Mart 29, 2026, 07:15:30 posle podne

Autor Tema: ima li ovoga i kod nas?  (Pročitano 11294 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
Odg: ima li ovoga i kod nas?
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 20, 2010, 04:05:10 posle podne »
pa valjda lokalni klub treba bude lokalni klub !?:)
aj ja sam novi pa ne znam

brutalnost na ulici

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 20, 2010, 08:13:07 posle podne »
Izvini al ja nemam pojma sta si hteo da kazes kakve asocijacije ,kakav gubitak slobode,koji klub nece biti isti kao oni,a jer su to tamo u toj asocijaciji sve nezenje bez dece i porodice.A to sto si ti odrastao pored njih neznaci nista pola splavara sa Drine nezna da pliva a odrasli na njoj.

KAKO ZELIS I UMES PRIJATELJU, NIKO TI NE STAJE NA PUT DA BUDES NJIHOV PAS NA LANCU(>TO JE TAJ GUBITAK SLOBODE). SAMO JEDNO ZNAM UJES CES SEBE SAMOG.
IMITACIJA NECEG JE NAJLAKSE, A BITI NESTO POSEBNO ZA SEBE......(> nece biti isti kao oni!!!!)

ZAO MI JE SAMO JEDNO STO SE TA KUGA PROSIRAVA PO SRBIJI VEC.

NEGO SVE U SVEMU NECU DA KRITIKUJEM MOMCE IZ H.A. , ONI ZNAJU STA RADE SA SVOJU POLITIKU.

I ZATO KAZEM BRAVO H.A. NASLI STE ROBOVE!!!!!!!

POZDRAVLJAM SVE BAJKERE SIROM SRBIJE

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 20, 2010, 08:29:41 posle podne »
sto se deresh na nas ?
neko ti ukrao nesto ? bije te neko ?
si u frci :) iskljuchi velika slova pa lagano samo :)

brutalnost na ulici

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 20, 2010, 09:12:27 posle podne »
sto se deresh na nas ?
neko ti ukrao nesto ? bije te neko ?
si u frci :) iskljuchi velika slova pa lagano samo :)

PRIJATELJU NE DEREM SE. IZVINI STO SI POGRESNO SHVATIO. :-\ :-\ ;) ;)
POZZ pozz

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 20, 2010, 10:30:23 posle podne »
 Srbija je specificna...

Nista ovde nije kao tamo negde...ko god dodje u Srbiju odusevi se kajmakom, a mi jedemo razna govna od namaza i industrijskih krem sireva...
...ne valja nam kajmak  :icon_scratch: ... ipak kad odemo u neko selo pa probamo kajmak...lepo nam...

Ne razumem se u gore pomenute klubove ili clubove, ni u price o jednima i drugima, ali cini mi se da su uzrocno - posledicni...mislim klubovi ili clubovi.

Bez namere da bilo koga uvredim.... sta ce to nama?  Koliko znam medju nasim ( Srpskim ) klubovima nema nesporazuma i svadja. Moze da se desi neka varnica, ali se lako gasi pivom...  ;D ;D ;D

Kako god...
« Poslednja izmena: Oktobar 20, 2010, 10:51:19 posle podne od strane serbduck »
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 20, 2010, 11:10:41 posle podne »
KAKO ZELIS I UMES PRIJATELJU, NIKO TI NE STAJE NA PUT DA BUDES NJIHOV PAS NA LANCU(>TO JE TAJ GUBITAK SLOBODE). SAMO JEDNO ZNAM UJES CES SEBE SAMOG.
IMITACIJA NECEG JE NAJLAKSE, A BITI NESTO POSEBNO ZA SEBE......(> nece biti isti kao oni!!!!)

ZAO MI JE SAMO JEDNO STO SE TA KUGA PROSIRAVA PO SRBIJI VEC.

NEGO SVE U SVEMU NECU DA KRITIKUJEM MOMCE IZ H.A. , ONI ZNAJU STA RADE SA SVOJU POLITIKU.

I ZATO KAZEM BRAVO H.A. NASLI STE ROBOVE!!!!!!!

POZDRAVLJAM SVE BAJKERE SIROM SRBIJE

Prvo da ti kazem da si prijatelju mnogo nekulturan prvo niti me poznajes niti ja tebe nazivas me psom a neke druge ljude kugom vredjas dirktno mene a i moj klub i ono u sta mi verujemo.Druga svar sto to tebe toliko pogada?Vidis ti u stvari u startu nepostujes nas klub samim tim ni HA.Mislim da ni posle vise godina odrastanja pored njih nisi ukapirao mnogo stvari.A da se ne uvredis i nisi izabrao bas neki nik.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 20, 2010, 11:26:17 posle podne »
Srbija je specificna...

Nista ovde nije kao tamo negde...ko god dodje u Srbiju odusevi se kajmakom, a mi jedemo razna govna od namaza i industrijskih krem sireva...
...ne valja nam kajmak  :icon_scratch: ... ipak kad odemo u neko selo pa probamo kajmak...lepo nam...

Ne razumem se u gore pomenute klubove ili clubove, ni u price o jednima i drugima, ali cini mi se da su uzrocno - posledicni...mislim klubovi ili clubovi.

Bez namere da bilo koga uvredim.... sta ce to nama?  Koliko znam medju nasim ( Srpskim ) klubovima nema nesporazuma i svadja. Moze da se desi neka varnica, ali se lako gasi pivom...  ;D ;D ;D

Kako god...

Kako mislis strani pa mi jasno imamo na ledjima Srbija i ako bude to nekad HA bice Srbija i cisto srpski . Sto se tice sloge u klubovima i sceni u Srbiji evo ti sta ja mislim. Pre dve godine imao si jedan mozda dva moto foruma u srbiji sad zbog nesloge imas jedno deset, imao si jednu asocijaciju kakvu takvu sad imas neznam ni ja koliko zbog nesloge,imao si u nekim gradovima po jedan klub pa se zbog nesloge stvorilo po tri.Nije mi jasno da u Srbiji nemas ni jedan klub koji ima recimo tri captera u razlicitim gradovima ili cak dva u jednm gradu.A sto to meni treba jbg. pitaj ljude koji me znaju.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 20, 2010, 11:56:27 posle podne »
  Moje licno misljenje je da pojma nemam. Kako vec napisah - ne razumem se bas u te stvari.

Tvoja konstatacija da zbog nesloge nastaje puno novih i cepa se puno starih klubova - moze biti tacna, a ne mora... Mozda su novci u pitanju. Mozda nije nesloga. Mozda su curice razlog...ko zna...

Srbin u ovom ili onom prsluku je opet Srbin. 

Sta ce to tebi....tvoja stvar.

p.s. izvinjavam se, da li mogu da dobijem objasnjenje - sta je capter? Stvarno nemam pojma, a interesuje me. Hvala

www.mkvaljevo.com

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 21, 2010, 12:04:49 pre podne »
krce

daj neku svoju sliku na avataru ili bilo gde ili kazi kad te sretnem negde da te upoznam i objasnis mi o svemu tome uz pivo i kokice ...
kazes da pitamo ljude koji te znaju ??

ovo nije zlonamerno vec samo neinformisanost sa moje strane pa kad se sretnemo na nekom skupu daj bar da se ispricamo ko ljudi ..

(kuj' da kucka ovde do besvesti i da opet nema pojma nista)

Pozdrav !!
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 21, 2010, 12:12:33 pre podne »
  Moje licno misljenje je da pojma nemam. Kako vec napisah - ne razumem se bas u te stvari.

Tvoja konstatacija da zbog nesloge nastaje puno novih i cepa se puno starih klubova - moze biti tacna, a ne mora... Mozda su novci u pitanju. Mozda nije nesloga. Mozda su curice razlog...ko zna...

Srbin u ovom ili onom prsluku je opet Srbin. 

Sta ce to tebi....tvoja stvar.

p.s. izvinjavam se, da li mogu da dobijem objasnjenje - sta je capter? Stvarno nemam pojma, a interesuje me. Hvala

Capter to je prosto da ti objasnim imas klub u jednij zemlji npr.zove se mc Harley pa za taj klub bude zainteresvano vise ljudi iz drugog grada svidja im se jednostavno nacin rada i druzenje sa tim ljudima ond oni na ovaj ili onaj nacin otvore  isti taj klub pod tim nazivom u svom mestu i zovu se  mc Harley pa ime tog grada i tako dalje sledeci grad i to su capteri. Stim sto svaki klub vodi svoju politiku na svoj nacin ali kao zajednica sa ostalim klubovima iz mc harley orgnizacije imaju isto misljenje,interese i bratskim su odnosima.U nekim bas velikim gradovima imas i po tri captera istog kluba.to se dogadja kad klubovi imaju bas mnogo clanova pa nekad dodje do razlike u godinama  ili u misljenju pa onda razdvoje naprimer na istok ili zapad ili central ali krajnja politika ,interesi bratsvo ostaje isto.

Nadam se da sad razumes .pozdrav.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 21, 2010, 12:15:19 pre podne »
krce

daj neku svoju sliku na avataru ili bilo gde ili kazi kad te sretnem negde da te upoznam i objasnis mi o svemu tome uz pivo i kokice ...
kazes da pitamo ljude koji te znaju ??

ovo nije zlonamerno vec samo neinformisanost sa moje strane pa kad se sretnemo na nekom skupu daj bar da se ispricamo ko ljudi ..

(kuj' da kucka ovde do besvesti i da opet nema pojma nista)

Pozdrav !!
imas na nasem sajtu slike www.mcserbia.com a blize u fejsbuku pod Krce Mmc

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #31 poslato: Oktobar 21, 2010, 12:36:56 pre podne »
 Mlogo je grdan na slikama  >:D ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

brutalnost na ulici

• Gost
« Odgovor #32 poslato: Oktobar 21, 2010, 02:08:13 pre podne »
Prvo da ti kazem da si prijatelju mnogo nekulturan prvo niti me poznajes niti ja tebe nazivas me psom a neke druge ljude kugom vredjas dirktno mene a i moj klub i ono u sta mi verujemo.Druga svar sto to tebe toliko pogada?Vidis ti u stvari u startu nepostujes nas klub samim tim ni HA.Mislim da ni posle vise godina odrastanja pored njih nisi ukapirao mnogo stvari.A da se ne uvredis i nisi izabrao bas neki nik.

Zdravo Krce.
Zao mi je prijatelju, vidim da nismo na istom nivou misljenja. Ja respektiram mnogo svakog bajkera i svaki klub.
A tebe je licno pogodilo, sto je istina,pa se vadis sada sa vredjanjom sopstvenog ega i mesas svoj klub.Molim te nemoj tako,jel nije fer od tebe.
Mislim da si ti veoma ozbiljan covek, ali planes previse brzo, odma uporedjujes sebe sa nekim recima.Ne mislim ja lose o HA ni bilom kojem klubu na svetu.
Hteo sam ti sve do sada sto sam na ovaj forum pisao ovo kazati: Trebalo bi na podrucju Srbije napraviti udruzenje svih moto-klubova pod jednim krovom sopstvenih ideja i ideala.Ne kopirati i imitirati druge elite bajkera.Ne da bude gazda iz inostranstva pod mc (mc je zasticen od HA),nego mi u sopstvenu zemlju pod nasom oznakom.Dati do znanja da mi imamo sopstvenu sposobnost za misao jednog elitnog kluba u Srbiji.Tako bi dobili jedan veci respekt od HA ili bilo kojeg kluba na svetu,nego bilo na koj nacin scene bajkera.Treba da se spojimo svi bajkeri na podrucju Srbije u jednu masu snage i jednim sopstvenim imenom.

Na pitanje tvoje:Sto to tebe toliko pogada??
Pogadja me sto nemamo sopstvene vizije, nego ih kopiramo od drugih da bi bili pravi bajkeri.Napravimo nesto sasvim novo, da nas respektiraju svuda po svetu. ;)  

Bajkeru zelim ti sve najbolje i mnogo km.Iz izkustva znam da ovoj prici nema kraja, samo svadj e i prepiranja na forumu ;).Svako zna za sebe sta ce u zivotu i sta zeli.Budi mi od srca pozdravljen i nek ostanu nasi odnosi u dobrom stanju,a ne u  >:( .

Pozdrav svima bajkerima sirom Srbije.
« Poslednja izmena: Oktobar 21, 2010, 02:34:53 pre podne od strane brutalnost na ulici »

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #33 poslato: Oktobar 21, 2010, 09:05:35 pre podne »
Capter to je prosto da ti objasnim imas klub u jednij zemlji npr.zove se mc Harley pa za taj klub bude zainteresvano vise ljudi iz drugog grada svidja im se jednostavno nacin rada i druzenje sa tim ljudima ond oni na ovaj ili onaj nacin otvore  isti taj klub pod tim nazivom u svom mestu i zovu se  mc Harley pa ime tog grada i tako dalje sledeci grad i to su capteri. Stim sto svaki klub vodi svoju politiku na svoj nacin ali kao zajednica sa ostalim klubovima iz mc harley orgnizacije imaju isto misljenje,interese i bratskim su odnosima.U nekim bas velikim gradovima imas i po tri captera istog kluba.to se dogadja kad klubovi imaju bas mnogo clanova pa nekad dodje do razlike u godinama  ili u misljenju pa onda razdvoje naprimer na istok ili zapad ili central ali krajnja politika ,interesi bratsvo ostaje isto.

Pa zar ovo nije teorija MASa ? 
Svaki klub vodi svoju politiku na svoj način ali kao zajednica sa ostalim klubovima u MAS organizaciji imaju slično mišljenje,interese i u bratskim su odnosima.
Zašto onda napuštati mk klubove iz Srbije i odlaziti u mc  klubove iz inostranstva ?

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #34 poslato: Oktobar 21, 2010, 09:46:19 pre podne »
Upravo tako. Ivto potpuno si u pravu.

Ovo capter mi je interesantno...

Moj klub "Crna Reka" ima clanove iz svih krajeva Srbije ( a i sire ) , pa bi se sad moglo reci da smo Montenegrijan i ja "capteri" za Beograd, Minja za Rasku...da ne nabrajam...ima nas svuda  ;D ;D ;D

Taj detalj mi nije jasan. Zasto moramo imitirati nekoga? Zasto se moramo zvati capteri ili kako god? Zar autenticnost i originalnost nije bolja od kopije?

Nemojte zameriti. Meni se vise svidja bilo koji nas klub od bilo kog captera ili kako god da se to zove. Ne ulazim u rasprave vezane za delatnost tih captera ili njihovih baza napolju. To me bas ne interesuje. Samo mi malko smeta nasa prokletinja da nam je uvek tudje bolje, a nismo svesni koliko  nase vredi.

www.mkvaljevo.com

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #35 poslato: Oktobar 21, 2010, 09:53:41 pre podne »
Ideologija je slab motiv za te korake. Pravi razlog je uvijek opipljiviji. Tako je odvajkada u ljudskoj prirodi.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #36 poslato: Oktobar 21, 2010, 10:04:18 pre podne »
Ideologija je slab motiv za te korake. Pravi razlog je uvijek opipljiviji. Tako je odvajkada u ljudskoj prirodi.

Svaka čast, pravo u metu što kažu maratonci  " kratko ali jebitačno"

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #37 poslato: Oktobar 21, 2010, 10:24:52 pre podne »
Ja stvarno neznam kako da vam napisem a da bude jasno. Nas klub je osnovan u Srbiji cine ga ljudi iz Srbije sto ga cini srpskim.Neznam kako je po vama strani klub.Gazdu nemamo niti nam ko komanduje spolja.Serbduck ti moras prvo da ukapiras razliku izmedju MC i MK klubova da bi ukapirao sistem chaptera. Brutalnost na ulici ti brate pises na forumu organizacije za koju predlazes da se napravi u Srbiji a vec postoji.

IVTA mas je asocijacija a ne bratsvo a kad mislim na bratsvo ne mislim na ono "desi brate".

Bobane i Ivta recite slobodno nasta ciljate ako mislite da su pare recite ovo je javna diskusija 

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #38 poslato: Oktobar 21, 2010, 10:28:17 pre podne »
 Izvini Krce..ja se samo malo zezam.

Kako god bilo - ja sam za "moto klub", ono club mi ne prija usima. Bez ljutnje.

www.mkvaljevo.com

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 21, 2010, 10:32:56 pre podne »
Krce znamo se i nema razloga da pricam uvijeno. Rekao sam ono sto mislim, da ideologija nije razlog vec da postoji nesto opipljivije, sta god da je. Ti bolje znas sta su tvoji motivi. Svako ima pravo na svoj izbor i meni to ne smeta.