Mart 29, 2026, 12:38:03 posle podne

Autor Tema: ZASTO IDETE NA MOTO SKUP  (Pročitano 6871 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
ZASTO IDETE NA MOTO SKUP
« poslato: Mart 08, 2011, 09:55:42 pre podne »
E sad aj da otvorim ovu temu zbog nekih koji me zivciraju...... >:D >:D

da li neko ide na moto skup da bi vredjao druge zbog toga sta voze il koliko im star motor??? ??? ??? ???

Ja na moto skupove idem da bih se druzio sa ljudima koje volim i da bi uzivao u dobroj muzici... ;) ;)

Mogu nabrojati mnogo dobrih i pozitivnih ljudi i devojaka koje voze recimo kineske motore il starije masine,
al drugari su vrh >:D >:D

e sad napisite da li sam u pravu ili gresim,ja coveka cenim onakav kakav je a ne sta vozi.....I U ZDRAVLJE DA SE VOZIMO MA

KOJE MARKE I GODISTA BIO NAS I VAS MOTOR *200 *200 *110 *110

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
Odg: ZASTO IDETE NA MOTO SKUP
« Odgovor #1 poslato: Mart 08, 2011, 10:28:50 pre podne »
Na moto susrete idem cisto da se vidim sa prijateljima , ne znima me ni ko svira ni bina ni propusti organizatora, a ni klopa koja se daje na susretima. Samo su mi vazni prijatelji do kojih mi je stalo i sa kojima se druzim mnogo godina . Inace imam prijatelje i poznanike sirom bivse Juge tako da mogu da idem gde hocu i svuda da se dobro provedem. Sto se tice motora i marke da li je manje ili vece kubature da li je japanski ili nemacki ili kineski to nema nikakve veze, svako vozi ono sta mu se svidja ili ono za koliko je imao para da ga kupi . Cesto sam imao po 5, 6 motora a odem na skup sa skuterom ili motorcicem od 125ccm. Kad te svi znaju mozes da dodjes i na metli , pa padne zezanje jos bolje na racun toga.Nigde na jednom mestu nemas toliko istomisljenika i drugova kao na moto susretu i najbolje se osecam tamo.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #2 poslato: Mart 08, 2011, 11:09:09 pre podne »
Najbolji motor je onaj koji voziš.
Neko vozi motor zbog adrenalina, neko zato sto na motoru ima svoj mir. Ja sam u ovoj drugoj grupi.
Vozim i na 0 i na 40 stepeni. Posao i kuća su za mene robija, preživljavanje od vožnje do vožnje. Jedini pravi život su oni trenuci provedeni na motoru ili u njegovoj blizini. Bilo o kakvom motoru da se radi.
Na skupove idem da mi dupe vidi puta, da vidim prijatelje, da čujem muziku, da se pijan izvrnem u šator kad ne mogu više itd. itd, i da me pri tome niko ne gleda čudno.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #3 poslato: Mart 08, 2011, 11:59:59 pre podne »
Neko vozi motor zbog adrenalina, neko zato sto na motoru ima svoj mir. Ja sam u ovoj drugoj grupi.
Vozim i na 0 i na 40 stepeni. Posao i kuća su za mene robija, preživljavanje od vožnje do vožnje. Jedini pravi život su oni trenuci provedeni na motoru ili u njegovoj blizini. Bilo o kakvom motoru da se radi.
Na skupove idem da mi dupe vidi puta, da vidim prijatelje, da čujem muziku, da se pijan izvrnem u šator kad ne mogu više itd. itd, i da me pri tome niko ne gleda čudno.
:police:
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #4 poslato: Mart 08, 2011, 12:00:20 posle podne »
Svaka cast majstoreBas si lepo ovo napisao a i istinito.Nemam sta da dodam. *556

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #5 poslato: Mart 08, 2011, 12:02:13 posle podne »
Zato sto volem,i to sve u kompletu.

Van mreže mokl

• Suvozac
  • *
« Odgovor #6 poslato: Mart 08, 2011, 12:37:40 posle podne »

Svaka ti kaka, Leptire! Lepo si to objasnio *556
Old Guys Rule

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #7 poslato: Mart 08, 2011, 12:54:05 posle podne »
E sad aj da otvorim ovu temu zbog nekih koji me zivciraju...... >:D >:D

da li neko ide na moto skup da bi vredjao druge zbog toga sta voze il koliko im star motor??? ??? ??? ???

Ja na moto skupove idem da bih se druzio sa ljudima koje volim i da bi uzivao u dobroj muzici... ;) ;)

Mogu nabrojati mnogo dobrih i pozitivnih ljudi i devojaka koje voze recimo kineske motore il starije masine,
al drugari su vrh >:D >:D

e sad napisite da li sam u pravu ili gresim,ja coveka cenim onakav kakav je a ne sta vozi.....I U ZDRAVLJE DA SE VOZIMO MA

KOJE MARKE I GODISTA BIO NAS I VAS MOTOR *200 *200 *110 *110Tvoje pravo pitanje je sta mislimo o bajkerima koji voze kineze ili starije motore-ako se ne varam.Ako se ne varam, neko te je turirao sto vozis Kineza ?Ja se na to ne bih mnogo obazirao jer nikad ljude nisam delio na taj nacin.Vozim ono sto volim i sto mogu da finansiram.Nije dovoljno da imas dobar motor da bi bio bajker-moras da zivis za to,da se zrtvujes,da postujes i motor i taj nacin zivota i te ljude.Kad sretnem klinca na skuteru,Apencu i sl. obavezno mu se javim jer se ON za mene izdvaja iz tog nekog sivila,jednolicnosti-mozda ce jednog dana postati pravi BAJKER.A opet kad sretnem nekog kafitjara koji mi se ne javi onda se jako iznerviram iako znam da ne bi trebalo.Derem se u kacigi "Ej,govedo jedno ne kulturno..."Dacu dva dobra primera:U Trebinju sam upoznao coveka koji je sa MZ 250 isao za Dortmund a inace je iz Dubrovnika  isto tako znam coveka koji je sa svojom curom isao na more na nekoj Gileri sa agregatom od vodene pumpe.Sreli smo negde na pola Srbije,na nekoj pumpi i kad je on dosao na red da sipa pita ga pumpadzija -"Obican ili bezolovni ?" ovaj odvali -"Dizel !"Kad je sipao,namota kanap oko one remenice,povuce i upali "Gileru".Treslo se ono i dimilo ali su ljudi stigli na skup.Inace su iz N.Sada ako se ne varam ( izvinjavam se jer sam zaboravio ime i pozdravljam ga ako cita ovo ).Takvim ljudima skidam kapu *74 i uvek cu im od srca stisnuti ruku !Da se razumemo,nije dovoljno reci "ja sam bajker"-to moras da budes jer kao sto odelo ne cini coveka tako ni motor ne cini motoristu.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #8 poslato: Mart 08, 2011, 12:55:12 posle podne »
Ja obi druze vidim da ti konstantno vrsis neka ispitivanja i sprovodis neke ankete ovde na forumu  ;D Ma sta te briga za te sto ti svasta pricaju. Vozi ono sto imas i ono sto mozes. Dace Bog da vozis i ono sto zelis. A sta da kazu oni sto nemaju ni motor, pa dolaze kolima, a ima ih takvih. Secam se jedne godine, ja prodao motor i nisam ga imao jedno mesec dana. Svi se vozaju, idu na skupove, a ja kao budala gledam za njima kako odlaze. Sednem sa drugom Pedjom u njegov trajk (svadba 48h) pa me on voza. Samo opusteno i bez sekiracije ;)

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #9 poslato: Mart 08, 2011, 01:18:01 posle podne »
Tvoje pravo pitanje je sta mislimo o bajkerima koji voze kineze ili starije motore-ako se ne varam.Ako se ne varam, neko te je turirao sto vozis Kineza ?Ja se na to ne bih mnogo obazirao jer nikad ljude nisam delio na taj nacin.Vozim ono sto volim i sto mogu da finansiram.Nije dovoljno da imas dobar motor da bi bio bajker-moras da zivis za to,da se zrtvujes,da postujes i motor i taj nacin zivota i te ljude.Kad sretnem klinca na skuteru,Apencu i sl. obavezno mu se javim jer se ON za mene izdvaja iz tog nekog sivila,jednolicnosti-mozda ce jednog dana postati pravi BAJKER.A opet kad sretnem nekog kafitjara koji mi se ne javi onda se jako iznerviram iako znam da ne bi trebalo.Derem se u kacigi "Ej,govedo jedno ne kulturno..."Dacu dva dobra primera:U Trebinju sam upoznao coveka koji je sa MZ 250 isao za Dortmund a inace je iz Dubrovnika  isto tako znam coveka koji je sa svojom curom isao na more na nekoj Gileri sa agregatom od vodene pumpe.Sreli smo negde na pola Srbije,na nekoj pumpi i kad je on dosao na red da sipa pita ga pumpadzija -"Obican ili bezolovni ?" ovaj odvali -"Dizel !"Kad je sipao,namota kanap oko one remenice,povuce i upali "Gileru".Treslo se ono i dimilo ali su ljudi stigli na skup.Inace su iz N.Sada ako se ne varam ( izvinjavam se jer sam zaboravio ime i pozdravljam ga ako cita ovo ).Takvim ljudima skidam kapu *74 i uvek cu im od srca stisnuti ruku !Da se razumemo,nije dovoljno reci "ja sam bajker"-to moras da budes jer kao sto odelo ne cini coveka tako ni motor ne cini motoristu.

[/quote]

Ma nisam ja licno u pitanju,ja sam do skoro vozio Yamahu xj600,sad vozim hondu.....al u pravu si skroz,a videli smo se ti i ja jedne godine ja sam tad vozio tu jamahu tamno zelene boje u oklopu a ti xx ja sam isao u crnu goru,pretekao si nas i stigli smo te kod nekog kafica u crnoj gori,isao si na skup bilo je to pred kraj sezone 2008 mislim ;) ;)

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
« Odgovor #10 poslato: Mart 08, 2011, 01:23:31 posle podne »
Ja obi druze vidim da ti konstantno vrsis neka ispitivanja i sprovodis neke ankete ovde na forumu  ;D Ma sta te briga za te sto ti svasta pricaju. Vozi ono sto imas i ono sto mozes. Dace Bog da vozis i ono sto zelis. A sta da kazu oni sto nemaju ni motor, pa dolaze kolima, a ima ih takvih. Secam se jedne godine, ja prodao motor i nisam ga imao jedno mesec dana. Svi se vozaju, idu na skupove, a ja kao budala gledam za njima kako odlaze. Sednem sa drugom Pedjom u njegov trajk (svadba 48h) pa me on voza. Samo opusteno i bez sekiracije ;)

Pa naravno,bitno je da se lepo provedes i da budes sa onima koje volis........ ;) ;)....a ne vrsim ankete i ispitivanja samo zelim da cujem koliko nas ima istomisljenika posto cujem nekad termin..."vozi onu tarabu il svasta nesto"....mislim da nam nije neophodno da polemisemo o tome sta ko vozi,lepo je videti dobru masinu i provozati je,al kako Rendi rece,mogu da dodjem i na metli zar je bitno,vazno je da nam je lepo.... *72

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #11 poslato: Mart 08, 2011, 01:34:00 posle podne »
Moguce.Te godine sam isao sam-kasnio sam a moji su vec bili dole.Krenuo sam u petak uvece,pa me oderao neki "biznis man" za sobu na Zlatiboru i krenuo sam u subotu ujutru za Sutomore.Izjebavala me murija u Brodarevu i kod Mojkovca udjem u oblak-obukao sam sve sto sam imao i opet sam se smrzo ko peder.Jesam li bio fin kad si me video?

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
« Odgovor #12 poslato: Mart 08, 2011, 01:36:57 posle podne »
Moguce.Te godine sam isao sam-kasnio sam a moji su vec bili dole.Krenuo sam u petak uvece,pa me oderao neki "biznis man" za sobu na Zlatiboru i krenuo sam u subotu ujutru za Sutomore.Izjebavala me murija u Brodarevu i kod Mojkovca udjem u oblak-obukao sam sve sto sam imao i opet sam se smrzo ko peder.Jesam li bio fin kad si me video?

pa bio si fin,al si odjurio brzoooooooooo,isao si za Sutomore ;) ;)

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Mart 08, 2011, 01:54:25 posle podne »
 Normalno da nije mnogo bitno sta vozis, koliko love imas, kako se oblacis...najvaznije je dali si dobar covek ili ne?

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #14 poslato: Mart 08, 2011, 05:03:31 posle podne »
Na moto susrete idem cisto da se vidim sa prijateljima , ne znima me ni ko svira ni bina ni propusti organizatora, a ni klopa koja se daje na susretima. Samo su mi vazni prijatelji do kojih mi je stalo i sa kojima se druzim mnogo godina . Inace imam prijatelje i poznanike sirom bivse Juge tako da mogu da idem gde hocu i svuda da se dobro provedem. Sto se tice motora i marke da li je manje ili vece kubature da li je japanski ili nemacki ili kineski to nema nikakve veze, svako vozi ono sta mu se svidja ili ono za koliko je imao para da ga kupi . Cesto sam imao po 5, 6 motora a odem na skup sa skuterom ili motorcicem od 125ccm. Kad te svi znaju mozes da dodjes i na metli , pa padne zezanje jos bolje na racun toga.Nigde na jednom mestu nemas toliko istomisljenika i drugova kao na moto susretu i najbolje se osecam tamo.
*603 *603 *603 *110 *200

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
« Odgovor #15 poslato: Mart 08, 2011, 06:52:08 posle podne »
Na skupove idem zbog druženja...provoda....sklapanja novih prijateljtava i održavanja starih... Nije bitno da li neko vozi motor koji je tek izašao iz fabrike ili stariji po 20...30...god... Nije bitno ni da li je došao autom... Bitno je da smo svi na okupu i da se provodimo dobro...Bitno je kakav je čovek duhom...  *109
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #16 poslato: Mart 08, 2011, 07:04:38 posle podne »

ZASTO IDETE NA MOTO SKUP

Zato!! Sto volim,volim tu atmosferu koja mi toliko prija a cini mi se da i moj Suzuki lepse radi
   cim oseti drustvo  ;D ;D ;D
   Lepo je videti sve prijatelje na jednom mestu

Van mreže markan.srb

• Suvozac
  • *
« Odgovor #17 poslato: Mart 09, 2011, 08:50:38 posle podne »
ne idem bas na sve skupove al pokusavam da ih tokom sezone posetim sto vise i koliko to posao dozvoljava, idem na njih jer se tamo lepo osecam i mogu da steknem nekih prijatelja iz raznih delova SVETA, a volim i ono kad se prekrstimo pre puta kada se skupimo u petak ujutru pre skupa da bi krenuli na put, a ostalo sve ide sa tim

Van mreže draki

• Suvozac
  • *
« Odgovor #18 poslato: Mart 09, 2011, 09:07:03 posle podne »
Zasto idem na moto skup? To je isto da pitate vatrenog navijaca zasto ide na utakmicu :) Sto se mene tice na skupove idem prije svega da se vidim sa domacinom i raznim gostima skupa. Na skupu kada sam zaboravljam na neke probleme( tipa fakulteta, para i jos nekih stvari). I idem da se provedem, nema skupa na kome nisam se lijepo proveo...Svaki skup ima dusu i razloge zbog koga se ide. Npr. u Bratunac idem da odmorim dusu na Rajskoj plazi a u Obudovac da se provedem kao lud :) tako da sustina odlaska na skup je provod i druzenje ;)

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #19 poslato: Mart 09, 2011, 09:45:54 posle podne »
A u Baroševac da vidiš Sandru.  ;D ;D

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved