Mart 30, 2026, 12:11:12 pre podne

Autor Tema: Svilajnacki moto klub,i par pitanja za Mas  (Pročitano 5267 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
Svilajnacki moto klub,i par pitanja za Mas
« poslato: Januar 18, 2011, 06:16:03 posle podne »
O cemu se radi,kao sto znate,moto klub Road kings iz Svilajnca vise ne postoji,kada smo par nas,ukljucujuci Dekstera,Marka,Milana,mene i jos par njih resili da izadjemo iz kluba,pitali smo sve ostale da li neko zeli da preuzme klub,kao i njegove obaveze,niko se nije javio,pa smo zbog toga resili da promenimo ime kluba i da povecamo broj clanova koji zaista obilaze skupove.Isti ti novi clanovi koji su usli u klub,nisu zeleli da ulaze u road kingse zbog ovih prvih,itd....

Zbog cega sve ovo pisem

Sadasnji klub,ili novo ime u svetu moto klubova je MK.KRALJEVI SLOBODE,
Ja kao bivsi pretsednik mk road kings (koji je bio clan MAS-a 3godine),i sadasnji pretsednik MK KRALJEVI SLOBODE,zelim da pitam MAS,da li postoji mogucnost da mi i dalje ostanemo clanovi MAS-a,i da nastavimo dalje sa vama.Sve ostalo ostaje isto,Ista ekipa clanova (slicna),samo dosta ojacana,Sa ovim klubom imamo potpunu podrsku lokalne samouprave,nastojacemo da i dalje pravimo dobre skupove,istog datuma kao ove 3 godine i na istom mestu.Zaista nam je nezgodno da udjemo kao nov klub,i da dobijemo termin za zurku,a pravili smo skup 3godine,i oni koji su bili znaju kolko smo se trudili i kakvi su nam bili skupovi,a svi sledeci mogu biti samo bolji

Pitanje glasi da li mozemo ostati u MAS-u i zadrzati nas termin moto skupa
Clanarinu od 100€ mozemo uplatiti kolko jos i sutra

Pozdrav od Darka i MK KRALJEVI SLOBODE,Svilajnac

PS.   U subotu 5 februara pravimo moto zurku,ujedno ako postoji mogucnost bili bi i domacini sednice MAS-a,koja treba da se odrzi februara,pa ako vam nije rano,izvolite kod nas sa obezbedjenim picem i hranom
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Svilajnacki moto klub,i par pitanja za Mas
« Odgovor #1 poslato: Januar 20, 2011, 05:36:54 posle podne »
Ako ne postoji vise Mk Road Kings, a svi znamo ko je i kako organizovao skupove u Svilajncu , ja pruzam punu podrsku i dacu predlog da se dodeli termin za skup u Svilajncu staroj ekipi sa novim imenom!

Van mreže HD

• Dobar Vozac
  • **
  • HD Dyna Low Rider
« Odgovor #2 poslato: Januar 20, 2011, 08:52:20 posle podne »
Podrzavam!!!

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #3 poslato: Januar 20, 2011, 10:42:29 posle podne »
kakve veze ima sto je drugo ime,ekipa je ista ona koja je pravila skupove,podrzavam da ostanete u MAS_u,
vidimo se na zurci
samo polako i pun gas

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #4 poslato: Januar 21, 2011, 08:44:18 posle podne »
Ipak je ovo tema za skupstinu MAS/a mada nemam nista protiv predloga!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #5 poslato: Januar 21, 2011, 09:00:57 posle podne »
Podrzavam

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #6 poslato: Januar 22, 2011, 08:47:01 pre podne »

U ovom slučaju nema razloga da ne ostanete u MAS-u jer ste praktično samo promenili naziv kluba... ali svakako to treba da potvrdi skupština da bi se ispoštovala procedura, pozdrav za Dexa i Darka i puna podrška od MK Užice... 

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #7 poslato: Januar 22, 2011, 09:11:35 pre podne »

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Januar 22, 2011, 07:16:24 posle podne »
Slazem se da treba i treba da se o ovom pitanju izjasni skupstina ali ne vidim razlog da clanovi skupstine ne podrze ovaj predlog pogotovu ako ovaj klub ostane jedini klub iz Svilajnca koji je clan MAS-a.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #9 poslato: Februar 02, 2011, 04:57:15 posle podne »
Postoji i statut, a ako su vec osnivaci isti i starog i novog kluba nemam nista protiv!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #10 poslato: Februar 02, 2011, 11:16:17 posle podne »
 *200 Čokanlija vam daje podršku naša Braćo! *351
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #11 poslato: Februar 03, 2011, 08:15:42 pre podne »
A sta ako vam se pojavi stari klub.Jer znate  ko je ko i ko je sa kim,jer je stari klub ugasen.

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #12 poslato: Februar 03, 2011, 08:56:51 pre podne »
E vidis Rajo,inat je kod Srba naj gora stvar.Ne bi me cudilo da ponovo neko otvori taj stari klub,samo iz inata,jer oni drugi razlog nemaju,da ce nositi boje njih 4-5 oce sigurno,da ce se prijaviti i uclaniti u MAS,nece sigurno jer njih to ne zanima.
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
« Odgovor #13 poslato: Februar 03, 2011, 10:23:59 pre podne »
sad sam sigurna da se istorija ponavlja..
ziveli braco *107 *200 *109 *18 *8

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #14 poslato: Februar 03, 2011, 02:34:55 posle podne »
Pa Dare, posalji te zahtev sa obrazlozenjem i navedite imena starih clanova koji su u novom klubu pa ko' pre devojci....

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #15 poslato: Februar 05, 2011, 05:13:34 posle podne »
E vidis Rajo,inat je kod Srba naj gora stvar.Ne bi me cudilo da ponovo neko otvori taj stari klub,samo iz inata,jer oni drugi razlog nemaju,da ce nositi boje njih 4-5 oce sigurno,da ce se prijaviti i uclaniti u MAS,nece sigurno jer njih to ne zanima.
To vec morate da resite izmedju sebe pa tek onda da se prica o MAS-u! Vi ugasite klub i zastitite autorska prava i onda nema problema!

Van mreže Slobaa

• Suvozac
  • *
« Odgovor #16 poslato: Februar 15, 2011, 06:01:31 posle podne »
Istine radi da se zna. Road Kingsi su se vozili i pre osnivanja kluba,posecivali skupove,druzili se,bili svima iskreni i verni prijatelji. Dva clana kluba koja su ugasila klub Road Kings primljeni su kao decaci koji su se ponudili da rade posao u ime kluba,mi smo jednoglasno njima ukazali poverenje, ne nadajuci se da ce to poverenje biti zloupotrebljeno. I jos uvek nismo svesni njihovog postupka gasenja kluba. Mogli su to da ucine i da nam kazu kako treba lepim,da nas klub ne diraju,a njihov dalji rad i osnivanje novih klubova je njihovo pravo. Samo licno moje misljenje je ko ce ukazati poverenje takvim. Mi sigurno vise necemo. Nas je ostalo osmoro,ali vernih i dostojanstvenih,doslednih imenu koje nosimo. Road Kings se do sada nije oglasavao zato sto nam svi clanovi kluba nisu bili u zemlji a buduci rad ce se zasnivati na znanju svakog clana u svakom trenutku o svim desavanjima u klubu. Kog jednom zmija ujede i gustera se plasi. Za sad toliko samo da se zna.

Veliki pozdrav svim bajkerima Srbije od Road Kings-a,Sloba.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #17 poslato: Februar 15, 2011, 06:07:14 posle podne »
Slobo prvo se predstavi u temi kako dolikuje ... HVALA !

http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?board=6.0
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #18 poslato: Februar 15, 2011, 11:12:03 posle podne »
Zato i postoji statut MAS-a koji mora da se postuje a koji nije nepromenljiv!

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #19 poslato: Februar 16, 2011, 10:31:29 pre podne »
Istine radi da se zna. Road Kingsi su se vozili i pre osnivanja kluba,posecivali skupove,druzili se,bili svima iskreni i verni prijatelji. Dva clana kluba koja su ugasila klub Road Kings primljeni su kao decaci koji su se ponudili da rade posao u ime kluba,mi smo jednoglasno njima ukazali poverenje, ne nadajuci se da ce to poverenje biti zloupotrebljeno. I jos uvek nismo svesni njihovog postupka gasenja kluba. Mogli su to da ucine i da nam kazu kako treba lepim,da nas klub ne diraju,a njihov dalji rad i osnivanje novih klubova je njihovo pravo. Samo licno moje misljenje je ko ce ukazati poverenje takvim. Mi sigurno vise necemo. Nas je ostalo osmoro,ali vernih i dostojanstvenih,doslednih imenu koje nosimo. Road Kings se do sada nije oglasavao zato sto nam svi clanovi kluba nisu bili u zemlji a buduci rad ce se zasnivati na znanju svakog clana u svakom trenutku o svim desavanjima u klubu. Kog jednom zmija ujede i gustera se plasi. Za sad toliko samo da se zna.

Veliki pozdrav svim bajkerima Srbije od Road Kings-a,Sloba.

Ta dva clana zajedno sa Bivsim predsednikom koji je sam podneo ostavku su taj klub osmislili i napravili a ujedno u toku osnivanja kluba pozvali sve vas da nam se pridruzite. Ideja o klubu nije potekla od vas vec od dva decaka na celu sa Robertom. I ta dva decaka su ceo klub nosila na ledjima tri godine i jurila za isti kao muva bez glave.Tri zadnje sednice su bile sazvane (a ti si prisustvovao samo prvoj od te tri na druge dve nisi ni dosao niti si se javio) kako bi podneli ostavke na mesto sekretara kluba i predsednika kluba. Sa ciljem da ostanemo u klubu kao obicni clanovi. Kad sam pojedinacno pitao sve vas koji ste ostali da preuzmete mesto sekretara i predsednika zajedno sa podpredsednikom izjavili ste da vas te obaveze ne interesuju. Nakon sto se niko od vas koji ste ostali nije pojavio poslao sam svima poruke da u roku od 15 dana neko dodje da preuzme papire kluba. I ujedno sam napisao da je nas 9 clana napustilo klub. Cekao sam 45 dana i niko se nije ni pojavio a kamoli da je nazvao. Konkretno si ti Slobo par puta prosao ispred moje kuce kolima i nisi hteo da se javis. Kao da me ne poznajes. I sta ste ocekivali da uradimo? Da vas cekamo 4 meseca da se neko seti da dodje da uzme papire??????

Pa tri godine ste me pravili na budalu. I na zadnjem moto skupu koji je nas klub organizovao dosli kao gospoda na pice. A gde ste bili u onoj trci i frci za vreme skupa? Jos ste nas napali sto smo drugom coveku dali da radi pice. A ko bi ga radio da nismo nasli drugog. Svaka cast tebi i veliko ti hvala sto si mi pomogao oko lokacije i opstine! I medju vama koji ste ostali u klub ima ljudi koji su u svakom trenutku pomagali i ljudi koji su od reci! Boki, Gasa, Drljko, Emina. A neki su dok smo pravili sank i prenosili pice grickali semenke u hladu i pili pice. I gledali kako se mi mucimo.

Samo me interesuje kako u MAS moze da ostane klub koji je zatvoren. Jer svi papiri su kod mene. I Rankovcu sam rekao da cu da vam dam papire ali posle zurke u Svilajncu sam dobio nekoliko pretecih poruka od nepoznatog broja da moram da predam papire ili ce me polomiti itd. Verovatno taj neko nije znao za dogovor izmedju mene i Rankovca. E pa bas zbog tih pretnji i zbog pominjanja familije po Svilajncu papire ce te dobiti tek nakon 5 god jer sam sa zakonske strane duzan da ih toliko cuvam.