Mart 29, 2026, 05:16:34 posle podne

Autor Tema: U svemu, meni je bila 2010 g.......?  (Pročitano 2988 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Uzivaj dok si jos ziv.
U svemu, meni je bila 2010 g.......?
« poslato: Januar 11, 2011, 05:04:36 posle podne »
Kako znam za sebe da postojim,zivim itd.. mogu samo reci, da mi je 2010 g. bila najgora i to u svemu. Pocet cu od motora kojeg sam slupao a i ja bolovao 4 mesece pa onda srna udarila u auto kojeg sam vozio. Iz kuce gde sam postanar palo staklo na moj drugi auto i za kraj nakon 16 godina rada izgubio posao zbog krize.Moglo bi se jos nesto naci ali to je sasvim dovoljno. E sad kad sve to ja iskalkuliram i dodje mi broj 6000 e troskova kojih ne mozes planirat a kamo li ostavljat nesto na stranu za takve slucajeve.
Nemojte me pogresno shvatit ja sam jos uvjek sretan da sam ziv i zdrav, kao i moja familija i svi koji su mi blizu. Sigurno ima jos gorih primjera u 2010 g. ali mene je ona zgazila skroz.
 E pa da vidimo sta vi kazete o 2010 godini i napisite broj od 1-10 za tu proslu godinu. Ja bez razmisljanja stavio kec! *3

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
Odg: U svemu, meni je bila 2010 g.......?
« Odgovor #1 poslato: Januar 11, 2011, 05:13:07 posle podne »
2010. mi nije bila bas tako crna kao tvoja, ali ni puno svetala.
U firmi otpustanje 13 radnika od nas 60, ja sam za sad ostao, radimo po cenama iz 2006. godine, plate na nivou od pre par godina. Putovao jesam ali daleko manje nego sto sam planirao i ocekivao, da nebi Relija i posle mora i to bi bilo minimalno. Motor nisam promenio jos uvek "VECNI" GSX 750F 1996. Odlican je nigde me nije ostavio za ovih desetak hiljada kilometara.
Sto je naj vaznije bar nas zdravlje jos uvek dobro sluzi tako da se ne zalim. Nadam se necemu boljoem u 2011. ALI......
Ocena od 1 - 10 jedva neka 4

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #2 poslato: Januar 11, 2011, 06:32:56 posle podne »
Nikad gora godina, ne ponovila se nikad vise...
Ocena: 0

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Januar 11, 2011, 06:43:50 posle podne »
Оцена од 1 до 10
чи

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Januar 11, 2011, 06:44:22 posle podne »
2010 godina mi je bila najcrnja u zivotu. Operisan sam od najgore bolesti, bolnice u tri navrata,pregledi svega moguceg uvalili su mi kanilu u gusu i jos je ne skidaju. Sto se tice posla isto uzas, nekretnine otisle u aut jos nisam prodao ono sta sam izgradio prosle godine.Nekad sam prodavao stanove jos na temelju a prosle godine jedva nesto ispetljah sa zaostalim dugovima prema meni.Da ne govorim o izivljavanju drzave,sta su mi radili po inspekcijama,sudovima, porezima, a sve na osnovu prijave smrdljivaca i nesposobnjakovica i zavidnih kretena.
Sve sam preziveo sto je moglo najgore ali osecam da imam sve manje snage da se nosim sa problemima koje imam mislim na poslovne.
Jedino sto sam se dosta dobro navozao ove godine, bio sam na skoro svim skupovima naravno samo ne na onima koji su se preklapali sa
drugim. Sto kaze moja cerka Rendi je ili na skupu ili u bolnici.Presao sam ove godine oko 10000km motorom sto i nije tako lose s obzirom
kakva me muka zadesila. Zadovoljan sam licno i sa docekom MASovog relija koji je organizovao moj moto klub jer je bar vecina ucesnika
bila zadovoljna. Ima i jedna svetla tacka ,uspeo sam da napravim objekat sa placem koji ce biti verovatno prvi u Srbiji. International moto
kamp mk Shadows. To ce biti za one koji ce putovati iz zapadne evrope u Tursku i bliski istok ili za Grcku da mogu da svrate i odmore.
Mesto ce ubuduce sluziti za moto okupljanja svih vrsta sa binom parkngom , mestom za satore i sanitarnim cvorom. U samom objektu ce biti desetak lezaja tipa hostel za one koji nemaju sator ili ga ne vole. Sve u svemu 2010 godinu bih ocenio sa cistom jedinicom sto se mene tice.

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #5 poslato: Januar 11, 2011, 07:32:00 posle podne »
Nevjerovatno da je protekla godina za toliko ljudi bila losa. Za mene licno takodje je bila prilicno losa na mnogo polja. Na srecu, jos sam citav kao i moji najblizi, tako da dajem 2.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Januar 11, 2011, 07:59:10 posle podne »
Sta da kazem...crno - belo (ja sam Partizanovac) . Cera mi se verila, dobio odlicnog zeta. Prodao jedan motor , nabavio drugi. Izgubio politicku funkciju,promena vlasti (ovo je belo!). Kupio uz caletovu pomoc sinu auto. Zakazio ceri svadbu, umro mi zenin rodjen brat (39 god) na skupu u Svilajncu. Cerka mi je ostala trudna tako da cu u martu postati deda!!!!

Ja sam ipak optimista....jedna 6 .

PS Mislim da malo zaboravljamo,nestasice,inflaciju,ratove.....

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Januar 11, 2011, 08:01:28 posle podne »
OCENA 1

Joj koliko meni losa bila a nastavlja se u ovoj ..  samo u jednoj nedelji mi crko tv , prosao rukom kroz stakleni stocic i dobroo posekao ruku , crko komp , crko mobilni ....ma cudo samo u jednoj nedelji ...
Poslednju platu primijo februara 2010 ,koja je inace 20,000din .... akumulator na motoru mi crko jos januara 2010 (fabricka greska) i celu godinu sam bez akk na motoru koji mi je jedino prevozno sredstvo, vozio sam sa nekim baterijama i nekim akumulatorima iz bateriskih lampi..
ni dan danas nisam dosao ni do nekog polovnog akumulatora... celo leto sam proveo bez prebijene pare KAKO ?? ne znam ni ja ... imao neku ludu srecu pa napravih 6000km .. sa kojim parama i gorivom nemam pojma .. istrenirao sam BMW da radi na jedan cilindar da manje trosi jos da ga istreniram da radi i bez ovog drugog pa sam na konju !! zivim na grbaci mame i tate , kad cale primi penziju ogrebem se neku kintu da kupim cigare i to je ... kako sam uspeo da ispratim moto skupove ni sam neznam ... dve cure me odgonile jer nisam imao pare ni na kafu da ih izvedem , mada je mozda tako i bolje ?? .. racuni puna fijoka kako cu ih platiti sam bog zna mogu samo dusu da mi uzmu drugo nema ...
Pametan nisam sta da radim ? Nemam love ni sobu da okrecim ni 100g kafe da kupim .. ma mnogo toga bre zeludac mi se steze dok pisem i ne mogu / ne zelim da razmisljam sta mi se sve desilo ...
Kako stvari stoje plate nece biti jos par meseci sigurno , bez motora sam jer akku nemam , i razmisljam se da pocnem da rasprodajem sve zivo pa ili da krenem sa picem ili da pocnem da se drogiram ..?? Ja ljudi izlaz ne vidim .. kad bi 7 na loto dobijo ne bih mogao da stanem na noge bar godinu dana .. zajmijo pare u nadi da ce plate da bude pa se obrukao kod naj boljih prijatelja ...
zubi poceli da mi otpadaju ja nemam love ni kod zubara da odem a naravno nemam ni zdravstvenu !
ma kad bih napisao sve sto mi se desilo blokirao bi server :)
2011 godina mi nece biti nista bolja ...  sve kazu bice bolje , ma daj bre da se ne lazemo , nece biti bolja i to je cinjenica ..
Jedina svetla tacka je sto sam dobijo garazu da se sluzim a od stana mi je udaljena samo 5km :)  bar imam de motor da ostavim posto tesko da cu ove godine mati za 1L benzina ...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #8 poslato: Januar 11, 2011, 08:19:53 posle podne »
Iako sam prodao motor :'(, nigde nisam isao :((( na skupove :'(, more >:() sem na par pecanja ;D), nekih zdravstvenih problema, i jos kojekakvih sitnica meni je ova godina ipak cista 10- ka! Razlog?!? Slika govori vise nego 1000 reci!!! ;)

4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #9 poslato: Januar 11, 2011, 10:37:26 posle podne »
uh dobro je prelazna ocena preživeli smo.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #10 poslato: Januar 11, 2011, 10:47:57 posle podne »
OCENA 1

Joj koliko meni losa bila a nastavlja se u ovoj ..  samo u jednoj nedelji mi crko tv , prosao rukom kroz stakleni stocic i dobroo posekao ruku , crko komp , crko mobilni ....ma cudo samo u jednoj nedelji ...
Poslednju platu primijo februara 2010 ,koja je inace 20,000din .... akumulator na motoru mi crko jos januara 2010 (fabricka greska) i celu godinu sam bez akk na motoru koji mi je jedino prevozno sredstvo, vozio sam sa nekim baterijama i nekim akumulatorima iz bateriskih lampi..
ni dan danas nisam dosao ni do nekog polovnog akumulatora... celo leto sam proveo bez prebijene pare KAKO ?? ne znam ni ja ... imao neku ludu srecu pa napravih 6000km .. sa kojim parama i gorivom nemam pojma .. istrenirao sam BMW da radi na jedan cilindar da manje trosi jos da ga istreniram da radi i bez ovog drugog pa sam na konju !! zivim na grbaci mame i tate , kad cale primi penziju ogrebem se neku kintu da kupim cigare i to je ... kako sam uspeo da ispratim moto skupove ni sam neznam ... dve cure me odgonile jer nisam imao pare ni na kafu da ih izvedem , mada je mozda tako i bolje ?? .. racuni puna fijoka kako cu ih platiti sam bog zna mogu samo dusu da mi uzmu drugo nema ...

Pametan nisam sta da radim ? Nemam love ni sobu da okrecim ni 100g kafe da kupim .. ma mnogo toga bre zeludac mi se steze dok pisem i ne mogu / ne zelim da razmisljam sta mi se sve desilo ...
Kako stvari stoje plate nece biti jos par meseci sigurno , bez motora sam jer akku nemam , i razmisljam se da pocnem da rasprodajem sve zivo pa ili da krenem sa picem ili da pocnem da se drogiram ..?? Ja ljudi izlaz ne vidim .. kad bi 7 na loto dobijo ne bih mogao da stanem na noge bar godinu dana .. zajmijo pare u nadi da ce plate da bude pa se obrukao kod naj boljih prijatelja ...
zubi poceli da mi otpadaju ja nemam love ni kod zubara da odem a naravno nemam ni zdravstvenu !
ma kad bih napisao sve sto mi se desilo blokirao bi server :)
2011 godina mi nece biti nista bolja ...  sve kazu bice bolje , ma daj bre da se ne lazemo , nece biti bolja i to je cinjenica ..
Jedina svetla tacka je sto sam dobijo garazu da se sluzim a od stana mi je udaljena samo 5km :)  bar imam de motor da ostavim posto tesko da cu ove godine mati za 1L benzina ...

Pa bre Peco brate moj ja citam tvoj post i sve kontam da ce na kraju biti ona fora AL ZAMALO kad ono nista! Pa dal je bre moguce? Auffffffff.....
Moj ti je savet da ni ne razmisljas o alkoholu i onoj drugoj nesreci necu ni da je spominjem...nego vidi kako znas i umes begaj sa tog posla i nadji neki za koji ces dobijati platu...ako je moguce al verovatno bi ti do sad uradio da je ovako lako kao sto sam sad ja pametan napisao...

Iako sam prodao motor :'(, nigde nisam isao :((( na skupove :'(, more >:() sem na par pecanja ;D), nekih zdravstvenih problema, i jos kojekakvih sitnica meni je ova godina ipak cista 10- ka! Razlog?!? Slika govori vise nego 1000 reci!!! ;)

A tebi Grunfe neka je ziva i zdrava ta DESETKA !

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #11 poslato: Januar 11, 2011, 11:35:54 posle podne »
Hmmm... 2010...? Skoro pa savrsena! *94
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #12 poslato: Januar 12, 2011, 12:49:41 pre podne »
pa kako se uzme ... 2 put mreo u metabolichkoj urgentnog ... ali ... avaj ...
posle toga je krenulo na bolje, novi posao, radim od gajbe vrlo zadovoljan ... :)
da kupio motor (mator al je moj... 600cc za prvi dovoljno), nesto opreme,
polozio teoriju 29.12.2010 .. :") sad cu kad otopli praxu ... upozno neke fine ljude
upoznao neke loshe ... kratko vreme vrshio odgovornu drustveno motoristichku
funkciju inkognito .... i tako sve u svemu ...suma sumarum ...
---
jaka 7mica... ;) .. prolazna ocene svakako ...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #13 poslato: Januar 12, 2011, 10:19:27 pre podne »

Pamtim i gore godine...

Sve u svemu zadovoljan.

Jaka 8 !
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • BORN TO BE MRLE
« Odgovor #14 poslato: Januar 12, 2011, 12:23:26 posle podne »
kao i grunf, slika govori sve, tatin sin prvenac

« Poslednja izmena: Januar 12, 2011, 01:21:45 posle podne od strane Ivta »

Van mreže jevta

• Vozac
  • *
« Odgovor #15 poslato: Januar 12, 2011, 12:59:34 posle podne »
Kao i uvek svaka sledeća sve gora i gora tako da ne smem da se žalim.

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #16 poslato: Januar 12, 2011, 10:39:20 posle podne »
Meni je bila loša finansijski.Plivam nekako u dugu ali nije opasno. Ali sam prošao jako malo bajkom.Nigde van Srbije nisam išao prvi put za 10 godina. :-[
Na poslu sam sa republičkog inspektora napredovao u inspektora unutrašnje kontrole, tako da me sad, pored naroda, mrze i kolege ;D. To je došlo iznenada kao ponuda pa sam iznenađen ali nekako sam se snašao u ministarstvu.
Porodica živa i zdrava, hvala Bogu.
Nadam se da ću barem ove godine moći da mrdnem negde dalje.
2010 godina mi je bila najcrnja u zivotu. Operisan sam od najgore bolesti, bolnice u tri navrata,pregledi svega moguceg uvalili su mi kanilu u gusu i jos je ne skidaju.

Uh, čoveče nadam se da će biti sve ok. Ovo je stvarno za tebe bila užasna godina. Svaka čast što si ipak imao volje da ideš na skupove. VIdeh te zadnji put u Banji koviljači. Svaka čast.

serginho@ nadam se da ti se 2010 neće više nikada ponoviti jer je kao da si bio u nekom horor filmu.

SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #17 poslato: Januar 13, 2011, 11:13:54 pre podne »
Kad vidim kako je drugima ostaje mi samo da cutim.Jos vise se plasim 2011. :-[

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #18 poslato: Januar 13, 2011, 01:20:04 posle podne »
Nije loše cela mi porodica puca od zdravlja a pare se trošilo koliko je bilo barem nisam imao dodatno izuvanje za lekare,ocena 9.

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #19 poslato: Januar 18, 2011, 04:47:52 posle podne »
2010g....? ma kakvih je bilo prossla je  odliccna.