Mart 28, 2026, 06:49:03 pre podne

Autor Tema: Tuča bajkera na aerodromu u Zagrebu  (Pročitano 10103 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
Tuča bajkera na aerodromu u Zagrebu
« poslato: Novembar 27, 2010, 10:57:05 pre podne »
ZAGREB - Najmanje deset osoba povređeno je u fizičkom obračunu 30-ak članova motociklističkih klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koji se dogodio danas na zagrebačkom aerodromu "Pleso".

Prema prvim informacijama, do tuče je došlo kada su pripadnici motociklističkog kluba "Gremium" iz BiH nasrnuli na hrvatske članove kluba "Anđeli pakla", koji su na aerodromu čekali dolazak prijatelja iz Engleske.

Materijalne štete nije bilo, a interventna policija odmah je reagovala i privela sva lica koja su učestvovala u sukobu.

"Anđeli pakla" ovog vikenda su planirali održati privatnu zabavu, što je verovatno bio dovoljan razlog za članove "Gremiuma" da izazovu incident, prenosi hrvatski "Nacional".

List nezvanično saznaje da će policija ubrzo pustiti hrvatske motocikliste, dok će privedeni "Gremiumci" ostati iza rešetaka.

Preuzeto sa www.krstarica.com

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Head

• Profi Vozac
  • **
Odg: Tuča bajkera na aerodromu u Zagrebu
« Odgovor #2 poslato: Novembar 27, 2010, 04:43:29 posle podne »
Najzad neka normalna vest o motociklistima.
Друштво за заштиту од животиња

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #3 poslato: Novembar 27, 2010, 09:06:10 posle podne »
 Zahvaljujući pojedincima a i nekim klubovima koji dotičnima ližu dupe i otvaraju vrata Srbije, očekujemo da se u bliskoj budućnosti sukobi presele i na surčinski aerodrom "Nikola Tesla"   :-[ :icon_scratch:

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #4 poslato: Novembar 28, 2010, 11:00:25 pre podne »
  Hvala ti Seki na ovom kulturnom odgovoru. Ja ti sigurno na ovaj tvoj nacin necu odgovoriti. Ali mi nije jasno sta tebe boli ?? Tri posta ispod imas sverc 10kg eksploziva na skupu u Srbiji . Onda imas na zadnjem tocku vozio ubio dete u Srbiji .Padaju po Srbiji za sverc tona narkotika,pljackaju radnje zbog 2000din, ubijaju se zbog navijanja ,puca se ko u filmu a dobija se 6 meseci za narusvanje reda i mira a ti se uhvatio za nesto sto nema veze sa Srbijom.Sve je ovo mala maca sta se kod nas u Srbiji odavno radi a postaje jos gore.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #5 poslato: Novembar 28, 2010, 11:08:23 pre podne »
Smirite strasti vas dvojica.Dobro je sto je Wolwerine postavio post kao obavestenje ali ne treba dalje da se pljujemo.
I mislim da nebi trebalo uzivati u tudjoj nevolji.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #6 poslato: Novembar 28, 2010, 11:35:12 pre podne »
Smirite strasti vas dvojica.Dobro je sto je Wolwerine postavio post kao obavestenje ali ne treba dalje da se pljujemo.
I mislim da nebi trebalo uzivati u tudjoj nevolji.

Ma ja se cika Miko koliko me poznajes nikad ne nerviram niti uzbudjujem. Samo mi nije jasno da neko ko nekog(ili nesto) ne poznaje moze tako da pise. Ja licno sve odnose smatram u domenu postovanja nemoras ni da volis al mozes da postujes, il da budes neutralan il ako pripadas nekoj celini(klubu) svoje misljenje zadrzis za sebe.

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #7 poslato: Novembar 28, 2010, 01:29:26 posle podne »
   Ma ja se cika Miko koliko me poznajes nikad ne nerviram niti uzbudjujem. Samo mi nije jasno da neko ko nekog(ili nesto) ne poznaje moze tako da pise. Ja licno sve odnose smatram u domenu postovanja nemoras ni da volis al mozes da postujes, il da budes neutralan il ako pripadas nekoj celini(klubu) svoje misljenje zadrzis za sebe.

Preko foruma, koji izgleda služi da ne smeš ni da kažeš ono što misliš, javno ti se izvinjavam.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #8 poslato: Novembar 28, 2010, 06:06:00 posle podne »
  Preko foruma, koji izgleda služi da ne smeš ni da kažeš ono što misliš, javno ti se izvinjavam.

Naravno da možeš da izneseš svoje mišljenje Šeki... kao što i oni koji zastupaju inostrane MC mogu da iznesu svoje...  Činjenica jeste da su se sukobili članovi dva inostrana MC na nama bliskim prostorima što ukazuje da će se za dogledno vreme i kod nas dešavati slične scene, zato treba ojačati asocijaciju i klubove da se pojavom takvih problema šteta svede na minimum... a mi kao asocijacija klubova odmah ogradimo od takvih postupaka ispred naše javnosti.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #9 poslato: Novembar 28, 2010, 07:10:07 posle podne »
Naravno da možeš da izneseš svoje mišljenje Šeki... kao što i oni koji zastupaju inostrane MC mogu da iznesu svoje...  Činjenica jeste da su se sukobili članovi dva inostrana MC na nama bliskim prostorima što ukazuje da će se za dogledno vreme i kod nas dešavati slične scene, zato treba ojačati asocijaciju i klubove da se pojavom takvih problema šteta svede na minimum... a mi kao asocijacija klubova odmah ogradimo od takvih postupaka ispred naše javnosti.

Sta god takvi naprave, ljaga ce pasti na celokupnu moto populaciju, nema tu mnogo pomoci, bice generalizacija kao i uvek...ali sto bi se reklo ona g....... motka resava mnogo problema...

;)

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #10 poslato: Novembar 28, 2010, 09:00:05 posle podne »
Kako god ,velika sramota  *12 *306
Devojka moze da bude sa sela ali motor mora da je iz Japana

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #11 poslato: Novembar 28, 2010, 09:07:08 posle podne »

Upravo tako Rade kao sto si ti ojacao MK ERE . Seti se raspravke izmedju nas na BJB forumu (necu da kopiram) i sta si govorio i kolko je proslo od toga kako su ti na sastanku otrgli prsluk i sutnuli te iz kluba.Bez postovanja Rade nema jedinstva to upamti. Zbog ove vrlo smesne reci su se raspali veliki Srpski klubovi , na skupu jedinsveni a van skupa klanovi i jeb.keve iza ledja.A postovanje dobjes samo postovanjem.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #12 poslato: Novembar 28, 2010, 10:48:56 posle podne »
 Upravo tako Rade kao sto si ti ojacao MK ERE . Seti se raspravke izmedju nas na BJB forumu (necu da kopiram) i sta si govorio i kolko je proslo od toga kako su ti na sastanku otrgli prsluk i sutnuli te iz kluba.Bez postovanja Rade nema jedinstva to upamti. Zbog ove vrlo smesne reci su se raspali veliki Srpski klubovi , na skupu jedinsveni a van skupa klanovi i jeb.keve iza ledja.A postovanje dobjes samo postovanjem.

&feature=related

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #13 poslato: Novembar 28, 2010, 11:05:38 posle podne »

Pozdrav za bivšeg brata Krčeta...

Vidim da želiš u raspravu da uvučeš naš bivši klub, ali ja to ne želim, mogu samo da kažem da dok sam bio član ERA učestvovao sam u svim akcijama, a neke sam i sam pokrenuo, prešao više desetina hiljada kilometra sa tim bojama i ne kajem se zbog toga...

To zašto sam ja izašao iz kluba ne treba da bude tema u ovom postu, ali moraš da znaš da sigurno neću na leđa staviti nijedan inostrani amblem i predstavljati nikoga osim sredine u kojoj živim.

Možeš slobodno da prekopiraš post sa BJB-a jer još uvek zastupam isti stav...

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #14 poslato: Novembar 29, 2010, 11:53:57 pre podne »
   Rade da kopiram post necu da ne ispadnes smesan jer sto sam ti tad napisao ubrzo ti se dogodilo. Sto se tice organizacija kolko se secam to su bili deda mrazevi par puta a zadnji put te je ta organizacija i oterala iz kluba jel tako? Od tad je sve pocelo.Sto se tice kilometara jesi vozio, al Rade sam. E to je o cemu pricamo. Sto si Rade sam vozio. Meni je draze sa klubom da prodjem zajedno 500 km nego sam 2000. Za to mi klub ne treba.Koliko sam puta govorio na sastancima da ima ljudi u klubu koji klubsku pricu ne shvataju a vi mislili Krce blesav. Ti si govorio snaga kluba je u broju clanova. Jeste al kvalitetnih preslikanih da isto razmisljaju u pogledu kluba motora i naravno da se postuju.A ne da se pojavi covek u nasem prsluku ERA na susretu a niko pocev od predsednika ne zna ko je to. Dva puta se dogodilo. Kao i da ko god iz kluba napravi neki privatni posao sa nekim iz svoje licne koristi a sticajem okolnosti taj drugi poseduje motocikl bude primljen u klub kao deo nekog dila.Druga stvar da nije bilo ERA ne bi ni tebe bilo, znas kako si usao u klub i ko je bio zasluzan a po njemu si posle najvise  pljuvao, ni tvog nadimka . Da nije bilo Kiska ne bi ni tebe bilo na ovoj funkciji u MAS-u. Rade jos treba da se boris za sebe da steknes to postovanje.

A da ne zaboravim sto se tice te akcije deda mrazeva sto ti jesi organizovao mislim jurio ljude po gradu i tero ih da dodju i to si pravio zato sto si video od drugih da prave pa ajde onde i ERE. Zasto nikad niko ne razmatra moj predlog da se pare posle skupa daju decijoj bolnici ili nekoj socijalno ugrozenoj porodici. Sad cu ti dam odgovor. kostimi i paketici vrede mnogo,mnogo manje para nego ono sto se zaradjivalo po skupu ko ce dati tolike pare nekom ne znancu. E moj Rade istina je jebena stvar.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #15 poslato: Novembar 29, 2010, 12:34:57 posle podne »

*513

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #16 poslato: Novembar 29, 2010, 01:13:47 posle podne »

Polako izlazimo iz teme ali pošto zastupamo dva različita pogleda na moto svet a tiče ove teme nastaviću prepisku...

Krče... vidim da si jako ogorčen na naš bivši klub... ali odlično znaš da su se u klubu profilisale dve struje, ja sam pripadao onoj grupi koja se aktivno bavila klubom od organizacije do promovisanja svih naših aktivnosti. Sa druge strane su bili ljudi koji nisu želeli da učestvuju i pomognu, razloga za to ima puno, možda je to upravo poštovanje o kome ti pričaš. Jednostavno smo došli do tačke kada nismo mogli zajedno da nastavimo i tu bih stavio tačku, mi smo pošli svojim putem oni svojim.

Vidim da navodiš moju organizaciju podele poklona deci bez roditelja kao razlog za moje istupanje iz kluba... ali grešiš, ja sam se zamerio određenim članovima čim sam se stavio na stranu onih koji hoće nešto da preduzmu, kao što je organizacija skupa prošle i ove godine ili recimo ispit spretnosti za najmlađe početkom ove godine... sve u svemu mislim da nisi ni upola obavešten o dešavanjima zato bih te zamolio da ne uplićeš naš bivši klub u ovu temu koja nema veze sa njim.

Pitao si zašto sam vozio sam... Ako pogledaš moje postove u temama moto skupova videćeš da nisam putovao samo sam... ti sam si svedok kao učesnik naših zajedničkih vožnji. Činjenica je da se sa pojavom ekonomske krize manje ljudi prijavljivalo za vožnje na moto skupove pa samim tim je išao ko je gde mogao ali se to uglavnom odnosi na ovo krizno vreme.

Komentarišeš naše odnose u klubu.
Mislim da nije umesno da ovde iznosiš naše odnose u našem bivšem klubu jer se to tiče samo nas i kluba... 

Na tvoju primedbu da mene ne bi bilo da nije bilo ERA... Ne znam šta da ti odgovorim sem da potežeš neke očajničke argumente za odbarnu svoje ideologije koju iskreno neželim da razumem. Ili recimo da nije bilo Kiška ja ne bih bio u UO MAS-a... zaista nisko... ali sam od tebe to negde i očekivao, srećom ovo mogu da pročitaju svi članovi asocijacije koji su upoznati sa mojim radom u MAS-u... 

Potpuno te razumem zašto pokušavavš da degradiraš moj rad u Erama i MAS-u... ti  zastupaš interse ljudi koji žele raspad asocijacije i klubova u Srbiji ili možda grešim... U stvari koga ti uopšte predstavljaš..?

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #17 poslato: Novembar 29, 2010, 01:51:10 posle podne »
 Pod jedan meni je mnogo zao sto su se Ere podelili al to je bilo neminovno znalo se godinama samo se gurkalo u stranu.Onaj deo Era u prvih godinu dana od osnivanja nekih 14 -15 clanova je bio klub a sve posle toga sviranje K.
Rade kazes TVOJE organizacije a trbalo bi NASE ako je klub u pitanju. Vidis vas 5 oce nesto da pravi a 20 nece a vi to posto poto napravite.
A da je normalno trebalo bi da se glasa pa da se vidi ko je za a ko protiv.Ja sam bio obavesten onoliko koliko i svi drugi izvan klanova.Iz kluba sam izasao bez problema i svadje i ostao u bratskim odnosima sa vecinom clanova sa kojima sam se druzio i vozio one koje nisam ni poznavao niti znao otkud u klubu njima verovatno je bilo sve jedno dal napustam ili ne.Neznam zasto je tebe moji stavovi toliko pogadjaju. Rade ako nema para za voznju mozda ima  za druzenje . Nije ekonomska kriza i nemanje benzina uzrok za rasturanje jednog bratstva kako ja shvatam klubove.
Ja Rade zastupam ideju organizovanosti i ozbiljnosti klubova u Srbiji kao i ozbiljnost i organizovanost i medjusobno postovanje klubova i organizacija u Srbiji. Rad na pravljenju kvaliteta a ne kvantiteta. A i dalje tvrdim da nije bilo ERA ne bi ni tebe bilo.Ne mora da znaci ako neki jak klub izadje iz MAS-a da je MAS slabiji mozda naprotiv jaci jer onda ostaju oni koji se slazu za jednu ideju ili stvar bilo se ona svidjala ili ne drugima.Poslacu ti  na P.P.manifesto svih Svajcarskih klubova svih pa procitaj mozda izvuces neku ideju za sledece akcije.

« Poslednja izmena: Novembar 29, 2010, 03:24:34 posle podne od strane krce »

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #18 poslato: Novembar 29, 2010, 02:43:07 posle podne »

Ja Rade zastupam organizovanost i ozbiljnost klubova u Srbiji kao i ozbiljnost i organizovanost i medjusobno postovanje klubova i organizacija u Srbiji. Rad na pravljenju kvaliteta a ne kvantiteta. A i dalje tvrdim da nije bilo ERA ne bi ni tebe bilo.Ne mora da znaci ako neki jak klub izadje iz MAS-a da je MAS slabiji mozda naprotiv jaci jer onda ostaju oni koji se slazu za jednu ideju ili stvar bilo se ona svidjala ili ne drugima.Poslacu ti  na P.P.manifesto svih Svajcarskih klubova svih pa procitaj mozda izvuces neku ideju za sledece akcije.

Dobro... da se usvesredimo na ovaj tekst iznad..

-Na koji način ti zastupaš organizovanost i ozbiljnost klubova u SRB. ? Možda time što će biti nečiji suport!

-Zašto manifest Švajcarskih klubova...? Da li to znači da treba da nekog kopiramo i da ne možemo da imamo svoj vlastiti identitet koji ne mora biti u skladu sa stranim moto organizacijama. Mislim da ta različitost i jeste ono što nas pozitivno razdvaja... ili bi svi trebali da budemo "helsi" i kraj.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #19 poslato: Novembar 29, 2010, 03:39:13 posle podne »
 Ja Rade zastupam ideju i klub kome pripadam a nalazi se u Srbiji . Zalazem se da za to da klubovi postuju nas koliko mi postujemo njih.
A sto se tice Svajcarske nemora bas tako ali nekako u toj formi(nemoj da se pravis glup). Ta forma kod nas ne bi prosla jer smo takvi kakvi smo. Do pre pet godina imao si neznam al ajd 20 klubova ,jednu asocijaciju,dva foruma i deset skupova a pogledaj sad, to vise niko nezna.Al Rade to je ideja koju mi u nasem klubu postujemo a da li ce drugi u tome videti dobar ili los sistem to je do njih da odluce.Meni se licno te ideje svi za jednog jedan za sve,jedan covek jedan glas,postuj da te postuju, klub iznad svega, prosto zvuce al vrlo zajebano ostvarljive  dopadaju.