Prvo da ti kazem da si prijatelju mnogo nekulturan prvo niti me poznajes niti ja tebe nazivas me psom a neke druge ljude kugom vredjas dirktno mene a i moj klub i ono u sta mi verujemo.Druga svar sto to tebe toliko pogada?Vidis ti u stvari u startu nepostujes nas klub samim tim ni HA.Mislim da ni posle vise godina odrastanja pored njih nisi ukapirao mnogo stvari.A da se ne uvredis i nisi izabrao bas neki nik.
Zdravo Krce.
Zao mi je prijatelju, vidim da nismo na istom nivou misljenja.
Ja respektiram mnogo svakog bajkera i svaki klub.A tebe je licno pogodilo, sto je istina,pa se vadis sada sa vredjanjom sopstvenog ega i mesas svoj klub.Molim te nemoj tako,jel nije fer od tebe.
Mislim da si ti veoma ozbiljan covek, ali planes previse brzo, odma uporedjujes sebe sa nekim recima.Ne mislim ja lose o HA ni bilom kojem klubu na svetu.
Hteo sam ti sve do sada sto sam na ovaj forum pisao ovo kazati: Trebalo bi na podrucju Srbije napraviti udruzenje svih moto-klubova pod jednim krovom sopstvenih ideja i ideala.Ne kopirati i imitirati druge elite bajkera.Ne da bude gazda iz inostranstva pod mc (mc je zasticen od HA),nego mi u sopstvenu zemlju pod nasom oznakom.Dati do znanja da mi imamo sopstvenu sposobnost za misao jednog elitnog kluba u Srbiji.Tako bi dobili jedan veci respekt od HA ili bilo kojeg kluba na svetu,nego bilo na koj nacin scene bajkera.Treba da se spojimo svi bajkeri na podrucju Srbije u jednu masu snage i jednim sopstvenim imenom.
Na pitanje tvoje:Sto to tebe toliko pogada??
Pogadja me sto nemamo sopstvene vizije, nego ih kopiramo od drugih da bi bili pravi bajkeri.Napravimo nesto sasvim novo, da nas respektiraju svuda po svetu.
Bajkeru zelim ti sve najbolje i mnogo km.Iz izkustva znam da ovoj prici nema kraja, samo svadj e i prepiranja na forumu

.Svako zna za sebe sta ce u zivotu i sta zeli.Budi mi od srca pozdravljen i nek ostanu nasi odnosi u dobrom stanju,a ne u

.
Pozdrav svima bajkerima sirom Srbije.