OCENA 1Joj koliko meni losa bila a nastavlja se u ovoj .. samo u jednoj nedelji mi crko tv , prosao rukom kroz stakleni stocic i dobroo posekao ruku , crko komp , crko mobilni ....ma cudo samo u jednoj nedelji ...
Poslednju platu primijo februara 2010 ,koja je inace 20,000din .... akumulator na motoru mi crko jos januara 2010 (fabricka greska) i celu godinu sam bez akk na motoru koji mi je jedino prevozno sredstvo, vozio sam sa nekim baterijama i nekim akumulatorima iz bateriskih lampi..
ni dan danas nisam dosao ni do nekog polovnog akumulatora... celo leto sam proveo bez prebijene pare KAKO ?? ne znam ni ja ... imao neku ludu srecu pa napravih 6000km .. sa kojim parama i gorivom nemam pojma .. istrenirao sam BMW da radi na jedan cilindar da manje trosi jos da ga istreniram da radi i bez ovog drugog pa sam na konju !! zivim na grbaci mame i tate , kad cale primi penziju ogrebem se neku kintu da kupim cigare i to je ... kako sam uspeo da ispratim moto skupove ni sam neznam ... dve cure me odgonile jer nisam imao pare ni na kafu da ih izvedem , mada je mozda tako i bolje ?? .. racuni puna fijoka kako cu ih platiti sam bog zna mogu samo dusu da mi uzmu drugo nema ...
Pametan nisam sta da radim ? Nemam love ni sobu da okrecim ni 100g kafe da kupim .. ma mnogo toga bre zeludac mi se steze dok pisem i ne mogu / ne zelim da razmisljam sta mi se sve desilo ...
Kako stvari stoje plate nece biti jos par meseci sigurno , bez motora sam jer akku nemam , i razmisljam se da pocnem da rasprodajem sve zivo pa ili da krenem sa picem ili da pocnem da se drogiram ..?? Ja ljudi izlaz ne vidim .. kad bi 7 na loto dobijo ne bih mogao da stanem na noge bar godinu dana .. zajmijo pare u nadi da ce plate da bude pa se obrukao kod naj boljih prijatelja ...
zubi poceli da mi otpadaju ja nemam love ni kod zubara da odem a naravno nemam ni zdravstvenu !
ma kad bih napisao sve sto mi se desilo blokirao bi server

2011 godina mi nece biti nista bolja ... sve kazu bice bolje , ma daj bre da se ne lazemo , nece biti bolja i to je cinjenica ..
Jedina svetla tacka je sto sam dobijo garazu da se sluzim a od stana mi je udaljena samo 5km

bar imam de motor da ostavim posto tesko da cu ove godine mati za 1L benzina ...