Mart 30, 2026, 01:00:15 pre podne

Autor Tema: Novi predlozi za smanjenje registracije i ostalih troškova  (Pročitano 7442 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
Odg: Novi predlozi za smanjenje registracije i ostalih troškova
« Odgovor #20 poslato: Februar 17, 2011, 11:43:19 pre podne »
Prvo Rade nemoj ti pisati zahtev molim te . Ako hocete da napisete zahtev platite nekome ko poznaje nzakon o osiguranju i nekome ko poznaje zakon o saobracaju da oni to urade. A jos bolje nekome ko je radio na donosenju  ili pisanju ovih zakona,jer ovo sto si ti na spisku izlozio je smesno ja mogu da ti odgovorim cistom logikom da ne trosis vreme.

Nalepnice ukinuti nece jer su ih predvideli zakonski za sva vozila a ako ti jbg, jedna nalepnica od sluzbenog znacaja smeta na motoru onda skini one sto si ih ko detlic nakitio po motoru od skupova.

Oko tablice sad vec to fakticki imas na sedam godina . Ionako za sedam godina setablica malte ne sama raspadne il izbledi il se sagubi
Putarinu ukinuti nece jer ionako pola motociklista neplaca mozda uvedu pausalno na godinu dana

Ovo voznja zutom trakom i provlacenje izmedju automobila povezi sa ouguranjem i naplatom stete kao i zakonaom o saobracaju i videces da nema sansi .

Obilazenje na semaforu nema sansi jer je povezano sa ovim iznad

Ovo za dva ili vise motocikala ce mozda da prodje al to nema nikakve veze jer je povezano sa finansiskom moci gradjana jer ce biti verovatno skupo pa ko voli nek izvoli tu samo dabija drzava

Kasko od kradje ce biti toliko skupo da ce biti neizvodljivo jer da je jeftinije znamo sta bi bilo kad se vec sve radi sa kolima sta bi bilo sa motorima
I da ga ima kasko nemoze tako da se racuna. Nego kataloska vrednost minus stepen iskoriscenosti minus sopsvena odgovornost (velicina stete koju osiguranik sam placa bez nadoknade)

Ovo se formulise da nov motor nemora da radi tehnicki pregled od dana kupovine pa sledece tri godine inace ostalo se placa.

Zadnje dve stavke nece niko promeniti zbog trenutnog stanja voznog parka uopste.

E sad reci gde sam Rade pogresio mada nemam pojma nista o zakonima a motor registrujem svakako .

Konacno da i ovde na ovom forumu sretnem nesto pametno napisano.   *556
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #21 poslato: Februar 19, 2011, 10:32:33 posle podne »
Mozda bi bilo najbolje da se usresredimo/te na nesto najrealnije i najbolje.... Registrovanje motora na prozvoljan broj meseci. Svako od nas vozi po nekom svom kalendaru. Mislim, neko vozi 6 neko 8 neko 12 meseci, neko 4  :D. Samo tu ima dosta posla jer treba organizovati osiguranje na tom nivou a i poreze i takse a usteda bi bila najveca

Van mreže bgolub

• Vozac
  • *
« Odgovor #22 poslato: Mart 09, 2011, 04:39:19 posle podne »
i ja mislim da treba dati naglasak na par stvari,polugodisnju registraciju,manji porezi i bez putarine,mada mislim da gulikoze nece sigurno da se odreknu svojih nameta,mada,ako hoce u tu njihovu evropsku uniju onda bi trebali i da je kopiraju... ??? ???

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #23 poslato: April 26, 2011, 10:14:25 posle podne »
E da i mogu da se razvuku kategorije...
50
125
250
500
800
1200