O cemu se radi,kao sto znate,moto klub Road kings iz Svilajnca vise ne postoji,kada smo par nas,ukljucujuci Dekstera,Marka,Milana,mene i jos par njih resili da izadjemo iz kluba,pitali smo sve ostale da li neko zeli da preuzme klub,kao i njegove obaveze,niko se nije javio,pa smo zbog toga resili da promenimo ime kluba i da povecamo broj clanova koji zaista obilaze skupove.Isti ti novi clanovi koji su usli u klub,nisu zeleli da ulaze u road kingse zbog ovih prvih,itd....
Zbog cega sve ovo pisem
Sadasnji klub,ili novo ime u svetu moto klubova je MK.KRALJEVI SLOBODE,
Ja kao bivsi pretsednik mk road kings (koji je bio clan MAS-a 3godine),i sadasnji pretsednik MK KRALJEVI SLOBODE,zelim da pitam MAS,da li postoji mogucnost da mi i dalje ostanemo clanovi MAS-a,i da nastavimo dalje sa vama.Sve ostalo ostaje isto,Ista ekipa clanova (slicna),samo dosta ojacana,Sa ovim klubom imamo potpunu podrsku lokalne samouprave,nastojacemo da i dalje pravimo dobre skupove,istog datuma kao ove 3 godine i na istom mestu.Zaista nam je nezgodno da udjemo kao nov klub,i da dobijemo termin za zurku,a pravili smo skup 3godine,i oni koji su bili znaju kolko smo se trudili i kakvi su nam bili skupovi,a svi sledeci mogu biti samo bolji
Pitanje glasi da li mozemo ostati u MAS-u i zadrzati nas termin moto skupa
Clanarinu od 100€ mozemo uplatiti kolko jos i sutra
Pozdrav od Darka i MK KRALJEVI SLOBODE,Svilajnac
PS. U subotu 5 februara pravimo moto zurku,ujedno ako postoji mogucnost bili bi i domacini sednice MAS-a,koja treba da se odrzi februara,pa ako vam nije rano,izvolite kod nas sa obezbedjenim picem i hranom