Mart 29, 2026, 12:25:16 pre podne

Autor Tema: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ??!  (Pročitano 13659 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
Odg: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ??!
« Odgovor #40 poslato: April 07, 2011, 11:16:12 posle podne »
tako je Aleksa,nije ovde rec da li je Kisko zasluzio ili ne.On je stari bajker i to mu niko ne spori,Da je zasluzio neciji dolazak,ni to mu niko ne spori.Stvar je o njegovom postupku i u neuvazavanju svojih prijatelja sa kojima se razisao.Ne zelim otome da pricam posto on nije na forumu i to nije bitno,bitno je da radi u Masu ono sto on hoce jer je uveren da tako moze.E tu je sada problem da li je to ispravno.Mgu da razumem njegove prijatelje sto ga opravdavaju, i to jr ok, ali je normalno da mi kao klub koji on ne uvazava i gleda da osteti(da li iz osvete ne znam) budemo protiv i da se borimo za nasa prava koja imamo bar sto se Masa tice.

Ovde nije uopste stvar u tome da li ste u MAS-u nego je stvar sa ljudske strane gledjuci nepravedna.Ima slobodnih termina u Septembru pocetkom Oktobra koliko oces.To sto ste clanovi iste organizacije samo pogorsava stvar.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ?
« Odgovor #41 poslato: April 07, 2011, 11:16:21 posle podne »
Sta o ovome misli, MK Valjevo je pokazao istupanjem iz MAS-a !
 MC Lion's Valjevo i MK Spid Beograd takodje !
 MK Crna Reka je odustao od ulaska u MAS !

*74 *74 *74

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ??!
« Odgovor #42 poslato: April 07, 2011, 11:22:08 posle podne »
Čokanlije ozbiljno razmatraju da li treba da ostanu u MAS-u ...
Nepoštovanje i vređanje časti i dostojanstva predstavnika našeg moto kluba, odnosno moje malenkosti i Alekse od strane uređivačkog tima MAS-a,
koji je napao mene nedavno nezapamćeno i bez ikakvog razloga da ja koristim svoj nalog kao i nalog Alekse i Tome Tost-a iz Čopera
samo zbog toga što koristimo usluge istog wireles provajdera Veze Net i imamo svih 100 korisnika istu zajedničku IP Adresu,
i da pišem na forumu koristeći njihove naloge zbog čega su mi momentalno ukinuta administratoska prava koja su mi data na poslednjoj Skupštini MAS-a...
Nikad mi ne bi palo napamet da se koristim duplim nalozima kao što to rade sada aktuelni administratori ovog foruma,
a čak ne znam ni gde tačno Tost stanuje u Lazarevcu a kamoli da znam čovekovu šifru za pristup forumu MAS-a...
Ukinita administratorska prava su ništa u odnosu na ukinuta ljudska prava na rad, reč i odbranu koja se ovde primenjuju...

MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #43 poslato: April 07, 2011, 11:24:56 posle podne »
Pa nema ko drugi slazem se sa tobom,samo ja mislim da tu nema krsenja statuta.
ima,Uzice je moralo da prijavi zurku ili nesto slicno ali oni to nisu uradili jer im uo ne bi dozvolio taj termin.Oni nemaju pravo da prave nista sto podseca na skup u istoj godini i u istom gradu(bar ne ove godine)
Mas zato sluzi da bi koordinisao klubove bas zbog tih polapanja, da drugi klubovi ne bi uletali bez razloga u pripreme ne znajuci sta im se dogadja iza ledja.Tako bi trebalo da bude.Drugo svojim terminom ugrozavaju mislim i Cokanlije jer ce dobar deo otici u Uzice , ane bi trbalo.Zamisli sada da Cokanlije pomere skup da ih uzice ne bi ugrozavalo pa oni ugroze nekog drugog,zamisli gde to ide.
Cemu onda Mas?
Izadjes i radis sta hoceh, a ako pristajes na pravila neke organizacije bilo bi posteno i da ih postujes

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #44 poslato: April 07, 2011, 11:33:33 posle podne »
ima,Uzice je moralo da prijavi zurku ili nesto slicno ali oni to nisu uradili jer im uo ne bi dozvolio taj termin.Oni nemaju pravo da prave nista sto podseca na skup u istoj godini i u istom gradu(bar ne ove godine)
Mas zato sluzi da bi koordinisao klubove bas zbog tih polapanja, da drugi klubovi ne bi uletali bez razloga u pripreme ne znajuci sta im se dogadja iza ledja.Tako bi trebalo da bude.Drugo svojim terminom ugrozavaju mislim i Cokanlije jer ce dobar deo otici u Uzice , ane bi trbalo.Zamisli sada da Cokanlije pomere skup da ih uzice ne bi ugrozavalo pa oni ugroze nekog drugog,zamisli gde to ide.
Cemu onda Mas?
Izadjes i radis sta hoceh, a ako pristajes na pravila neke organizacije bilo bi posteno i da ih postujes
Ja iznosim neko svoje misljenje nekazem da sam u pravu,prijatelju Ere su ozbiljan klub tako da ovo nece uticati na vas skup.

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #45 poslato: April 07, 2011, 11:35:13 posle podne »
Čokanlije ozbiljno razmatraju da li treba da ostanu u MAS-u ...
Nepoštovanje i vređanje časti i dostojanstva predstavnika našeg moto kluba, odnosno moje malenkosti i Alekse od strane uređivačkog tima MAS-a,
koji je napao mene nedavno nezapamćeno i bez ikakvog razloga da ja koristim svoj nalog kao i nalog Alekse i Tome Tost-a iz Čopera
samo zbog toga što koristimo usluge istog wireles provajdera Veze Net i imamo svih 100 korisnika istu zajedničku IP Adresu,
i da pišem na forumu koristeći njihove naloge zbog čega su mi momentalno ukinuta administratoska prava koja su mi data na poslednjoj Skupštini MAS-a...
Nikad mi ne bi palo napamet da se koristim duplim nalozima kao što to rade sada aktuelni administratori ovog foruma,
a čak ne znam ni gde tačno Tost stanuje u Lazarevcu a kamoli da znam čovekovu šifru za pristup forumu MAS-a...
Ukinita administratorska prava su ništa u odnosu na ukinuta ljudska prava na rad, reč i odbranu koja se ovde primenjuju...

ozdrav za bracu Cokanlije i zahvaljujem se na dobrom prijemu koji cemo uzvratiti prvom prilikom.Ja bih vas zamolio da ne napustate Mas vec da ostanete i borite se za svoja prava.Ujedno bih Vudu-u dao bratski savet da se vrati u Mas gde mu je i mesto kao i ostalim klubovima koji su napustili.
Ja sam za malo napravio istu gresku, ali ne bih bio u pravu.Nekada se ljudi naljute jedni na druge pa ispadne na lose, ali iz svog iskustva znam da moze da se razgovara sa ljudima iz UO i mislim da treba da se vratite i branite svoje stavove.Sve se na kraju vidi ko je los i neka on izadje.Poslusajte vi svog brata i druga i vratite se a mi cemo glasati da li treba da stazirate.Pa i ako tako bude izglasano Ere ce dati termin bilo kome od nasih drugara , ako hoce da zvanicno prave skup.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #46 poslato: April 07, 2011, 11:41:55 posle podne »
Da smo znali da možemo da prve godine pravimo Moto Skup od tri dana ni mi ne bismo pravili prve godine samo žurku koja je trajala 1-JEDAN DAN!
Rečeno nam je tada da ne smemo ni ulaz da naplaćujemo pa nismo ni ulaz naplaćivali...
Letnju Moto Žurku smo prijavili u prethodnoj kalendarskoj godini u terminu koji je MAS prihvatio...
Doduše mi tada kao novosnovani klub koji je tek stažirao tada nismo ni mogli imati predstavnika u upravnom odboru MAS-a koji može da radi šta hoće...

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #47 poslato: April 07, 2011, 11:42:08 posle podne »
 Na stranu i to da tog vikenda i MK Cokanlija pravi moto skup,vec ga delimo sa NS Raidersima.
 Pre ili kasnije bi se pojavio i neki treci klub...

Mi Cokanlije smo ''nas'' termin prijavili MASu,i isti nam je odobren, i objavljen u kalendaru,prve godine smo
 pravili moto zurku 1dan,sledece godine pravi moto skup...

Sad odjednom se na ovoj ''nasoj'' moto sceni pojavljuje nov klub,klub koji ''stazira'' i radi sta hoce
 a pri tome ne obracajuci paznju na neki Pravilnik i dali ""Ugrozavaju'' jos nekog sa tim svojim postupcima...

To sto je Rade clan UO MASa mu ne daje za pravo da radi sta hoce,ovo nije njegova kuca
 Ovo je MASovna kuca svih nas i on prvi bi trebao da daje primer da treba da se postuje STATUT!!

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #48 poslato: April 07, 2011, 11:46:04 posle podne »
Ja iznosim neko svoje misljenje nekazem da sam u pravu,prijatelju Ere su ozbiljan klub tako da ovo nece uticati na vas skup.
nemoj me shatiti pogresno ,postujem tvoje misljenje i normalno iznosim svoje.Normalno je ako poznajes Kiska da si na njegovoj strani i to meni nikada ne moze biti razlog da ti zamerim.Ja samo zelim da ti bude jasno sa ljudske strane ,a i sa pravilnika masa da to nije u redu.Normalno da ti ako zelis da ides , i treba da ides i mozemo se videti na picu u gradu jer nemam razloga da ne postujem tvoj stav.
Moja je zelja da ti razumes moj.Mnogo vi stvari ne znate i nemorate da znate alimislim da bi svako trebao da ima osecaj sta je posteno a sta ne.Ne mislim na tebe vec na moje zemljake

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #49 poslato: April 07, 2011, 11:49:44 posle podne »
  Najiskrenije se nadam da jos neko iz UO MASa prati desavanja i pisanja o ovoj problematici
  na ovom forumu i da ce se ukljuciti u raspravu i pruziti Nam neko objasnjenje....

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #50 poslato: April 07, 2011, 11:52:14 posle podne »
  Potpuno druga prica je krsenje statuta MAS-a... a polazi od Radetovog clanstva u UO MAS-a - a da u tom momentu nije clan ni jednog kluba iz MAS-a... na to mesto se postavlja kao clan u tom momentu jos neregistrovanog kluba MK Uzice - a taj klub nije u MAS-u ...
...jer ne postoji... u tom trenutku...  Rekose da su stavili na glasanje na skupstini MAS-a... Pa to glasanje po tom pitanju je krsenje statuta...Sve posle toga je logican sled stvari...

Dakle, ako gore navedeno nije krsenje statuta MAS-a ja se izvinjavam svima.

...a moj klub nije clan MAS-a upravo iz tih razloga...KRSENJE STATUTA PO POTREBI...

Mozda se te stvari nekad promene...mozda...

[/quote]

B R A V O !!!!!!!!    Zemljak,svaka ti cast na razmisljanju!!!   Ovde neko nekoga zajebava ili mi se cini? Zasto neko mora da postuje pravila,a neko da ih krsi i ponizava sve ostale klubove u MAS-u koji su ispostovali pravilo i prve godine nisu pravili skup??? Pa zasto onda svi klubovi nisu pravili moto skup prve godine!!!???

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #51 poslato: April 07, 2011, 11:55:25 posle podne »
Na stranu i to da tog vikenda i MK Cokanlija pravi moto skup,vec ga delimo sa NS Raidersima.
 Pre ili kasnije bi se pojavio i neki treci klub...

Mi Cokanlije smo ''nas'' termin prijavili MASu,i isti nam je odobren, i objavljen u kalendaru,prve godine smo
 pravili moto zurku 1dan,sledece godine pravi moto skup...

Sad odjednom se na ovoj ''nasoj'' moto sceni pojavljuje nov klub,klub koji ''stazira'' i radi sta hoce
 a pri tome ne obracajuci paznju na neki Pravilnik i dali ""Ugrozavaju'' jos nekog sa tim svojim postupcima...

To sto je Rade clan UO MASa mu ne daje za pravo da radi sta hoce,ovo nije njegova kuca
 Ovo je MASovna kuca svih nas i on prvi bi trebao da daje primer da treba da se postuje STATUT!!
zato ne treba odustati vec se boriti za prava.Vidis do pre nekoliko dana nisi imao pojma sta se kuva ali eto...
Ne moze to vevererac izgurati jer nije posteno.Ustvari Kisko ce to uraditi po cenu da izadje.Pa dobro, neka izadje i neka uradi.
Mi cemo posotvati pravila , a oni koji ne postuju zna se.
Zelim samo da kazem da ljudi iz UO Masa ne stoje iza ovoga (bar ne oni za koje ja znam) i ne treba ih dovoditi u vezu sa vevericinom samovoljom.Ja ocekujem da se neko zvanicno oglasi oko uzica i da im uputi zvanicnu opomenu ispred UO.
Videcemo sta ce posle biti

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #52 poslato: April 07, 2011, 11:56:48 posle podne »
Ne verujem da će se još neko od članova UO MAS-a sada uključiti iako po mom mišljenju svi oni vrlo dobro znaju šta se ovde dešava...
Kažem to zbog toga što dve nedelje čekam da mi neko iz upravnog odbora odgovori zašto su mi ukinuta administratorska prava,
odnosno zašto neko ne odgovara za kršenje MAS-ovih pravila i vređanje punopravnih članova MAS-a i posetioca našeg MAS-ovog foruma...

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #53 poslato: April 07, 2011, 11:57:25 posle podne »
nemoj me shatiti pogresno ,postujem tvoje misljenje i normalno iznosim svoje.Normalno je ako poznajes Kiska da si na njegovoj strani i to meni nikada ne moze biti razlog da ti zamerim.Ja samo zelim da ti bude jasno sa ljudske strane ,a i sa pravilnika masa da to nije u redu.Normalno da ti ako zelis da ides , i treba da ides i mozemo se videti na picu u gradu jer nemam razloga da ne postujem tvoj stav.
Moja je zelja da ti razumes moj.Mnogo vi stvari ne znate i nemorate da znate alimislim da bi svako trebao da ima osecaj sta je posteno a sta ne.Ne mislim na tebe vec na moje zemljake
Ma razumem ja tebe i nebih da se mesam u celu pricu samo caskamo neobavezno,ja imam neko svoje misljenje o tome i to je to,sto bi rekli konstruktivni razgovor.

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #54 poslato: April 07, 2011, 11:58:40 posle podne »
Ma razumem ja tebe i nebih da se mesam u celu pricu samo caskamo neobavezno,ja imam neko svoje misljenje o tome i to je to,sto bi rekli konstruktivni razgovor.

razumem, zato cemo i da pijemo

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #55 poslato: April 08, 2011, 12:03:35 pre podne »
zato ne treba odustati vec se boriti za prava.Vidis do pre nekoliko dana nisi imao pojma sta se kuva ali eto...
Ne moze to vevererac izgurati jer nije posteno.Ustvari Kisko ce to uraditi po cenu da izadje.Pa dobro, neka izadje i neka uradi.
Mi cemo posotvati pravila , a oni koji ne postuju zna se.
Zelim samo da kazem da ljudi iz UO Masa ne stoje iza ovoga (bar ne oni za koje ja znam) i ne treba ih dovoditi u vezu sa vevericinom samovoljom.Ja ocekujem da se neko zvanicno oglasi oko uzica i da im uputi zvanicnu opomenu ispred UO.
Videcemo sta ce posle biti

Tako je,videcemo sta ce biti,
 ali sa ovakvim postupcima se kalja ugled ne samo UO nego i celog MASa...

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #56 poslato: April 08, 2011, 12:05:03 pre podne »
Strpljenje je majka mudrosti...

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #57 poslato: April 08, 2011, 12:07:20 pre podne »
 Najiskrenije se nadam da jos neko iz UO MASa prati desavanja i pisanja o ovoj problematici
  na ovom forumu i da ce se ukljuciti u raspravu i pruziti Nam neko objasnjenje....

Prati Rade everica i sutra ce dqa zakljuca temu,kao sto je i meni zakljucao vec dva puta kad sam se dotakao ZABRANJENE teme,tj.KRSENJA STATUTA I PRAVILNIKA MAS-a!!!!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #58 poslato: April 08, 2011, 12:07:28 pre podne »
Miso znam iz iskustva hoce sigurno uticati na posecenost skupa koji prave Ere, jer se ljudi zadovolje sa posetom predhodnog i idu na drugo mesto jer i onako ima nedeljno u sezoni po dva tri susreta u raznim mestima u Srbiji a tek ko hoce da ide u ex Jugu da ti ne pricam.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #59 poslato: April 08, 2011, 12:09:29 pre podne »
Miso znam iz iskustva hoce sigurno uticati na posecenost skupa koji prave Ere, jer se ljudi zadovolje sa posetom predhodnog i idu na drugo mesto jer i onako ima nedeljno u sezoni po dva tri susreta u raznim mestima u Srbiji a tek ko hoce da ide u ex Jugu da ti ne pricam.
Da ali oni su poznati po dobrim i posecenim skupovima.