Mart 29, 2026, 12:29:03 pre podne

Autor Tema: Jedno se prica drugo se radi  (Pročitano 13770 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
Jedno se prica drugo se radi
« poslato: Mart 19, 2011, 03:38:41 posle podne »
Nepoznajem coveka samo iz prica ovde pa preko tekstova mogu da zakljucim neke  stvari.Po ovom odgovoru Miki Arhangelu mogu da zakljucim:

Nije mi jasno što ti smeta tajnost rasprave o nekom pitanju, pa i ti kad treba nešto da raščistiš sa svojima u porodici ne izađeš na pijac da te svi čuju i raspredaju o tvojim problemima, nadam se da sam ti pojasnijo čemu zatvoren forum za pitanja koja su vezana za asocijaciju.

A malo pre toga je izneo stvari iz nase porodice javno da svi mogu da citaju i vide bezosnove klevete,a da mi za to nemamo pojma niti znamo da se dogodilo.

...Ili bi bilo bolje da nam ti sam kažeš zašto je član vašeg MC potezao nož na braću bajkere na moto skupu... ?

Ako razumete sta hocu da kazem sjedne strane zatvoreno a sa druge otvoreno .  Zasto uvek se zakljucavaju teme sa odgovorima adminisratora onako kako njima odgovara . Zasto Mika Arhangel nije mogao da odgovori na komentar pa da se onda zakljuca tema.
A sto se tice gore iznesenih ozbiljnih optuzbi cekamo javno objasnjenje .Mislim da netrazimo mnogo.

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
Odg: Jedno se prica drugo se radi
« Odgovor #1 poslato: Mart 19, 2011, 03:49:15 posle podne »

PA zato sto je ovo forum Masa,a i takva je uredjivacka politika...
  I meni licno smeta to kad se zakljuca tema...
  Bar se Zna se cija je poslednja  ;) ;) ;)

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #2 poslato: Mart 19, 2011, 08:33:24 posle podne »
JAKO ruzno ! Pravila se primenjuju kako kome odgovara a svi cute.Mislim na one koji bi trebalo da reaguju.Pa,koliko je kvalitetnih ljudi,pravih bajkera otislo sa ovog foruma jer nije moglo da trpi ovakvu uredjivacku politiku ? I nikom nista ??? Dali je to dobro za MAS ? Upravni Odbor ovo podrzava ?     
        p.s. Rade-Squi kako mozes da se tako obracas Miki Arhangelu ? On je jedan od nasih najstarijih bajkera i clan jednog od najstarijih klubova.Bilo bi lepo da imas vise postovanja prema godinama.
        p.p.s. Ivta,znamo da je prisustvo na ovom forumu dobrovoljno i da nije obavezno ali sta cete ti i Rade-Squi kad nas sve oterate ? Da se dopisujete sami vas dvojica ?
        -Rad Pece BMW-a sam nekoliko puta pohvalio i opet ga pohvaljujem.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Mart 19, 2011, 09:11:17 posle podne »
Možda ste u pravu i Cale i čokanlija.... evo što se tiče mene otključana tema pa pišite,pljujte radite šta hoćete...
očigledno je da su ovakve teme  duševna hrana pojedincima, a imaju veze sa motorima i moto dešavanjima kao što ja imam veze sa baletom....
Napred braćo, samo oštro i na prvu  ;)

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #4 poslato: Mart 20, 2011, 09:45:47 pre podne »
Prvi put od kad sam ovde dajem kritiku na rad foruma i ti mi kazes da pljujem i da ja radim sta hocu  :icon_scratch:.I jos me indirektno nazivas TRACAROM :icon_scratch:.Raegovao sam izmedju ostalog na Radetov post jer sam mislio da nam treba malo vise postovanja u medjusobnim dijalozima a gle sad kako se ti meni obracas  :icon_scratch:.Ne bih se zadrzavao posto vise nisam gladan te "vase dusevne hrane" i necu se vise ukljucivati u rad foruma dok ne budem video da se nesto promenilo.Svim dobronamernim ljudima zelim sve najbolje ! Pozdrav.

djape

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Mart 20, 2011, 11:41:34 pre podne »
Prvi put od kad sam ovde dajem kritiku na rad foruma i ti mi kazes da pljujem i da ja radim sta hocu  icon_scratch.I jos me indirektno nazivas TRACAROM icon_scratch.Raegovao sam izmedju ostalog na Radetov post jer sam mislio da nam treba malo vise postovanja u medjusobnim dijalozima a gle sad kako se ti meni obracas  icon_scratch.Ne bih se zadrzavao posto vise nisam gladan te "vase dusevne hrane" i necu se vise ukljucivati u rad foruma dok ne budem video da se nesto promenilo.Svim dobronamernim ljudima zelim sve najbolje ! Pozdrav.

Bravo, isto tako mislim i ja, pozeleo sam da se ukljucim u pricu na ovom forumu, ali vidim sad o cemu se ovde radi...

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #6 poslato: Mart 20, 2011, 12:09:10 posle podne »

Nemam reci Ivto,svaka cast!!

Po mom misljenju,prikladno jednom administratoru bi bilo da da objasnjenje
  zasto kada se zakljuca tema,pa kad vise niko ne moze u toj istoj i dalje pisete...
  Zato sam i napisao '' da se zna cija je zadnja '' a ti si to protumacio i opisao kao pljuvanje
  i dusevnu hranu...
  A o baletu verovatno isto znamo...
  Pozdrav  ;) ;)

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #7 poslato: Mart 21, 2011, 09:02:08 pre podne »
Radetu i Ivti kao i slicnima jos mozak raste,valjda ce jednog dana i oni biti odrasle osobe sto im zelim

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #8 poslato: Mart 21, 2011, 09:36:04 pre podne »
Radetu i Ivti kao i slicnima jos mozak raste,valjda ce jednog dana i oni biti odrasle osobe sto im zelim

Miko, voleo bih da mi kažeš šta zameraš meni direktno kao uredniku da bih mogao adekvatno da odgovorim jer zaista ne vidim razlog za prozivku.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #9 poslato: Mart 21, 2011, 10:10:32 pre podne »
Miko, voleo bih da mi kažeš šta zameraš meni direktno kao uredniku da bih mogao adekvatno da odgovorim jer zaista ne vidim razlog za prozivku.
Eto Rade odmah to uzimas kao prozivku,nije to nikakva prozivka to je moje misljenje.Preterali ste i daru i meru sa uredjivackom politikom.Seti se da sam se interesovao u vezi jednog tvog posta u vezi nekog nasrtanja sa nozem i da me je interesovala istina da bih zauzeo svoj stav u vezi tog slucaja i te tvoje izjave (dali ce mi neko ili neki dalje biti prijatelj ili ne).Ja mislim kad neko nesto napise javno da treba stojati iza toga a ne kao ti da bez odgovora zakljuca temu bez ikakvog odgovora dali je to sala,istina ili laza.E to je mene nateralo da napisem da tebi i Ivti jos raste mozak i to je moje misljenje.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #10 poslato: Mart 21, 2011, 10:31:47 pre podne »

Ok... prihvatam tvoje mišljenje da je uređivanje foruma postalo strožije ali samo u temama koje direktno krše forumska i pravila asocijacije.

Znam da si se intersovao za pomenuti incident, mogu da ti kažem da sam pričao sa učesnicima istog i prikupio informacije iz prve ruke, još uvek me ljudi zasipaju informacijama.

Tema je zaključana da ne bi došlo do većih provokacija i podela među nama. Nadam se da ćeš imati razumevanja za taj postupak, pozdrav. 

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #11 poslato: Mart 21, 2011, 10:43:22 pre podne »
Pretpostavljam da si iz istog razloga(ti ili ko vec) pobrisao i nocasnje teme  ;) ;) ;)

Ili je u pitanju samo jos jedan dobronamerni bratski cin..........
Kawasaki VN 800

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #12 poslato: Mart 21, 2011, 10:55:38 pre podne »
Pretpostavljam da si iz istog razloga(ti ili ko vec) pobrisao i nocasnje teme  ;) ;) ;)

Ili je u pitanju samo jos jedan dobronamerni bratski cin..........

Ne nisam ja... i ne znam o kojoj se temi radi ali ako je bila u istom žargonu onda je i trebalo zaključati, dosta je prosipanja žuči i zavade, dajte malo tolerancije i razumevanja ako mislite da se napravi zdrav dijalog ili je cilj da se što više ljudi na forumu zavadi.  

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #13 poslato: Mart 21, 2011, 11:18:17 pre podne »
Kako se administrator foruma Ivta obraca nekim clanovima ?

Kojim recnikom ?

Zasto vredja ljude ?

Admini treba da budu primer ponasanja drugim clanovima, a kakav nam primer daje Ivta ?

I zasto se ne predstavi lice pod nikom "Admin" ?

Svima je jasno da koristite genericki nick za odredjene poslove - banovanje, zakljucavanje, brisanje.

Zaista preterujete u nekim stvarima...postali ste gori od Blow Job Bikers-a...oni nikad nisu imali "tajne admine"

>:(

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #14 poslato: Mart 21, 2011, 11:42:42 pre podne »
AKO SE IZNESU NEKE KRITIKE NA IME CLANA FORUMA,KLUBA ILI GRUPE,VEROVATNO POSTOJE RAZLOZI ZA TO KOJI BI TREBALI DA SE IZNESU A NAJBITNIJE JE IZNETI DOKAZE!
U SUPROTNOM  SE SAMO MLATI PRAZNA SLAMA ILI BACA CRV ZA NEGODOVANJE I NEPOSTOVANJE.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #15 poslato: Mart 21, 2011, 12:19:05 posle podne »

Admini treba da budu primer ponasanja drugim clanovima, a kakav nam primer daje Ivta ?

I zasto se ne predstavi lice pod nikom "Admin" ?

Svima je jasno da koristite genericki nick za odredjene poslove - banovanje, zakljucavanje, brisanje.

Zaista preterujete u nekim stvarima...postali ste gori od Blow Job Bikers-a...oni nikad nisu imali "tajne admine"

Pošto su prva tri pitanja povezana pokušaću da odgovorim i da dam moje viđenje... Ne branim Ivtu i lično sam mu rekao da je preterao sa vređanjem, ali nemoj da zaboraviš ni uzrok zbog koga se on tako ponašao. Svaki uzrok ima svoje posledice pa tako i ona tema kao i sve što se izrodilo iz nje, a Ivta je na mesto urednika postavljen na skupštini i njoj će i biti odgovoran za svoje ponašanje. 

Naš član uredničkog tima pod nikom Admin je svojim zahtevom da bude anoniman iz ličnih razloga i našom odlukom da to prihvatimo dobio takav status i ima moju punu podršku kao i ostalih članova uredničkog tima. Ako imaš zamerki na njegov rad konkretno iznesi ih ...ako ne, ne vidim razlog zašto ti to smeta.   

Dokaz da nismo preterali je to što ti možeš da izneseš svoje mišljenje i tražiš objašnjenje na koje će ti neko sigurno odgovoriti... pozdrav Grem.

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #16 poslato: Mart 21, 2011, 01:54:28 posle podne »
Ne nisam ja... i ne znam o kojoj se temi radi ali ako je bila u istom žargonu onda je i trebalo zaključati, dosta je prosipanja žuči i zavade, dajte malo tolerancije i razumevanja ako mislite da se napravi zdrav dijalog ili je cilj da se što više ljudi na forumu zavadi.   

Uopste nije bila u istom zargonu,za razliku od neosnovanog jajarenja ovo je bilo direktno iznosenje argumenata..........
AKO SE IZNESU NEKE KRITIKE NA IME CLANA FORUMA,KLUBA ILI GRUPE,VEROVATNO POSTOJE RAZLOZI ZA TO KOJI BI TREBALI DA SE IZNESU A NAJBITNIJE JE IZNETI DOKAZE!
U SUPROTNOM  SE SAMO MLATI PRAZNA SLAMA ILI BACA CRV ZA NEGODOVANJE I NEPOSTOVANJE.

Bas je u tome i poenta nedozvoliti da se iznesu cinjenice i argumenti te napraviti sliku o nekome kako ti odgovara........
Pošto su prva tri pitanja povezana pokušaću da odgovorim i da dam moje viđenje... Ne branim Ivtu i lično sam mu rekao da je preterao sa vređanjem, ali nemoj da zaboraviš ni uzrok zbog koga se on tako ponašao. Svaki uzrok ima svoje posledice pa tako i ona tema kao i sve što se izrodilo iz nje, a Ivta je na mesto urednika postavljen na skupštini i njoj će i biti odgovoran za svoje ponašanje. 

Da posto je urednik na forumu onda moze da pljuje koga hoce i kako mu padne na pamet,nebitno sto postovi u kom napada nemaju veze s`mozgom a svestan je toga kao i ostali................
 *522 *522 *522
Kawasaki VN 800

Van mreže Ale

• Vozac
  • *
    • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #17 poslato: Mart 21, 2011, 02:17:09 posle podne »

Znam da si se intersovao za pomenuti incident, mogu da ti kažem da sam pričao sa učesnicima istog i prikupio informacije iz prve ruke, još uvek me ljudi zasipaju informacijama.

Rade vidim da pominjes "ucesnike" pa da te ispravim pricao si sa UCESNIKOM koji ti je dao pravu informaciju, Ja te nisam zasipao informacijama  nego si mi ti prisao i pitao da ti obrazlozim o problematicnom dogadjaju. Tacno znam sta sam ti rekao i kojim recima.
Prvo nijedan CLAN MESSENGERS MC (jer ja tad nisam bio clan sadasnjeg kluba MESSENGERS MC) nije bio umesan u to , Drugo problem je bio sa LOKALNIM MOMCIMA koji su malo popili pa je nastao nesporazum a ne drugi bajker iz nekog kluba ili kako si mi ti rekao iz MK SID. Nadam se da je sad svima jasnije.

Cika Miko spremaj BMW da se vozamo , uskoro pocinje lepse vreme , valja napraviti desetak hiljada kilometara ove godine lagano... (ako ne i vise).

Biker forever....

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #18 poslato: Mart 21, 2011, 03:59:14 posle podne »
Rade vidim da pominjes "ucesnike" pa da te ispravim pricao si sa UCESNIKOM koji ti je dao pravu informaciju, Ja te nisam zasipao informacijama  nego si mi ti prisao i pitao da ti obrazlozim o problematicnom dogadjaju. Tacno znam sta sam ti rekao i kojim recima.
Prvo nijedan CLAN MESSENGERS MC (jer ja tad nisam bio clan sadasnjeg kluba MESSENGERS MC) nije bio umesan u to , Drugo problem je bio sa LOKALNIM MOMCIMA koji su malo popili pa je nastao nesporazum a ne drugi bajker iz nekog kluba ili kako si mi ti rekao iz MK SID. Nadam se da je sad svima jasnije.

Cika Miko spremaj BMW da se vozamo , uskoro pocinje lepse vreme , valja napraviti desetak hiljada kilometara ove godine lagano... (ako ne i vise).

Da, mogu da potvrdim ovaj tvoj tekst ...i nije se na tebe odnosilo da si me zasipao informacijama nego na ljude koji su bili svedoci događaja. Problem se javio u tome što su očevidci jasno govorli o vama kao klubu a koliko sam tebe razumeo vi tada još niste bili punopravni članovi tog kluba i taj incident se nije dogodio sa članovima moto klubova iz MAS-a nego sa lokalnim stanovništvom. Nadam se da se slažemo oko ovakvog tumačenja tog događaja. 

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #19 poslato: Mart 21, 2011, 04:47:43 posle podne »

Naš član uredničkog tima pod nikom Admin je svojim zahtevom da bude anoniman iz ličnih razloga i našom odlukom da to prihvatimo dobio takav status i ima moju punu podršku kao i ostalih članova uredničkog tima. Ako imaš zamerki na njegov rad konkretno iznesi ih ...ako ne, ne vidim razlog zašto ti to smeta.  

Dokaz da nismo preterali je to što ti možeš da izneseš svoje mišljenje i tražiš objašnjenje na koje će ti neko sigurno odgovoriti... pozdrav Grem.

Rade,
 Tebi se obracam posto Ivta gazi pred sobom sve,nisi ni ti puno bolji al ajd ;) ;)
 Kazes Ivta je na mesto urednika postavljen na skupštini i njoj će i biti odgovoran za svoje ponašanje.???  

Hoces da kazes da kazes da ce se to pitanje potegnuti na skupstini,hajde videcemo....
  Par puta sam pisao da bi najmanje sto moze da uradi je da se izvini ostalima koji su citali za
  svoje afektno ponasanje...
   Citam ovde da se covek pita sto je obrisana tema,pa napisite objasnjenje,posaljite PP...
   Tebe sam licno pitao ko mi je obrisao tamo nesto,zar nije taj s gumicom mogao da mi posalje PP
  Jos jedna moja primedba,
  Admin,vi naravno znate ko je to,cudno bi bilo da neznate ko vam se seta po kuci...
  Bas na temu toga ko je on,da se predstavi Ivta je planuo,sta vas briga ko je,itd,itd...
  na kraju je napisao da cak i vi neznate ko je on sto me je nateralo u smeh do suza...

Mislim da takav vas nacin odgovaranja i isticanja Adminomoderatorske velicine izaziva revolt kod forumasa
  a posledice se vide,vi katance,mi nove teme,vi opet katance...
       Ko zna mozda tako poraste posecenost...
  Pozdrav  ;)