Grem, ne znam na osnovu čega komentarišeš naš zahtev kad još nije predstavljena zvanična verzija, ono što stoji u prvom postu je osnov od kojeg smo počeli, dakle prvo sačekajte da se zahtev dovrši pa onda raspalite koliko god možete.
Pisem na osnovu onoga sto sam procitao, srecom to je bila samo "radna verizja" koja nadam se nije otisla nigde, jer bi samo stetu napravila.

Naravno da je moj licni stav...... Ali opet ponavljam ne moze se donositi sud o necemu na precac.. Jbg mogu i ja da kazem da moja kokoska nosi nojeva jaja i da svako jaje dvozuco, a tudje samo muckove..... O tome se radi.
Svako ima svoj stav. I to treba postovati. Niko ovde koliko vidim od ljudi koji se bave problemom osiguranja nije osporio ili ocenio zahtev UMS-a, na nacin na koji si osporio zahtev MAS-a.
E sad zasto nema ili nece biti saradnje izmedju nase Asocijacije i UMS-a to nije moje da sudim. Ali verovatno je to tako zbog nekih proslih zasliga.

Srecom, ovaj zahtev nije otisao dalje sa ovog foruma, neka tako i ostane dok ga ne sredite i uoblicite jer cete ispasti smesni a nama svima ce samo biti gore.
Ko god da je pisao, malo je promasio temu i posluzio se Resavskim sistemom prepisivanja - is prastare analize radjene za Americko trziste, koje sa nasim nema nikakve veze, tako ispade da smo na "psihoaktivnim sredstvima"
Jel znamo koliko je takvih ?
Sud se donosi na osnovu onoga sto je napisano, i nije na precac - barem u mom slucaju.
Kad smo vec kod jaja, pa ne moras da budes kokoska da bi znao sta je mutjak. MAS-ov predlog predloga je losh, pun nelogicnosti, prepisan Hart iz 1972 radjen za Americko podneblje, i srecna je okolnost sto kao talav po Squi-jevim recima nije predat.
Mislim da treba zakopati ratne sekire, moramo prastati jednim drugima. Bas kao sto se MAS pomirio sa BJB-om i oprostio im ociglednu sabotazu protesta i sramni predlog "rekonfiguracije" cena registarcije koji srecom nije uvazen - jer onda niko ne bi dobio ni dinar smanjenja.
Treba da oprostimo, ali ne i da zaboravimo, kako rece pocivsi Patrijarh Pavle.