JA npr. ne volim nesto da budzim svoja vozila....na kolima mogu samo gume i felne,na mopedu mora sve fabricki i trudim se da tako ostane.
Neko voli da budzi Yuga,kadete,sta god ko ima.o ukusima se ne raspravlja.A po zakonu je da ako je na autu fabricki zatamnjeno staklo,znate ono soferka pri vrhu,zadnja na pojedinim automobilima i tako to,ima lepo u cosku stakla vrsta tog istog i koja je funkcija.i to bi trebalo da bude po sistemu ako prodjes tehnicki sa tim staklima,racuna se da je ok,fabrika je tako propisala.E sad svi znamo kako se ovde radi tehnicki...
Svako naknadno budzenje u sopstvenoj reziji(u mom slucaju Punto Van,ubacio sedista,bez atesta,sad me cimaju kako ne smem da vozim vise od dvoje ja+1+putni nalog+80 000 registracija za 1.3 dizel zato sto se tretira kao teretno vozilo...a koliko je takvih). Znate one sto se kotrljaju ulicom sa Kadetima,nalepnica 2fast 2 Furious,niklovane plasticne radkapne i one idiotske plave diode umesto pozicije????i naravno zatamnjena stakla,koja po lepom danu imaju neku funkciju(moz' da teras i bez naocara),ali po mraku....tesko.
Se seca neko ludog Beninija u onom filmu kad tera Zastavu 128 kao taxi kroz Rim???