Mart 29, 2026, 09:20:32 pre podne

Autor Tema: STAZIRANJE U MOTO KLUBU ILI PROSPECT  (Pročitano 20805 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
Odg: STAZIRANJE U MOTO KLUBU ILI PROSPECT
« Odgovor #40 poslato: Februar 26, 2011, 08:20:15 posle podne »
Nevidim nista cudno u staziranju.Kako da udjem u bilo koju organizaciju i hocu da budem clan.Cekaj malo bratac,ko si,sta si,kakav si,jer si dobar,jer si baksuz,jer si ovakav ili onakav.Daju ti boje a ti sutra sa bojama  na ledjima ides i pravis neka sranja u bilo kojem obliku.Ako nisi spreman za staziranje odlicno nisi ni za klub.Vozi brate za svakoga ima mesta ovde ili onde.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #41 poslato: Februar 26, 2011, 08:36:31 posle podne »
  Kod nas svaki carter ima svoju clanarinu koju sami odrede, samo kod nas pune boje se placaju u zavisnosti koliko carter ima svojih dobara u koji su clanovi podjednako ucesvivali radom i novcem. Da pojasnim ukoliko se pravi klub haus ili kombi se kupuje  sto je recimo kostao svakog punog clana po 100e npr. kad neki novi prospect treba da udje u klub on treba da plati 100 zbog toga sto ce koristiti klubska dobra kao svoja. I onda ako se ulaze u opet nesto tako cena boja raste. Po meni je logicno jer nemoze neko doci samo vremenom na vec gotovo a zna se da je neko ulozio u neko klubsko dobro(klub haus,kombi,satra i sl.)  koje svi koriste sa istim pravom i rad i novac.
Potpuno se slazem ali to moze samo kod jakih klubova tj . clanova koji su dobrostojeci a u situaciji u kojoj su nasi ljudi to je takoreci nemoguce iz razloga sto danas niko nema para. Ja sam od svojih sredstava napravio nas klub haus Shadows Srbija, koji ce biti ujedno internacionalni moto kamp blizu autoputa tj. naplatne rampe Nais . To je iskostalo mnogo para tako da clanovi ne bi mogli da plate ni pod tackom razno. U principu sve sto koristite zajedno trebalo bi i finansirati zajedno zato se i slazem sa tvojim postom.

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
« Odgovor #42 poslato: Februar 26, 2011, 09:35:56 posle podne »
Ozbiljnost kluba se ogleda u radu samog kluba,godinama postojanja,broju PRAVIH I ODANIH CLANOVA.Staziranje je obavezno u MC klubovima,MK klubovima ne,mada mislim da je ogromna razlika koju pojedini nisu,nemogu i nece da shvate.Koliko ja znam MK klub je SOCIJALNI klub koji je osnovan radi udruzivanja istomisljenika,radi voznje i druzenja,ne zbog organizacije skupova i zarade para,MC je mnogo ozbiljnija organizacija koja trazi i vise od entuzijazma.
Sve se pogresno shvata kod nas,a na kraju ce nam biti kriv djavo...

*22 *82

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #43 poslato: Februar 26, 2011, 10:43:43 posle podne »
Ozbiljnost kluba se ogleda u radu samog kluba,godinama postojanja,broju PRAVIH I ODANIH CLANOVA.Staziranje je obavezno u MC klubovima,MK klubovima ne,mada mislim da je ogromna razlika koju pojedini nisu,nemogu i nece da shvate.Koliko ja znam MK klub je SOCIJALNI klub koji je osnovan radi udruzivanja istomisljenika,radi voznje i druzenja,ne zbog organizacije skupova i zarade para,MC je mnogo ozbiljnija organizacija koja trazi i vise od entuzijazma.
Sve se pogresno shvata kod nas,a na kraju ce nam biti kriv djavo...
U pravu si Marko da je sve pogresno.Cak sta vise i tvoj post kojeg citiram je sto posto pogresan po mom misljenju.
Obracam se licno tebi,mislim nemo se ljutis,odakle ti ovo saznanje koje si napisao pojasni ga molim te.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #44 poslato: Februar 27, 2011, 03:29:38 pre podne »
e jbg dosli divlji oterali pitome ...
 zar u urednistvu masa nisu  clanovi masa ??? i kako to neko ko nije clan masa moze da voli mas vise od ljudi koji su ga osnovali ili se vec godinama bore za njega ??? molim objasnite !!!!!  >:D
STA RECI :-\ :icon_scratch: ???

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #45 poslato: Februar 27, 2011, 03:30:54 pre podne »

Pa jbg Sveto.......  samo je jedan od urednickog tima u MAS-u ostali nisu u Asocijaciji a pojedinci nisu ni clanovi kluba......

.
Komentar je suvisan :icon_scratch:

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
« Odgovor #46 poslato: Februar 27, 2011, 06:25:23 posle podne »
U pravu si Marko da je sve pogresno.Cak sta vise i tvoj post kojeg citiram je sto posto pogresan po mom misljenju.
Obracam se licno tebi,mislim nemo se ljutis,odakle ti ovo saznanje koje si napisao pojasni ga molim te.

Miko kolko sam ja razumeo citajuci razne postove i razgovarajuci sa raznim clanovima MC i MK je da je u stvari MC i MK isto samo je jedno ma Srpskom a drugo na Engleskom. Ono sto MC clanovi u stvari misle je da bi MK u stvari trebali da budu RC to jest RIDERS CLUB, znaci valjda neki klub ljubitelja voznje motora dok bi MC (Motorcycle Club)  ili MK (Moto Klub)trebalo da predstavlja skup ljudi kojima su motori zivot, opsesija ili nacin zivota...

Neka me neko ispravi ako gresim i molim nikoga da se ne uvredi!!!

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #47 poslato: Februar 27, 2011, 06:45:28 posle podne »
  Kod nas je problem kazu cirilica i latinica sto imamo dva pisma a ja mislim jos veci inat. Nije meni jasno kako su recimo Slovenci ili Hrvati regulisali njihovu scenu a imaju isto mk i  mc klubove. Kod njih se tacno nekim pravilom zna ko nosi kakve boje i to funkcionise bez da je neko nametnuo. Mi ili neznamo ili znamo a teramo po svome u inat kao u mnogim slucajevima ne samo na moto sceni.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #48 poslato: Februar 27, 2011, 06:52:52 posle podne »
Nije isto MC je asocijacija koju su napravili strani klubovi , ne zelim da navodim koji .MC ne smes da nosis ako ides u inostranstvo osim ako nisi support nekom od tih klubova , zbog toga su mnogi nasi klubovi i presli na MK da ne bi imali problema van. Ovo je uslovno receno da nemas problema van jer je jedan stari motorciklista Zvonce iz Apatina imao 1994 god, incident u Madjarskoj hteli su da mu seku tetovazu sa ruke jer je imao istetoviran znak jednog outlavs kluba pa su ga jedva spasili organizatori mitinga.Sve ovo pricam da nema zajebavanja sa stranim klubovima ,nesmes da nosis MC i kraj.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #49 poslato: Februar 27, 2011, 09:04:20 posle podne »
Moja saznanja su sledeca u vezi MC i MK a datiraju od pre mesec dana i tvrdim da su iz pouzdanog izvora:
MC ili MK moze da nosi ko hoce i gde hoce po celom svetu.Samo tu ima jedan kapitalan problem a to je da kada je u pitanju MC obelezje Ne moze da bude imitirano,Ne moze da bude isto i ne moze ni da asocira na bilo koje MC obelezje. .Sve to proizilazi iz nama poznatog da su ti MC klubovi prvi u svetu zastitili to njihovo obelezje jos posle drugog svetskog rata kao brend ili ako hocete kao intelektualnu svojinu i sl.To isto vazi i za tetovaze i bilo koji vid ispoljavanja njihovog obelezja.E sad sto mi na nasim prostorima jos nismo spremni da postujemo neciji zig,pecat,zastitni znak i td. a to je sve intelektualna svojina to je nase neznanje ili nesto drugo.Uzmite samo primer CD i DVD diskova koje prodaju ljudi u legalnim prodavnicama sta da vam kazem jos.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #50 poslato: Februar 27, 2011, 09:11:11 posle podne »
Moja saznanja su sledeca u vezi MC i MK a datiraju od pre mesec dana i tvrdim da su iz pouzdanog izvora:
MC ili MK moze da nosi ko hoce i gde hoce po celom svetu.Samo tu ima jedan kapitalan problem a to je da kada je u pitanju MC obelezje Ne moze da bude imitirano,Ne moze da bude isto i ne moze ni da asocira na bilo koje MC obelezje. .Sve to proizilazi iz nama poznatog da su ti MC klubovi prvi u svetu zastitili to njihovo obelezje jos posle drugog svetskog rata kao brend ili ako hocete kao intelektualnu svojinu i sl.To isto vazi i za tetovaze i bilo koji vid ispoljavanja njihovog obelezja.E sad sto mi na nasim prostorima jos nismo spremni da postujemo neciji zig,pecat,zastitni znak i td. a to je sve intelektualna svojina to je nase neznanje ili nesto drugo.Uzmite samo primer CD i DVD diskova koje prodaju ljudi u legalnim prodavnicama sta da vam kazem jos.

Miko upravo sam hteo to da kazem sto si rekao radi se o autorskim pravima i intelektualnoj svojini koja se kod nas ne postuje a napolju je to vrlo vazno.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #51 poslato: Februar 28, 2011, 09:56:35 pre podne »
Da postavim i jedno pitanje svima vama  u ovoj temi  " Da li i zene imaju prava da budu punopravni clanovi kluba koje nemaju motore ", kada vec koomentarisete o tome !?!?

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #52 poslato: Februar 28, 2011, 10:04:03 pre podne »
Da postavim i jedno pitanje svima vama  u ovoj temi  " Da li i zene imaju prava da budu punopravni clanovi kluba koje nemaju motore ", kada vec koomentarisete o tome !?!?

Kod nas nemoze da bude clan zena,policajac,ex-plicajac,neko ko u najblizoj rodbini ima policajca,i svi oni koji su zaposleni u pravosudnim organima odnosno rade u takvim ili slicnim institucijama za drzavu(zatvorski cuvari,javni tuzioci,sudije i sl).

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #53 poslato: Februar 28, 2011, 10:06:02 pre podne »
 Kod nas nemoze da bude clan zena,policajac,ex-plicajac,neko ko u najblizoj rodbini ima policajca,i svi oni koji su zaposleni u pravosudnim organima odnosno rade u takvim ili slicnim institucijama za drzavu(zatvorski cuvari,javni tuzioci,sudije i sl).

Izvini mozes li mi objasniti zasto ? da bi bio upucen u taj sovinizam
 :icon_scratch:
 a kod koga vas i koji ste to vi?

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #54 poslato: Februar 28, 2011, 10:11:26 pre podne »
Izvini mozes li mi objasniti zasto ? da bi bio upucen u taj sovinizam
 :icon_scratch:
 a kod koga vas i koji ste to vi?

Kako da ti odgovorim sto nisi pitao coveka sa kim si se slikao prima li zene u klub.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #55 poslato: Februar 28, 2011, 10:16:35 pre podne »
Kako da ti odgovorim sto nisi pitao coveka sa kim si se slikao prima li zene u klub.

Naravno da prima zene ali je bitno da ne prima " postare " !!!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #56 poslato: Februar 28, 2011, 10:22:32 pre podne »
Samo da ti nesto objasnim posto sam mnogo razgovarao sa Vukovima. Kada klub ide negde zvanicno na neku promociju ili u defile oni ne mogu da voze zene, devojke, znaci u oficijalnom delu nikako ne smeju da voze zensko to je prava istina.

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
« Odgovor #57 poslato: Februar 28, 2011, 10:24:32 pre podne »
E,SAD IMAMO PRAVU INFORMACIJU
hvala
 :D

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #58 poslato: Februar 28, 2011, 10:27:24 pre podne »

U sto tebe nesto boli da nisi mozda pandur ili zena ?

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #59 poslato: Februar 28, 2011, 10:30:19 pre podne »
E ljudi zahebite pripucavanja ajde da iznosimo samo cinjenice i ono sto je provereno.