Mart 29, 2026, 12:20:18 pre podne

Autor Tema: Odg: Molba za objasnjenje (off iz teme)  (Pročitano 8655 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: Molba za objasnjenje
« Odgovor #20 poslato: April 10, 2011, 08:21:29 posle podne »
 A gde postoji pravilo da Administrator mora da bude clan MAS-a ?
 Daj,bre ljudi,nemoj da pisete i postavljate pravila koja nigde ne postoje !
 Sale Zodiac u vreme administriranja nije bio clan MK Familija,a samim tim ni clan MAS-a !!!

Drugo je pitanje da li bi Admin trebao da bude clan MAS-a,pogotovo sada kada je pola foruma zatvoreno za "obicne"!

Malo su mi se smucili dusebriznici koji rade i svaki trenutak koriste da uniste ovaj MAS... Nevalja ovo, pa nevalja ono, pa mi smo izasli iz MAS-a izadjite i vi...
  Halo...napustili ste ,,bojno polje" a sada drzite predavanja i molite Boga da sto pre nestanemo ili se srusimo da biste rekli kako ste vi upravu.

HVALA NA ZDUSNOJ POMOCI!

A samo da podsetim neke dusebriznice da nije neke ekipe u MAS-u koja radi zadnje 3-4 godine vi sada nebiste pisali ovde , nego na tarabi...

I molim gospodu , iako je ova nasa prica daleko od idealne, neka mi pokazu organizaciju klubova koja je jaca, brojnija, sloznija, organizovanija od MAS-a.....a nije da nije bilo pokusaja da se napravi...I..?

Noco,ja ovde ne vidim napade na MAS,vec na sadasnju urednicku politiku MAS-ovog foruma,kao i ukazivanje na pogresne korake koje je MAS ucinio u poslednje vreme !
 Nije neprijateljstvo prema MAS-u ako se ukazuje na pogresne poteze ! Pre bih rekao da je to u vecoj meri prijateljsko reagovanje od cutanja i zatvaranja ociju pred problemima !

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #21 poslato: April 10, 2011, 08:27:15 posle podne »
Toga ce biti koja god postava bude znas i sam.

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #22 poslato: April 10, 2011, 08:38:13 posle podne »
A gde postoji pravilo da Administrator mora da bude clan MAS-a ?
 Daj,bre ljudi,nemoj da pisete i postavljate pravila koja nigde ne postoje !
 Sale Zodiac u vreme administriranja nije bio clan MK Familija,a samim tim ni clan MAS-a !!!

Drugo je pitanje da li bi Admin trebao da bude clan MAS-a,pogotovo sada kada je pola foruma zatvoreno za "obicne"!

Noco,ja ovde ne vidim napade na MAS,vec na sadasnju urednicku politiku MAS-ovog foruma,kao i ukazivanje na pogresne korake koje je MAS ucinio u poslednje vreme !
 Nije neprijateljstvo prema MAS-u ako se ukazuje na pogresne poteze ! Pre bih rekao da je to u vecoj meri prijateljsko reagovanje od cutanja i zatvaranja ociju pred problemima !

E pa sadasnji Uredjivacki tim svaki komentar koji i malo u sebi zvuci kriticki saceka
 sa stitom i katancem...

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #23 poslato: April 10, 2011, 08:54:52 posle podne »
Opustite se ljudi,nicija nije gorela do zore. ;)
Kada vam kaze vas bivsi Moderator koji je skinut samo zbog neke sadasnje politike.
Vozicu se ja i bez toga,ali cu naravno gledati kome pruzam ruku i sa kime pijem pivo  ;).

NOCO tebi hvala sto si mi pruzio priliku da ti pomognem oko ovog foruma nadam se da sam to i opravdao.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: Molba za objasnjenje (off iz teme)
« Odgovor #24 poslato: April 10, 2011, 09:17:55 posle podne »
 Au,al' iskasapiste temu  :o
 Ovde se ni Rendi,k'o pokretac teme ne moze da snadje,a kamo li neko drugi  ??? :icon_scratch:
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #25 poslato: April 10, 2011, 09:22:07 posle podne »
SRPSKA POSLA....

Svi junaci nikom ponikose,,,,,,,,,,,,,,,

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
« Odgovor #26 poslato: April 10, 2011, 09:25:04 posle podne »
Ma katanci ovo,ode prica daleko! ;D ;D ;D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #27 poslato: April 10, 2011, 09:33:36 posle podne »
Ja uopste ne vidim ovde za neciji gnev i nerviranje , lepo i uctivo sam postavio pitanje sa molbom i stoga necu niko da pravi ironiju na moj racun vec da mi odgovori isto tako , jer ja se ne razumem ni u IP cak neznam sta to znaci i u ostale neke duple naloge itd. Trazio sam da mi samo neko ko zna kaze sta se moze sta se ne moze i da li je nesto moguce shodno postavljenoj temi, drugo nista ne trazim niti koga kritikujem niti prozivam.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: April 10, 2011, 10:27:05 posle podne »
Admin Nikola nije mogao da radi mesecima na C panelu kad mu je tek na poslednjoj Skupštini dodeljen nalog administratora kad i meni
a njegov drugi ili dupli Admin nalog sa slikom Aždaje koja bi trebalo sve ovde da plaši napravio je ovde tek pre mesec dana!

Čudno je da ste sad izbacili Tosta sa spiska ljudi koji imaju istu IP adresu na forumu MAS-a kad čovek ima potpuno istu IP adresu kao ja i Aleksa i još nas preko 100 (sto) korisnika Lazarevačkog wireles internet provajdera SKY NET!!! To vam može potvrditi pomenuti provajder (kao što smo vam mi već rekli još pre dvadeset dana) kao i ovome obavešteni član UO MAS-a Gnjat koji je Lazarevčanin pa je mogao čoveka pitati i lično!
Džaba što ste sada ovde izbacili sa slike i ime Tosta člana MK.Čoper sa spiska na ovom screen shotu kad ste već izbacili isti ovakav screnshot sa Tost-ovim imenom pored naših još pre dve nedelje na ovom istom mestu!!!
To se ne može objasniti nikako drugačije nego kao još jedan vaš prljavi i neuspeo pokušaj sakrivanja istine!!!
Evo ovde dole vaše iste optužbe od pre dvadeset dana.

Da nije žalosno ovo bi bilo smešno!
Pa zar nemaju iste IP adrese korisnik Obi i Moderator Baffy koja o ovome ćuti i kao i Beli predsednik MAS-a i njegov sin Djox koji pristupaju sa 1 računara?
Zašto pomenuti nisu ovde prozivani javno na forumu zbog toga i zašto nisu optuženi za prevaru i manipulacije a Tost, Aleksa i ja jesmo optuženi
iako nismo nikad seli za isti računar?
P.S.
MI nikada nismo koristili tuđe naloge niti čak nikad koristili isti računar za pristup kao što to rade trenutno aktuelni Admistratori zvaničnog foruma MAS-a!!!
Nadam se da će trenutni administratorski tim uskoro odgovarati za ove neosnovane uvrede časti i optužbe protiv : Tosta Tome Čopera ,Alekse i mene!!!
Nadam se da će trenutni administratorski tim uskoro odgovarati što mi je odmah posle izrecanja ove neosnovane i besmislene optužbe neovlašćeno ukinio Administratorski nalog koji mi je dodeljen na poslednjoj Skupštini MAS-a!!!

Prijatelju koga lažeš? sebe ili druge?
Ako ti treba publika za svoje izlaganje ok, razumem..
SKUPŠTINA TI NIJA DALA ADMIN: NALOG NEGO JA I RADE SQUI; I TO NA RADETOV PREDLOG
Tvoje poznavanje rada na računaru dolazi do izražaja samim iznošenjem primera Baffy i Obi-ja, Djoksa i Belog... odnosnoi ljudi koji žive u istoj kući i koriste isti računar, da ne pričam dalje....
Verovatno je u cilju stvoje lične promocije i promocije tvog kluba i to da postaneš predsednik MASa - vrlo ambiciozno i ja ti lično želim uspeh na tvom putu.
Za ove optužbe ćeš glavom i bradom dati valjanu odbranu na skupštini, a ja sam prosledio materijal squiu i on ga sam ima gde ćemo odbraniti naše odluke da ti skinemo TOLIKO NEPREŽALJENI ADMIN NALOG

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #29 poslato: April 10, 2011, 10:35:04 posle podne »
Ja ovu temu nisam započeo iako ovde to ovde tako piše!!!
OFF nije moj stručan odgovor Rendiju a mislim da sam dovoljno kompetentan za odgovor jer sam po nalogu poslednje Skupštine MAS-a izabran za administratora što je trenutni administratorski tim neovlašćeno i neosnovano poništio ukidajući mi administratorski nalog.
Off nije moj odgovor upućen Ivti a ako je moj odgovor OFF na temu zašto niste prebacili i Ivtin napad u kome proziva Tosta Aleksu  i mene a moje reči odbrane smatrate za OFF pogotovu što Rendi u svojoj temi kaže da ga nikakve IP adrese u njegovoj temi ne zanimaju!!!
Namerno ste prebacivali sve ovo da bi izgledalo da sam ja započeo Temu odnosno OFF a pravi OFF u vidu Ivtinog napada ste ostavili u Rendijevoj temi bez mogućnosti moje odbrane za uvrede koje nanosite časnim ljudima Tost-u Aleksi i meni.
Postavite i Ivtin napad ovde pa će ljidi moći da shvate šta se zapravo dešava danas ovde.
Trenutni Administratori ako mislite da će vam ovakvo preprevljanje tema prebacivanje,zaključavanje i brisanje pomoći da pobegnete od istine varate se!!!
Nadam se da ćete stvarno uskoro sazvati Skupštinu Moto Asocijacije sa kojom danas pretite pa ćemo tamo rešiti probleme kako i dolikuje pravoj Braći i našoj najvećoj Moto Asocijaciji Srbije !!!
P.S.
Pravda je kažu spora ali dostižna!!!
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

• Ultimate Biker
« Odgovor #30 poslato: April 10, 2011, 10:37:55 posle podne »

.... jer sam po nalogu poslednje Skupštine MAS-a izabran za administratora što je trenutni administratorski tim neovlašćeno i neosnovano poništio ukidajući mi administratorski nalog.

LAŽEŠ !!!!!

Van mreže Kalcha

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Web Developer
« Odgovor #31 poslato: April 10, 2011, 10:44:46 posle podne »
Definitivno lažes, lično sam stajao pored tebe kada ti je ukazana prilika da nam pomogneš, a nije skupština glasala da ti budeš administrator.... ma kako te nije sramota, ali stvarno.

MK-UŠĆE BEOGRAD

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #32 poslato: April 10, 2011, 10:48:44 posle podne »
Izvini sto malo off ujem a ko si ti , admin sa zmajem kako te ja neznam a imas vise postova nego ja ozbiljno te pitam nevezano sa temom.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #33 poslato: April 10, 2011, 10:54:49 posle podne »
Izvini sto malo off ujem a ko si ti , admin sa zmajem kako te ja neznam a imas vise postova nego ja ozbiljno te pitam nevezano sa temom.
Kako bre Rendi ne kapiras ???

• Ultimate Biker
« Odgovor #34 poslato: April 10, 2011, 10:55:02 posle podne »

pričitaj prethodne postove i shvatićeš ko je ...
OVDE POST BROJ 3
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=7654.0

i nemoj da ofuješ, dobio si odgovor na započetu temu, dalje će mo pomisliti da namerno opstruišeš rad ovog foruma...
Pozdrav

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #35 poslato: April 10, 2011, 10:57:38 posle podne »
Definitivno lažes, lično sam stajao pored tebe kada ti je ukazana prilika da nam pomogneš, a nije skupština glasala da ti budeš administrator.... ma kako te nije sramota, ali stvarno.

Stajao ili lebdio,pricao ili bljuvao vatru... ma ti mora da si neki veliki Zmaj kad ti kriju identitet...da nisi Ratko Mladic   :icon_scratch: ??? :icon_scratch:
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #36 poslato: April 10, 2011, 10:59:14 posle podne »

.... jer sam po nalogu poslednje Skupštine MAS-a izabran za administratora

Pa ne mogu da verujem... kako te bre nije sramota, ajde lepo reci svima kad sam te prvi put pitao da pomogneš u radu na forumu... Ako se ne sećaš to je bilo pre ove skupštine poslao sam ti nekoliko PP smatrajući te ozbiljnim i odgovornim ...a zatim smo se videli u Debeljači gde sam te oči u oči pitao za rad na forumu, da bi konačno u Baroševcu izneo vest da si deo uredničkog tima ...ali ne da bi skupština to odobrila jer bi u tom slučaju moralo da se glasa nego da bi članovi skupštine znali za nastalu promenu...

Inače jedino ja odgovaram skupštini za rad foruma i zato nema razloga da ovde isteruješ pravdu već ako imaš primedbi na forum, mene i moj rad sačekaj skupštinu i iznesi svoja zapažanja....  

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: April 10, 2011, 11:14:07 posle podne »
Kako bre Rendi ne kapiras ???
Glup sam za skrivalice i rebuse pa ne kapiram a izgleda da nesmem ni da pitam. ;D

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #38 poslato: April 10, 2011, 11:14:44 posle podne »
Stajao ili lebdio,pricao ili bljuvao vatru... ma ti mora da si neki veliki Zmaj kad ti kriju identitet...da nisi Ratko Mladic   :icon_scratch: ??? :icon_scratch:

A ne ne Dok...  :o za razliku od vašeg Debelog Zmaja ovaj je više fensi varijanta...  ;D šta da ti kažem, najnoviji model dosta poboljšan i jako kulturan iskren i pošten za razliku od onog vašeg starog modela...  ;)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #39 poslato: April 10, 2011, 11:19:58 posle podne »
A ne ne Dok...  :o za razliku od vašeg Debelog Zmaja ovaj je više fensi varijanta...  ;D šta da ti kažem, najnoviji model dosta poboljšan i jako kulturan iskren i pošten za razliku od onog vašeg starog modela...  ;)

Postujem...vidim da je dobro cipovan,skoro pa kloniran...RESPECT
VALJEVSKA PODVALA