Pošto su prva tri pitanja povezana pokušaću da odgovorim i da dam moje viđenje... Ne branim Ivtu i lično sam mu rekao da je preterao sa vređanjem, ali nemoj da zaboraviš ni uzrok zbog koga se on tako ponašao. Svaki uzrok ima svoje posledice pa tako i ona tema kao i sve što se izrodilo iz nje, a Ivta je na mesto urednika postavljen na skupštini i njoj će i biti odgovoran za svoje ponašanje.
Naš član uredničkog tima pod nikom Admin je svojim zahtevom da bude anoniman iz ličnih razloga i našom odlukom da to prihvatimo dobio takav status i ima moju punu podršku kao i ostalih članova uredničkog tima. Ako imaš zamerki na njegov rad konkretno iznesi ih ...ako ne, ne vidim razlog zašto ti to smeta.
Dokaz da nismo preterali je to što ti možeš da izneseš svoje mišljenje i tražiš objašnjenje na koje će ti neko sigurno odgovoriti... pozdrav Grem.
Rade,
Tebi se obracam posto Ivta gazi pred sobom sve,nisi ni ti puno bolji al ajd
Kazes Ivta je na mesto urednika postavljen na skupštini i njoj će i biti odgovoran za svoje ponašanje.
Hoces da kazes da kazes da ce se to pitanje potegnuti na skupstini,hajde videcemo....
Par puta sam pisao da bi najmanje sto moze da uradi je da se izvini ostalima koji su citali za
svoje afektno ponasanje...
Citam ovde da se covek pita sto je obrisana tema,pa napisite objasnjenje,posaljite PP...
Tebe sam licno pitao ko mi je obrisao tamo nesto,zar nije taj s gumicom mogao da mi posalje PP
Jos jedna moja primedba,
Admin,vi naravno znate ko je to,cudno bi bilo da neznate ko vam se seta po kuci...
Bas na temu toga ko je on,da se predstavi Ivta je planuo,sta vas briga ko je,itd,itd...
na kraju je napisao da cak i vi neznate ko je on sto me je nateralo u smeh do suza...
Mislim da takav vas nacin odgovaranja i isticanja Adminomoderatorske velicine izaziva revolt kod forumasa
a posledice se vide,vi katance,mi nove teme,vi opet katance...
Ko zna mozda tako poraste posecenost...
Pozdrav