Mart 29, 2026, 12:24:59 pre podne

Autor Tema: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ??!  (Pročitano 13655 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ??!
« poslato: April 07, 2011, 01:20:11 posle podne »
MK ERE iz Uzica je klub koji ce uvek za mene imati posebno znacenje zbog nekolicine dobrih ljudi i prijatelja koji su clanovi i koji nase prijateljsvo nisu zaboravili a ni ja prema njima. Zato mi je krivo da gledam kako neko a zna se ko podriva i zeli da kratkim dahom uzme nesto od ERA sto mu nepripada.Kako god vi to videli i razumeli kako god vi tumacili neko bratsvo u MAS-u i snagu istoga imate sada ispit koji treba da polozite. Gde je statut gde je odlucnost MAS-a po ovome pitanju. Ja nezelim da vidim veliki klub koji izlazi iz MAS-a zato sto nije ispostvovan na odgovarajuci nacin.A da u isto vreme u MAS u bude klub koji nema ama bas nikakvo znacenje na moto sceni Srbije nego starom slavom stecenom sa ERA-ma zeli da napravi sebi put.  

Veverico isto ovo si radio kad si bio u ERA-ma.Opet radis isto kao deo MAS-a . Ovakvi potezi mogu da dovedu samo do losega na dobro izaci nece.

Zabadanje noza u ledja ERA-ma od strane drugog kluba a u isto vreme ignorisanje problema od strane organizacije u kojoj su oba kluba clanovi i ako je po meni clansvo ovog drugog  neosnovano i izvan statuta je cista politika koja vodi u raspad .

Ako ovo nije moto skup pod paravanom nekog Stunt dogadjaja onda sve treba da nas je sramota ne sa strane organizacije nego sa ljudske strane. Ima ljudi iz MAS-a koji sam siguran nemaju pojma o cemu je rec a njih se netice i nemaju taj problem pa da pojasnim.MK Uzice koji je formiran pre nesto vise od 4 meseca od bivsih clanova MK ERE Uzice plus jos njih nekolicina za koje se tvrdi od strane jednog coveka da su clanovi mada to meni iz razgovora nisu potvrdili al nema veze je resilo da napravi moto skup pod paravanom Stunt dogadjaja.Iako za to nemaju pravo po statutu i pravilima MAS-a a i isti su primljeni na misteriozan nacin.Oni ga prave na istom mestu 1 mesec pre skupa  MK ERe i preslikavaju u programu sve ono sto su ERE u proteklim godinama inovativno radile i smislile.I evo da postavim najavu dogadjaja pa vi sami procenite posto doticni to nepostavlja u rubliku dogadjaja jer se pravi mangas i pokusava opet nesto kao uvek na foru.

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
Odg: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ??!
« Odgovor #1 poslato: April 07, 2011, 01:46:33 posle podne »
Stvarno je sramota i krajnji bezobrazluk ko god da stoji iza ovoga,nema smisla nikakvog!!!
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
Odg: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ??!
« Odgovor #2 poslato: April 07, 2011, 02:13:16 posle podne »

Krče hvala na reklami...

- Naravno da je ovo takmičenje međunarodnog karaktera sa propratnim programom kao što stoji u najavi...

- Razlika u odnosu na moto skup je u samoj organizaciji takmičenja kao centralnom događaju ove manifestacije i nagradnim fondom koji će da privuče kako domaće tako i inostrane takmičare.

- Lično smatram da jedno ovakvo takmičenje može samo pozitivno da utiče na celu moto scenu u SRB i okruženje.

- Vidim da si dobro informisan o radu MAS-a i moto klubova, pa ako ti je toliko stalo do svih nas zašto brate nisi ostao među nama.

- Nadam se da većina razume da su sportski događaji moto karaktera u Srbiji prava retkost i da nam upravo nedostaje ovakvih sadržaja što dokazuje i veliko interesovanje kako takmičara tako i posetioca za ovu manifestaciju.

- MK UŽICE je većinskom stavom skupštine kluba doneo odluku o organizovanju ove manifestacije i svi članovi kluba stoje iza te odluke.

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
Odg: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ?
« Odgovor #3 poslato: April 07, 2011, 03:41:31 posle podne »

Svaka cast Uzicani,lepo organizovano ''takmicenje'' sa ''bogatim'' muzickim programom...
  Vidim ima cak i kamp,i ima i defile...rekao bi covek kao pravi moto skup  :icon_scratch: :icon_scratch:

I ja Lično smatram da jedno ovakvo takmičenje može samo pozitivno da utiče na celu moto scenu u SRB i okruženje..... pa se zato pitam zasto ovu manifestaciju niste objavili u MASovom KALENDARU Moto desavanja...

Ovakvo nesto je vredno paznje i mislim da bi MAS trebao da obrati paznju na to...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #4 poslato: April 07, 2011, 03:44:42 posle podne »

Krče hvala na reklami...

- Naravno da je ovo takmičenje međunarodnog karaktera sa propratnim programom kao što stoji u najavi...

- Razlika u odnosu na moto skup je u samoj organizaciji takmičenja kao centralnom događaju ove manifestacije i nagradnim fondom koji će da privuče kako domaće tako i inostrane takmičare.

- Lično smatram da jedno ovakvo takmičenje može samo pozitivno da utiče na celu moto scenu u SRB i okruženje.

- Vidim da si dobro informisan o radu MAS-a i moto klubova, pa ako ti je toliko stalo do svih nas zašto brate nisi ostao među nama.

- Nadam se da većina razume da su sportski događaji moto karaktera u Srbiji prava retkost i da nam upravo nedostaje ovakvih sadržaja što dokazuje i veliko interesovanje kako takmičara tako i posetioca za ovu manifestaciju.

- MK UŽICE je većinskom stavom skupštine kluba doneo odluku o organizovanju ove manifestacije i svi članovi kluba stoje iza te odluke.

Dobro pitanje............

Svaka cast za ideju i organizaciju MK UZICE.   Ovo moze samo da donese + za motoscenu............

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
« Odgovor #5 poslato: April 07, 2011, 03:47:16 posle podne »
Svaka čast i sve pohvale za ideju... Nadam se da će ubuduće biti još puno ovakvih dešavanja. Jako  pozitivno za motoscenu  *64
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!

Van mreže the Gent

• deaktivirani korisnici
  • Suvozac
  • *
« Odgovor #6 poslato: April 07, 2011, 03:49:13 posle podne »
Sto onda niste pravili u Beogradu i polovinom Jula bila bi jos veca zainteresovanost i veci odjek u javnosti. Jer kako shvatam za opste dobro motociklista i da bude popularno a mislim da je BG pravo mesto za to.
Victors

Van mreže symon

• Suvozac
  • *
  • Ski Manijak Instruktor za uzivanje MK CRNA REKA
« Odgovor #7 poslato: April 07, 2011, 03:55:30 posle podne »
Svaka čast  MK Užice za ideju. Ne sumnjam da će organizacija biti na zavidnom nivou, samo napred i podrška u realizaciji Moto Stunt Show-a. Pozdrav za Kiška, Rada i ostale članove... 

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #8 poslato: April 07, 2011, 04:01:20 posle podne »
Meni je stalo do ERA kao dobrog kluba a ne clana MAS-a kao bivsem clanu,sadasnjem prijatelju kluba jer nezelim da im neko otima proslost zarad svoje buducnosti. A organizacije i klubovi u kojima Veverica ima neku funkciju su za izbegavanje u sirokom luku a to ce se samo pokazati , vec se pokazuje.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #9 poslato: April 07, 2011, 04:20:29 posle podne »

Hvala svima u ime MK UŽICA i moje lično ime na podršci i poverenju koje nam ukazujete ovom prilikom jer je jako bitno za nas i  MK UŽICE, pogotovo zato što smo prvi put u organizaciji ovakvog takmičenja. MK UŽICE se iskreno nada da će ovo takmičenje uspeti da organizuje i narednih godina sa većim nagradnim fondom koji bi privukao još više takmičara sa svih strana sveta.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #10 poslato: April 07, 2011, 04:24:22 posle podne »
Sto onda niste pravili u Beogradu i polovinom Jula bila bi jos veca zainteresovanost i veci odjek u javnosti. Jer kako shvatam za opste dobro motociklista i da bude popularno a mislim da je BG pravo mesto za to.

Pozdrav Gent, nije loša ideja da se jedne godine organizuje u BG-u, zašto da ne... mislim da je sve izvodljivo ako ima dovoljno volje da se nešto uradi.

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #11 poslato: April 07, 2011, 04:27:26 posle podne »
Meni je stalo do ERA kao dobrog kluba a ne clana MAS-a kao bivsem clanu,sadasnjem prijatelju kluba jer nezelim da im neko otima proslost zarad svoje buducnosti. A organizacije i klubovi u kojima Veverica ima neku funkciju su za izbegavanje u sirokom luku a to ce se samo pokazati , vec se pokazuje.

Ne razumem sta je to sa ERAMA i kakvo otimanje proslosti zarad buducnosti  ??? ???
 MK ERE su u kalendaru MASa 1. Jula  ;D ;D

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #12 poslato: April 07, 2011, 04:47:56 posle podne »
Pa kao tako Cokanlija lepo:

1.MK ERE pravi vec 5 godina na istom mestu skup .
2.clanovi kluba Uzice su bivsi predsednik ERA i par njemu odanih ljudi neki sami napustili neki izbaceni iz kluba a stekli su sve preko ERA a neki i nadimke i prvi put isli negde preko sa ERA-ma i seli na motorsa ERA-ma.
3.program ovog skupa je isti koji ERE prave samo ubacen stunt izmedju(izlet u subotu na isto mesto).
4.ako su hteli da ga prave sto ga neprave posle skupa ERA ako je to takmicenje za takmicare i na drugom mestu u gradu.
5.zasto na samo 29 dana pre skupa ERA?
6.trava u velikom parku moze da bude dosta ugazena da uprava parka iz tih razoga ne dozvoli ERAma skup u malom razmaku dok se trava ne oporavi(zvuci smesno al imaju prava)
7.na osnovu zasluga ERA u gradu se uzimaju sponzori(proveren podatak)
8.sire se price dasu ERE propale i ostalo(proveren podatak)

....ma ima jos ,samo glup nemoze da shvati kakva je to prljava i licimerna igra.Pa u tome je i problem Cokanlija sto su ERE u kalendaru a Uzice nesme da se stavi u kalendar jer kao nije skup,a nije ni desavanje u organizaciji kluba MAS-a, a i klub ni dva meseca clan MAS-a a osnovan pre pet meseci.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #13 poslato: April 07, 2011, 05:09:20 posle podne »

Zaista ne znam Krče od kuda toliki strah od naše manifestacije kad i sam kažeš da je to šačica ljudi koji nisu vredni pažnje. Lično smatram da ima prostora da se napravi četri moto manifestacije u gradu a kamoli dve ...i potpuno sam ubeđen da će i jedna i druga biti dobro posećene, jedna zbog tradicije a druga zbog atraktivne ponude same manifestacije...  Nema mesta ljubomori i prozivanju bar sa naše strane...

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #14 poslato: April 07, 2011, 05:23:56 posle podne »
Pa kao tako Cokanlija lepo:

1.MK ERE pravi vec 5 godina na istom mestu skup .
2.clanovi kluba Uzice su bivsi predsednik ERA i par njemu odanih ljudi neki sami napustili neki izbaceni iz kluba a stekli su sve preko ERA a neki i nadimke i prvi put isli negde preko sa ERA-ma i seli na motorsa ERA-ma.
3.program ovog skupa je isti koji ERE prave samo ubacen stunt izmedju(izlet u subotu na isto mesto).
4.ako su hteli da ga prave sto ga neprave posle skupa ERA ako je to takmicenje za takmicare i na drugom mestu u gradu.
5.zasto na samo 29 dana pre skupa ERA?
6.trava u velikom parku moze da bude dosta ugazena da uprava parka iz tih razoga ne dozvoli ERAma skup u malom razmaku dok se trava ne oporavi(zvuci smesno al imaju prava)
7.na osnovu zasluga ERA u gradu se uzimaju sponzori(proveren podatak)
8.sire se price dasu ERE propale i ostalo(proveren podatak)

....ma ima jos ,samo glup nemoze da shvati kakva je to prljava i licimerna igra.Pa u tome je i problem Cokanlija sto su ERE u kalendaru a Uzice nesme da se stavi u kalendar jer kao nije skup,a nije ni desavanje u organizaciji kluba MAS-a, a i klub ni dva meseca clan MAS-a a osnovan pre pet meseci.

Hvala na pojasnjenju  ;)... Vidi,po meni,to su sve njihovi Uzicki medjuklubski problemi i razumem tebe
 i tvoj stav koji ispoljavas kao prijatelj MK ERA...

MK Uzice je tacnije na Skupstini MASa 26. 02. 2011 god u Barosevcu  primljen u MAS kao
 privremeni clan i kao novoprimljeni klub prve godine ima pravo da organizuje letnju zurku.
 U kalendaru Masa najave te zurke nema,ali zato evo ima Moto stund show...

Ljudi su resili da urade nesto Extremno i svaka im cast na tome  ;D

A sto se tice tvog pominjanja Satuta Masa,
Verujem da je i Rade dobro proucio Statut MASa i da ova njihova organizacija nece izazvati
  nikakve negativne posledice po njihov status privremenog clana MASa...

Van mreže markan.srb

• Suvozac
  • *
« Odgovor #15 poslato: April 07, 2011, 06:00:58 posle podne »

sti sve mora da se odrzava u Beogradu i da se tamo centralizuju sva desavanje, ideja je odlicna, mogao je ovo da smisli bilo koji drugi klub ali nije tako da treba da pustimo ljude da ostvare sta su planirali i niko vas ne tera da dodjete ako ste protiv ovog desavanja.....

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: April 07, 2011, 06:22:49 posle podne »
sti sve mora da se odrzava u Beogradu i da se tamo centralizuju sva desavanje, ideja je odlicna, mogao je ovo da smisli bilo koji drugi klub ali nije tako da treba da pustimo ljude da ostvare sta su planirali i niko vas ne tera da dodjete ako ste protiv ovog desavanja.....

*74 *556 *603 *603

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #17 poslato: April 07, 2011, 06:34:18 posle podne »

Hvala svima u ime MK UŽICA i moje lično ime na podršci i poverenju koje nam ukazujete ovom prilikom jer je jako bitno za nas i  MK UŽICE, pogotovo zato što smo prvi put u organizaciji ovakvog takmičenja. MK UŽICE se iskreno nada da će ovo takmičenje uspeti da organizuje i narednih godina sa većim nagradnim fondom koji bi privukao još više takmičara sa svih strana sveta.

Sto znaci sledece Rade,
 Dva kluba iz jednog grada,oba kluba u MASu, samo jedan klub moze da pravi moto skup
 i bude reklamiran u Kalendaru Masa a drugi klub ceka svoj ''red'' tako sto organizuje neki ''SHOW'' sto
 traje par dana,ima kamp,defile itd itd ALi nije Moto skup i nigde se ne pominje u MASu,kalendaru i sl.

Mozda neki klubovi koji imaju slican problem izvuku neku pouku iz svega ovoga... ;) ;) ;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #18 poslato: April 07, 2011, 06:35:53 posle podne »
Ne bi da se mesam u ova Uzicka razmimoilazenja  ali iz licnog iskustva garantujem Erama da ce da im poseta bude upolovljena ,sa ovim moto susretom koji je nazvan takmicarski a koji organizuje mk Uzice. Naime prosle godine su Nocni vukovi suport iz Nisa napravili samo 15 dana pre redovnog termina mog skupa i to na istoj lokaciji i direktno odvukli 150 do 200 motora sa skupa Shadows Srbija koji ima tradiciju cetrnaest godina odrzavanja. Daleko je Nis i ko bi dolazio zadva puta u 15 dana na isto mesto. Prema tome moj savet Erama je da otkazu susret za ovu godinu jer nece moci da izdrze konkurenciju od bivsih clanova , svojih sugradjana. Mislim da nije u redu sto se ovo radi s obzirom da su oba kluba clanovi MASa i ne mogu da se dogovore , ocigledno je da nesto skripi  u medjuljudskim odnosima.

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #19 poslato: April 07, 2011, 07:31:48 posle podne »

Hvala na pojasnjenju  ;)... Vidi,po meni,to su sve njihovi Uzicki medjuklubski problemi i razumem tebe
 i tvoj stav koji ispoljavas kao prijatelj MK ERA...

MK Uzice je tacnije na Skupstini MASa 26. 02. 2011 god u Barosevcu  primljen u MAS kao
 privremeni clan i kao novoprimljeni klub prve godine ima pravo da organizuje letnju zurku.
 U kalendaru Masa najave te zurke nema,ali zato evo ima Moto stund show...

Ljudi su resili da urade nesto Extremno i svaka im cast na tome  ;D

A sto se tice tvog pominjanja Satuta Masa,
Verujem da je i Rade dobro proucio Statut MASa i da ova njihova organizacija nece izazvati
  nikakve negativne posledice po njihov status privremenog clana MASa...
Aleksa,ovo sto si napisao gore je sasvim tacno. MK Uzice je primljen 26.februara 2011.godine u MAS kao PRIVREMEN clan,tj.na staziranje. To znaci da nema pravo ove godine NISTA da organizuje,a tek sledece godine kad ih prime u punopravno clanstvo,mogu da organizuju letnju zurku,a tek 2013.godine imaju pravo da organizuju moto skup. Medjutim,oni vec prve godine,posle samo nekoliko meseci prave moto skup,cime su prekrsili clan 8,clan 9 i clan 15 Pravilnika MAS-a. Ko ne zna kako glase ta pravila,neka pogledaju,ima Pravilnik MAS-a na sajtu. Znaci,za nepuna 3 meseca u MAS-u su vec prekrsili TRI clana iz Pravilnika!!! Za sta sluzi Pravilnik!!!???Da se krsi ili da se postuje!!!???Zasto da neko postuje a neko na bezobrazan i bahat nacin krsi Pravilnik svoje Asocijacije,kao da za njih Zakon ne postoji i ne vazi,pa se postavljaju iznad svih pravila?I da dodam da Rade Veverica ipak nije tako dobro proucio Pravilnik i Statut MASA,JER U TOM SLUCAJU NE BI PRAVIO OVAKVE GRESKE!