Oktobar 14, 2010, 12:40:37 posle podne »
tema lagano skliznu u off  a i ako ja primetih da bez obzira na obojenost svi imamo jednu zajednicku osobinu SMRDIMO NA BENZIN
i ta zajednicka osobina treba da bude smernica ovog foruma
LUBAV prema motorima to nas spaja jos samo da svi naucimo da je pokazemo na pravi nacin  ;)

Gospodin Šicer

• Gost
« Odgovor #96 poslato: Oktobar 14, 2010, 02:02:01 posle podne »
Kolicina vredjanja i prostakluka na ovom foumu je stvarno impozantna i ODAVNO je prevazisla granicu dobrog ukusa. Nikako ne razumem zasto se moderatori ne bave svojim poslom, nego ulaze u licne i privatne svadje sa neistomisljenicima, a sve na stetu foruma. Cak izvlace i neke vec odavno zaborabljene citate pune prostakluka i nekulture.

Sto se tice BJB, tamo nema mnogo demokratije i slobode govora, jer forum je privatno vlasnistvo, ali sto se tice kulture ophodjenja - u poredjenju sa ovim forumom je zaista Srpska Akademija Nauka i Umetnosti.

Sad ce neko reci, pa idi ako ti ne odgovara...a sta ce biti kad svi odemo...forum ne cine admini i moderatori...

Mislite o tome...

;)

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #97 poslato: Oktobar 14, 2010, 02:58:27 posle podne »
 Imas pp.

www.mkvaljevo.com

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #98 poslato: Oktobar 14, 2010, 05:05:32 posle podne »
Kolicina vredjanja i prostakluka na ovom foumu je stvarno impozantna i ODAVNO je prevazisla granicu dobrog ukusa. Nikako ne razumem zasto se moderatori ne bave svojim poslom, nego ulaze u licne i privatne svadje sa neistomisljenicima, a sve na stetu foruma. Cak izvlace i neke vec odavno zaborabljene citate pune prostakluka i nekulture.

Sto se tice BJB, tamo nema mnogo demokratije i slobode govora, jer forum je privatno vlasnistvo, ali sto se tice kulture ophodjenja - u poredjenju sa ovim forumom je zaista Srpska Akademija Nauka i Umetnosti.

Sad ce neko reci, pa idi ako ti ne odgovara...a sta ce biti kad svi odemo...forum ne cine admini i moderatori...

Mislite o tome...

;)

*7 *7 *7 *556 *556 *556

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #99 poslato: Oktobar 14, 2010, 05:50:16 posle podne »
ako postoji ``politichka volja`` na svakom forumu moze da se vaspostavi ``pendrek demokratija`` :)
e sad... na ovom forumu je uredjivachka ekipa vrlo tolerantna i malo feleksibilnija nego na nekim drugim forumima

tamo gde prestanem da dolazim ... ok, mislim da tu nemogu da iznesem svoje stavove iz nekog razloga ... koji god da je ...
tamo gde me izbace ... ok, pokupish svoju lopaticu i kanticu i odesh na drugo mesto da se ``igrash`` ... kraj priche
tamo gde sam sebe obrishem ... pa to nisam radio, ali kad bi to uradio samo bi otishao, bez tuznih pricha a sigurno nebi
pljunuo sam na sebe i napravio drugi nick i pokushavao da kucam inkognito .. to mi je pomalo gej :) ... ako vec postoji
potreba da nesto napishem, registrovao bi opet nalog ili bi trazio aktivaciju naloga ...

ja sam doshao na UMS forum da vidim sta ima ... obrisali su me :) cool... ne zele ljudi da pishem nishta po forumu ...
a mogao sam na napravim lazni profil, mogao sam na napravim zilion profila, da na par tema nabijem tim profilima broj poruka
pa da samom sebi dajem virtuelnu podrsku tih ``stalnih clanova`` ... mogao sam :)
mogao sam i da sajtu generisem toliki saobracaj na dnevnom / mesechnom nivou da bi im bilo jeftinije da ga sami ugase
mogao sam i da im napravim frku da ih svaki dan izvrcu od poreskih organa, preko kriminalistichke policije pa sve do pedofilije
ali nisam :) ... zato sto bi sve to bilo malo low life ...

ovako ja cu ih zacnem sa trachem koji sam cuo, vishe sa shalom koja se preprichava ovde preko privatnih poruka a bila je
i na chatu ... ono tipa da li ce UMS i na ``paradu ponosa`` da stavi zastavu svoju ... ;) i ocigledno je imalo efekta jer sam
odmah dobio hate mail od clanova :)