Mart 29, 2026, 12:19:12 pre podne

Autor Tema: Jedno se prica drugo se radi  (Pročitano 13749 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
Odg: Jedno se prica drugo se radi
« Odgovor #40 poslato: Mart 21, 2011, 11:23:22 posle podne »
Pošto su prva tri pitanja povezana pokušaću da odgovorim i da dam moje viđenje... Ne branim Ivtu i lično sam mu rekao da je preterao sa vređanjem, ali nemoj da zaboraviš ni uzrok zbog koga se on tako ponašao. Svaki uzrok ima svoje posledice pa tako i ona tema kao i sve što se izrodilo iz nje, a Ivta je na mesto urednika postavljen na skupštini i njoj će i biti odgovoran za svoje ponašanje. 

Naš član uredničkog tima pod nikom Admin je svojim zahtevom da bude anoniman iz ličnih razloga i našom odlukom da to prihvatimo dobio takav status i ima moju punu podršku kao i ostalih članova uredničkog tima. Ako imaš zamerki na njegov rad konkretno iznesi ih ...ako ne, ne vidim razlog zašto ti to smeta.   

Dokaz da nismo preterali je to što ti možeš da izneseš svoje mišljenje i tražiš objašnjenje na koje će ti neko sigurno odgovoriti... pozdrav Grem.

Uzrok ?

Pa niko nije Ivtu napljuvao i izvredjao kako je on neke ljude, ja mu nisam rekao ni jednu jedinu ruznu rec, a on meni "dobro je da imamo tebe prepametnog"

Administrator treba da ima malo ozbiljniji nervni sistem i dosta jace zivce nego sto ih Ivta ima, pa je sebi dozvolio da kao admin napusava kako koga stigne - mislim da bi bilo moralno i drugarski da se u posebnoj temi izvini svim clanovima koje je izvredjao, i ako je bio u afektu ljudski je reci tu tako tesku rec IZVINI.

Kao sto znas, nisam pobornik amarhije na forumu, zalazem se za neki minimum pristojnog ponasanja i civilizovamog ophodjenja, ali i ovo sto sad radite je zaista previse.

Anonimni admin je za mene takodje neprihvatliva prica, i to na javnom forumu kakav ja MAS-ov. Konkretno, nemam ni najmanju zamerku na njegov rad, ali mi smeta sto ne znamo s kim pricamo i sto je uredjivacki tim prihvatio da krije neciji identitet.

;)

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #41 poslato: Mart 22, 2011, 07:43:00 pre podne »
malisa sta bi ti uradio da te napadne grupa lokalaca a ti nemas nikog u tom trenutku da skoci sa tobom i razbuca govna a imas pomoc prijatelja noz pajsr bezbol palicu stolicu na kojoj sedis ako si u kafani itd ovde niko ne favorizuje da se treba vaditi nozevi na moto skupovima nego je rec o samo odbrani a neki ljudi su to iskoristili da napadnu one bajkere koji su presli u mc klubove iz inostranstva ovo pisem jer sutra ja mogu da budem napadnut ali ja necu samo da potegnem noz vec cu da ga i uportebim ili ce neko od mojih drugara da bude napadnuta a ja ako budem tu opet imam da upotrbim pomoc prijatelja gore navedenih

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #42 poslato: Mart 22, 2011, 09:26:37 pre podne »
Brate od kada si promenio boje postao si suvisa agresivan.Ajde u Serbis pab na pivo i dalje si moj brat i ako ne podrzavam boje koje nosis ali to je tvoja odluka.

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #43 poslato: Mart 22, 2011, 10:00:38 pre podne »
NE KAKI SVI KOJI ME POZNAJU ZNAJU DA SAM ISTI NE PROMENJIV NA PIVO STIZEM ZA DVA DANA PA SE GLEDAMO PRAVO DA TI KAZEM POLUDE U TAZBINI

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #44 poslato: Mart 22, 2011, 10:00:59 pre podne »
malisa sta bi ti uradio da te napadne grupa lokalaca a ti nemas nikog u tom trenutku da skoci sa tobom i razbuca govna a imas pomoc prijatelja noz pajsr bezbol palicu stolicu na kojoj sedis ako si u kafani itd ovde niko ne favorizuje da se treba vaditi nozevi na moto skupovima nego je rec o samo odbrani a neki ljudi su to iskoristili da napadnu one bajkere koji su presli u mc klubove iz inostranstva ovo pisem jer sutra ja mogu da budem napadnut ali ja necu samo da potegnem noz vec cu da ga i uportebim ili ce neko od mojih drugara da bude napadnuta a ja ako budem tu opet imam da upotrbim pomoc prijatelja gore navedenih

Djenda,

Secas li se skupa u Sapcu 2007  ;D
Bas tako su napali lokalni dripci jednog prijatelja,sta ces moralo se reagovati adekvatno....Sutradan me jedan od Civijasa pita kakav je to nacin,da nije u redu da pravim frku kod njih na skupu,te da se mi medjusobno postujemo itd.Sva sreca da je taj prijatelj kog su napali bio tadasnji predsednik Civija ili ti Djera,inace mene ni Sava ne opra sto se tice tog sranja...Posle se covek lepo izvinuo jbg nije znao i naravno ubismo se od piva  ::)....

Brate od kada si promenio boje postao si suvisa agresivan.Ajde u Serbis pab na pivo i dalje si moj brat i ako ne podrzavam boje koje nosis ali to je tvoja odluka.

Bubi,pozdravi te mi Damira u Serbis pab-u  ;D ;D ;D
Kawasaki VN 800

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #45 poslato: Mart 22, 2011, 03:04:54 posle podne »
u debeljaci ekstrimi fric kovin ekstrimi fric pre dve godine pancevo vrsac protiv lika iz zrenjanina vucko ga nokautiro za sankom da nastavim dalje bela crkva prosle godine ima jos klko hoces ja u bljeljini napali me bajkeri koji su dosli iz svacarske cak smo i pandura udarili

Zajedno ste bili, zajedno ste pili ... pokoškali se između sebe i ... ujutro nastavili da zajedno pijete.  :) :) :)
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #46 poslato: Mart 22, 2011, 03:49:44 posle podne »
Prošao sam stotine moto-skupova i žurki i nigde nisam izazvao incident ili učestvovao u njemu, takođe ne nosim ni štangle, noževe, palice, i svo ostalo hladno naoružanje a o vatrenom da i ne govorimo. O čemu mi ovde pričamo ljudi... da li treba svi da se naoružamo sutra kad pođemo na moto skup i čekamo onaj "pogrešan pogled" da bi povredili jedni druge...  Ja i dalje neću nositi ništa što bi mogao sa predumišljajem upotrebiti da bi nekoga povredio a vi kako god hoćete.  
« Poslednja izmena: Mart 22, 2011, 05:59:20 posle podne od strane Squi »

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #47 poslato: Mart 22, 2011, 07:36:49 posle podne »
Prošao sam stotine moto-skupova i žurki i nigde nisam izazvao incident ili učestvovao u njemu, takođe ne nosim ni štangle, noževe, palice, i svo ostalo hladno naoružanje a o vatrenom da i ne govorimo. O čemu mi ovde pričamo ljudi... da li treba svi da se naoružamo sutra kad pođemo na moto skup i čekamo onaj "pogrešan pogled" da bi povredili jedni druge...  Ja i dalje neću nositi ništa što bi mogao sa predumišljajem upotrebiti da bi nekoga povredio a vi kako god hoćete. 

Pa tema je zapoceta koliko sam ja skontao zbog neopravdano prozvanog clana kluba,da je nasrnuo na bajkere nozem...... ;)

Sto se tice incidenta,ucestvovao sam zbog napada par debila na ortaka koji je bio sam(i opet bih bez razmisljanja ),a od hladnog oruzja nosim ruke i noge  ;D ;D ;D
Kawasaki VN 800

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #48 poslato: Mart 22, 2011, 09:30:55 posle podne »
ne mogu da verujem, covek prosao stotine moto skupova i zurki a seo juce na motor.Zar ti bre veverice nemas stida da tako lazes.To mozes drugima da pricas ali ne i nama,Ja sam te juce stavio na motor.Brzo rastes nema sta.
COVECE TI SI OVDE NEKA ZVERKA i ne smes da se foliras.Drugo sta cemo za tvoje male sitne lazi o toj tvojoj zurkici?
Zeza te Kisko,ti si sitan i ne pitas se nista a ovde glumis dasu.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #49 poslato: Mart 22, 2011, 11:37:19 posle podne »
NE DJENDA NISI TI ONAJ DJENDA KOGA JA POZNAJEM!

Ili si se toliko promenio....ja znam Djendu drugara, brata, koji se druzio sa nama , pio , vodio decu na skupove, bio dobricina koji se nikada nije posvadjao a kamoli da je pominjao neke sipke i nozeve....

A sto se tice Majilovca i Djanga....dali da pricam, Django je moj brat bio i ostao, nikada ga niko nije ni pipnuo na skupu u Majilovcu a kamoli da je vadio noz na njega ( ili ja za to neznam ,a trebao bih da znam...), Django je bio poliven kofom vode na skupu jer se toliko napio da je skinuo gace i poceo da kenja na sred skupa u sred podne......

A ti Djenda ako dolazis na bilo koji skup sa stanglama , nozevima,sipkama i drugim oruzjem .... moj ti je bratski savet, iako te neznam, nemoras ni da dolazis.....

A u Majilovcu....sva braca koja imaju bratske namere su dobro dosla...

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #50 poslato: Mart 23, 2011, 02:09:55 pre podne »
E ovako: kada ste toliko jaki i ratoborni (vi koji pricate o tome) kada budete dosli na prvom skupu tako cu vam podeliti jesenje samare (ili prolecne ako vam bolje gode)da ce vam piste usi bar nedelju dana.Javite se kad dodjete na skup motordzija da vam to podelim i da zavrsimo sa ovom temom.

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #51 poslato: Mart 23, 2011, 05:37:51 posle podne »
toooooooooooooooo miko samo nisko i na prvu.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #52 poslato: Mart 23, 2011, 09:01:08 posle podne »
tako je Miko, starije treba postovati a nepraviti se pametniji od njih

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #53 poslato: Mart 24, 2011, 10:51:37 posle podne »
'Ce vam cika Mika da'....bonu.....

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #54 poslato: Mart 27, 2011, 01:45:51 posle podne »
tako je Miko, starije treba postovati a nepraviti se pametniji od njih

Jofa osto vam MAS duzan za skup pre dve godine jer niste pravili skup nego MOTO ROK FESTIVAL.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #55 poslato: Mart 28, 2011, 08:32:37 pre podne »
E ovako: kada ste toliko jaki i ratoborni (vi koji pricate o tome) kada budete dosli na prvom skupu tako cu vam podeliti jesenje samare (ili prolecne ako vam bolje gode)da ce vam piste usi bar nedelju dana.Javite se kad dodjete na skup motordzija da vam to podelim i da zavrsimo sa ovom temom.

*46 *46 *46 *83 *83 *83 *109 *109 *109 *122 *122 *122

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #56 poslato: Mart 29, 2011, 06:18:18 posle podne »
Sta  sere ovaj mess.... neznam dalje....

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #57 poslato: Mart 29, 2011, 06:32:10 posle podne »
Sta  sere ovaj mess.... neznam dalje....

Hvala na komplimentu.

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #58 poslato: Mart 29, 2011, 07:09:19 posle podne »
NOCO STA SI POLUDEO BRE TEBE NIKO NE DIRA U OVOJ TEMI TEMA JE POCELA TAKO STO SE NAS BRAT ALE BRANIO A NIJE NIKOG NAPAO I AKO JE NAPAO STA TO TEBE BOLI ... DA MOZDA NEZNAS TE LIKOVE PA IH BRANIS A ALETA ZNAS SIGURNO PRE NJIH U OPSTE MI NISTE JASNI LJUDI STA JE TREBALO DA CUTI KO .... I DA SE SKLONI TO VI RADITE KADA VAS NEKO NAPADNE

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #59 poslato: Mart 29, 2011, 07:23:48 posle podne »
Hajde raspravite to ne nekom drugom mestu...a ti nisi definitivno onaj djenda koga ja znam ...zdravo.