Polako izlazimo iz teme ali pošto zastupamo dva različita pogleda na moto svet a tiče ove teme nastaviću prepisku...
Krče... vidim da si jako ogorčen na naš bivši klub... ali odlično znaš da su se u klubu profilisale dve struje, ja sam pripadao onoj grupi koja se aktivno bavila klubom od organizacije do promovisanja svih naših aktivnosti. Sa druge strane su bili ljudi koji nisu želeli da učestvuju i pomognu, razloga za to ima puno, možda je to upravo poštovanje o kome ti pričaš. Jednostavno smo došli do tačke kada nismo mogli zajedno da nastavimo i tu bih stavio tačku, mi smo pošli svojim putem oni svojim.
Vidim da navodiš moju organizaciju podele poklona deci bez roditelja kao razlog za moje istupanje iz kluba... ali grešiš, ja sam se zamerio određenim članovima čim sam se stavio na stranu onih koji hoće nešto da preduzmu, kao što je organizacija skupa prošle i ove godine ili recimo ispit spretnosti za najmlađe početkom ove godine... sve u svemu mislim da nisi ni upola obavešten o dešavanjima zato bih te zamolio da ne uplićeš naš bivši klub u ovu temu koja nema veze sa njim.
Pitao si zašto sam vozio sam... Ako pogledaš moje postove u temama moto skupova videćeš da nisam putovao samo sam... ti sam si svedok kao učesnik naših zajedničkih vožnji. Činjenica je da se sa pojavom ekonomske krize manje ljudi prijavljivalo za vožnje na moto skupove pa samim tim je išao ko je gde mogao ali se to uglavnom odnosi na ovo krizno vreme.
Komentarišeš naše odnose u klubu.
Mislim da nije umesno da ovde iznosiš naše odnose u našem bivšem klubu jer se to tiče samo nas i kluba...
Na tvoju primedbu da mene ne bi bilo da nije bilo ERA... Ne znam šta da ti odgovorim sem da potežeš neke očajničke argumente za odbarnu svoje ideologije koju iskreno neželim da razumem. Ili recimo da nije bilo Kiška ja ne bih bio u UO MAS-a... zaista nisko... ali sam od tebe to negde i očekivao, srećom ovo mogu da pročitaju svi članovi asocijacije koji su upoznati sa mojim radom u MAS-u...
Potpuno te razumem zašto pokušavavš da degradiraš moj rad u Erama i MAS-u... ti zastupaš interse ljudi koji žele raspad asocijacije i klubova u Srbiji ili možda grešim... U stvari koga ti uopšte predstavljaš..?