Tvoje pravo pitanje je sta mislimo o bajkerima koji voze kineze ili starije motore-ako se ne varam.Ako se ne varam, neko te je turirao sto vozis Kineza ?Ja se na to ne bih mnogo obazirao jer nikad ljude nisam delio na taj nacin.Vozim ono sto volim i sto mogu da finansiram.Nije dovoljno da imas dobar motor da bi bio bajker-moras da zivis za to,da se zrtvujes,da postujes i motor i taj nacin zivota i te ljude.Kad sretnem klinca na skuteru,Apencu i sl. obavezno mu se javim jer se ON za mene izdvaja iz tog nekog sivila,jednolicnosti-mozda ce jednog dana postati pravi BAJKER.A opet kad sretnem nekog kafitjara koji mi se ne javi onda se jako iznerviram iako znam da ne bi trebalo.Derem se u kacigi "Ej,govedo jedno ne kulturno..."Dacu dva dobra primera:U Trebinju sam upoznao coveka koji je sa MZ 250 isao za Dortmund a inace je iz Dubrovnika isto tako znam coveka koji je sa svojom curom isao na more na nekoj Gileri sa agregatom od vodene pumpe.Sreli smo negde na pola Srbije,na nekoj pumpi i kad je on dosao na red da sipa pita ga pumpadzija -"Obican ili bezolovni ?" ovaj odvali -"Dizel !"Kad je sipao,namota kanap oko one remenice,povuce i upali "Gileru".Treslo se ono i dimilo ali su ljudi stigli na skup.Inace su iz N.Sada ako se ne varam ( izvinjavam se jer sam zaboravio ime i pozdravljam ga ako cita ovo ).Takvim ljudima skidam kapu

i uvek cu im od srca stisnuti ruku !Da se razumemo,nije dovoljno reci "ja sam bajker"-to moras da budes jer kao sto odelo ne cini coveka tako ni motor ne cini motoristu.
[/quote]
Ma nisam ja licno u pitanju,ja sam do skoro vozio Yamahu xj600,sad vozim hondu.....al u pravu si skroz,a videli smo se ti i ja jedne godine ja sam tad vozio tu jamahu tamno zelene boje u oklopu a ti xx ja sam isao u crnu goru,pretekao si nas i stigli smo te kod nekog kafica u crnoj gori,isao si na skup bilo je to pred kraj sezone 2008 mislim