Mart 29, 2026, 12:26:03 pre podne

Autor Tema: Jedno se prica drugo se radi  (Pročitano 13766 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Jedno se prica drugo se radi
« Odgovor #20 poslato: Mart 21, 2011, 05:17:11 posle podne »
 Nemogu bas sve da razumem i shvatim, malo sam se kasnije ukljucio ali molim urednike za jedno postovanje i uvazavanje Mike koga znam i o kome imam ( ne samo ja) veoma visoko misljenje. Takodje sam siguran da Mika nikada nece nista lose uraditi protiv MAS-a , a ako kritikuje to radi iz najbolje namere, sto u vecini nije slucaj sa ostalim ,,kriticarima''.

Van mreže Ale

• Vozac
  • *
    • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #21 poslato: Mart 21, 2011, 05:33:30 posle podne »

Da, mogu da potvrdim ovaj tvoj tekst ...i nije se na tebe odnosilo da si me zasipao informacijama nego na ljude koji su bili svedoci događaja. Problem se javio u tome što su očevidci jasno govorli o vama kao klubu a koliko sam tebe razumeo vi tada još niste bili punopravni članovi tog kluba i taj incident se nije dogodio sa članovima moto klubova iz MAS-a nego sa lokalnim stanovništvom. Nadam se da se slažemo oko ovakvog tumačenja tog događaja. 

Ja mislim da tu nema sta da se tumaci jer je jasno na srpskom jeziku napisano kako je bilo. Svako ko tvrdi drugacije LAZE , a te fore gluvih telefona  i rekla kazala pa od muve ispao slon su najjadnije da ne mogu biti jadnije. Svi pljuju po MESSENGERS MC a niti su nas upoznali a jedva cekaju da se desi ovakva jedna neproverena dezinformacija da je sire i blate nase BOJE, niti se vozali sa nama pa da vide kakvi smo , svi su veliki bajkeri iza tastature a voze motore od kuce do kafica 400 m. Ove primedbe se odnose na one clanove foruma koji sebe prepoznaju u mom postu. SKIDAM KAPU IZUZETCIMA!!! Isto tako mislim da cu i ja uskoro biti Banovan sa ovog foruma a to vam iskreno kazem hehe kao sto je i moj BRAT KRCE.
Biker forever....

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #22 poslato: Mart 21, 2011, 05:45:11 posle podne »
pozdrav ALE od djende A STO SE TICE TUCA PA NA SKORO SVAKOM SKUPU IMA BAR PO JEDNA TUCA STA JE SAD TO TAKO STRASNO SAMO ZATO STO COVEK NOSI BOJE STRANOG KLUBA A KADA SE CLANOVI MASA POBIJU I POTEGNU NOZEVE EKSERE I VILJUSKE ONDA NIKOM NISTA TO JE SVE STVAR SVOJE PROCENE AKO MENE NEKO NAPADNE BOLI ME DUPE KOJE BOJE NOSI ON ILI JA IMA DA SE BIJEM I DA BIJEM PA STA AKO JE POTEGO NOZ SADA JE 21 VEK ST BI BILO DA JE IZVADIO PISTOLJ A ZNAMO DA NEKI CLANOVI MASA NOSE ORUZIJE NA SKUPOVIMA

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #23 poslato: Mart 21, 2011, 05:53:13 posle podne »
 Djenda, ne slazem se sa tobom....Hajde navedimi prosle godine gde i na koliko skupova su izbile tuce medju bajkerima....ili mi ne idemo na iste skupove ili se ne vidjamo?

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #24 poslato: Mart 21, 2011, 05:59:49 posle podne »
i ja uskoro biti Banovan sa ovog foruma a to vam iskreno kazem hehe kao sto je i moj BRAT KRCE.

Ne vidim razlog za tako razmišljanje Ale, tvoji postovi su krajnje korektni i nema govora o sankcijama.

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #25 poslato: Mart 21, 2011, 06:08:56 posle podne »
 A ako si ti onaj Djenda koga ja znam....vodio si malu bebu po skupovima od kad se rodila....zar si rizikovao njen zivot jer se mi bijemo i koljemo na svakom skupu...?

A ako nisi taj Djenda nego neki drugi ....izvini , onda nismo na istoj talasnoj....

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #26 poslato: Mart 21, 2011, 06:38:46 posle podne »
Izgleda sam osudjen da pratim forum sa posla posto sa Krcetovog kompijutera nesmem posto se spijunira, pitam se dal smem da idem u kucnu posetu da i to nije zabranjeno.
Koliko ja znam niko iz Mssengers MC prosle godine nije bio na zurci u Sidu a ove godine da. Nas clan Ale je prosle godine bio sekretar kluba u Sidu. Znaci price rekla kazala bez osnove.  Mislim da ovde neko nekome duguje izvinjenje. I klubu Messengers MC i klubu MK Sid.Prvome zbog optuzbi bez valjane osnove a drugom zbog pogresne slike  koja se predsavlja sa njhove zurke koju su organizovali.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #27 poslato: Mart 21, 2011, 06:57:25 posle podne »
Boga mi Uzicani da vas nema morali bi vas izmisliti dajte Rade i drustvo odmorite malo mnogo ste se zahuktali kao da je neko iz Libije a drugi iz Francuske jos samo da vam damo utoke pa udri  *109 *571 *571 *571 *571

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #28 poslato: Mart 21, 2011, 07:24:34 posle podne »
Kakve bre tuče, noževi, pištolji i bakrači? Ako se neko i pogura negde, nije to isto. Ja na skupove i idem zato što se tu osećam najbezbednije i najmirnije, i zato što mi je odavno muka od zemunskih splavova i beogradskih djilkoša.  Sve što se bilo gde desilo na skupu još je prilično naivno i daleko od nečega što bi trebalo da zabrinjava, a tako treba i da ostane.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #29 poslato: Mart 21, 2011, 07:35:15 posle podne »
Kakve bre tuče, noževi, pištolji i bakrači? Ako se neko i pogura negde, nije to isto. Ja na skupove i idem zato što se tu osećam najbezbednije i najmirnije, i zato što mi je odavno muka od zemunskih splavova i beogradskih djilkoša.  Sve što se bilo gde desilo na skupu još je prilično naivno i daleko od nečega što bi trebalo da zabrinjava, a tako treba i da ostane.

*532 *532 *532
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #30 poslato: Mart 21, 2011, 07:37:14 posle podne »
noco kod tebe u mailovcu djanga bili i potezali noz na njega

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #31 poslato: Mart 21, 2011, 07:40:09 posle podne »
u debeljaci ekstrimi fric kovin ekstrimi fric pre dve godine pancevo vrsac protiv lika iz zrenjanina vucko ga nokautiro za sankom da nastavim dalje bela crkva prosle godine ima jos klko hoces ja u bljeljini napali me bajkeri koji su dosli iz svacarske cak smo i pandura udarili

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #32 poslato: Mart 21, 2011, 07:43:31 posle podne »
cak i na zimskoj zurci kod tebe je bilo koskanja mislim u maijlovcu

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #33 poslato: Mart 21, 2011, 07:47:41 posle podne »
da noco ja sam taj djenda pre tri godine sa anjom bio u muzlji i pijani debil padne sa motora pored mene i ja ga dignem i on me napadne pa sledece godine zmija mali iz bele crkve isto bude napadnut od strane lokalca u muzlji ali to se sve desava u 3 ujutro kada ocigledno vecina spava

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #34 poslato: Mart 21, 2011, 07:55:06 posle podne »
Prilikom pisanja svog prethodnog posta rukovodio sam pogledom na problematiku iz svoje perspektive i sledećim dogadjajima koja se dešavaju u mom okruženju i to sve češće, i gde obično (kao i u ovim slučajevima poznajem aktere ili moram da budem tu po službenoj dužnosti)

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/144180/Gazda+kafane+ubio+dvojicu,+a+dvojicu+ranio.html  

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2007/04/18/srpski/H07041704.shtml

Dakle i dalje tvrdim da je jedan nokaut na skupu smešan u poredjenju na to što se dešava na drugim "fancy" mestima. I kako to da mene nikada niko nije napao? Verovatno što nisam za to davao povoda. Sad, na budalu uvek i svuda može da se naleti. Ali mislim da smo se udaljili od teme.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #35 poslato: Mart 21, 2011, 07:57:02 posle podne »
Djenda druze,ne znam cemu treba ovoliko postova i navodjenja primera !
 Naravno da i na moto skupovima ima sukoba kao i svugde,ali moramo priznati u malom procentu obzirom na broj prisutnih,razlicitih ljudi i kolicine piva koje su ispijene.
 Pa kad bi se na prosecnoj srpskoj svadbi,nasao 10-i deo razlicitih i pijanih ljudi,kao na moto skupu,bilo bi mrtvih do kolena !!!

Ipak bih rekao da su moto skupovi bezbedna mesta za najveci broj ucesnika,a da su najcesci izazivaci sukoba lokalci !
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #36 poslato: Mart 21, 2011, 07:58:52 posle podne »
Djenda druze,ne znam cemu treba ovoliko postova i navodjenja primera !
 Naravno da i na moto skupovima ima sukoba kao i svugde,ali moramo priznati u malom procentu obzirom na broj prisutnih,razlicitih ljudi i kolicine piva koje su ispijene.
 Pa kad bi se na prosecnoj srpskoj svadbi,nasao 10-i deo razlicitih i pijanih ljudi,kao na moto skupu,bilo bi mrtvih do kolena !!!

Ipak bih rekao da su moto skupovi bezbedna mesta za najveci broj ucesnika,a da su najcesci izazivaci sukoba lokalci !

*603 *603 *603

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #37 poslato: Mart 21, 2011, 08:06:47 posle podne »
BRATE IZNERVIRO ME SAD SVI MI ZABORAVLJAMO I TO STO SE DESILO SA ALETOM NIJE NISTA PREMA TOME NARAVNO DA JE BEZBEDNO I DA AKO SE DESI SVE SE BRZO RESI ALI CEMU TO ONDA NAPADANJE A KADA SE NAVEDU NEKI DOGADJAJI ONDA ZASTO SE NAVODE

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #38 poslato: Mart 21, 2011, 08:22:40 posle podne »
Jedan covek je ovde zaboravio kad je bio samnom u istom klubu da je jedan clan  na dva razlicita skupa nokautirao jednog coveka zbog lazne optuzbe a drugog koji je nosio prsluk kluba koga nije clan  koji je pozajmio od bivseg clana i nije zeleo da ga skine kad mu se na to skrenula paznja. U prvom slucaju ovaj covek je stajao na metar od dogadjaja cak i pomogao nokautiranom. A sad je objavio dogadjaj koji nema veze sa nasim klubom cak hoce i izvestaj za skupstinu da pravi. O cemu mi ovde pricamo to je bas naslov teme.

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #39 poslato: Mart 21, 2011, 09:05:36 posle podne »
Rade,

Jel i ovo jedan od postova(mislim na potezanje nozem)za koji treba da Vam ukazemo poverenje kao sto si mi poslao svojevremeno pp...... :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Kawasaki VN 800