E pa ovako i ja nesto da kazem, prvo sto se tebe tice Veverice svi mi Uzicani znamo ko si ti , sta si , i kada si poceo voziti taj motor pa cak i ko te je ucio da ga vozis , svi znamo da si jedan obican slino bez ijednog kavileta u zivotu , i svi znamo da te na tu "poziciju" progurao Kisko zbog svojih licnih interesa i da si ti samo njegova marioneta , a to sto ste drugima oci zamazali tim i pravite se kao neka nevinasca to vam nece tako lako proci veruj mi , sve vise ljudi je dobro obavesteno o svemu pa i o tome zasto ste izbaceni iz kluba , tako da ce te vi brzo zatvoriti guzicom vrata .A to sto mislite da cete nas zeznuti tim vasim moto skupom ili kako god se to zvalo ... e pa malo ste se zajebali ... I ajde da vidimo neku vasu novu foru , nemojte samo karsti ideje o kojima smo zajedno raspravljali predhodnih godina , smislite nesto novo posto ste i vi novi klub , pa budite orginalni na svoj nacin , nemojte samo kopirati ! A sto se tice tog vaseg skupa to je velika sramota za MAS i tu celu organizaciju , koja po svemu sudeci gubi svaki smisao , jer je pocelo da se radi sta god ko pozele , krse se statusi i sve ostala tako da je to katastrofa i sramota ! ! ! A koliko se meni cini vi ste vec jednu zurku ove godine pravili , odkud sada mogu dve zurke da se prave u goditi , zivo me zanima ? I svaka cas vam za sve moguce malverzacije pa i one gde ste delili vase flajere na standu MAS-a!