A gde postoji pravilo da Administrator mora da bude clan MAS-a ?
Daj,bre ljudi,nemoj da pisete i postavljate pravila koja nigde ne postoje !
Sale Zodiac u vreme administriranja nije bio clan MK Familija,a samim tim ni clan MAS-a !!!
Drugo je pitanje da li bi Admin trebao da bude clan MAS-a,pogotovo sada kada je pola foruma zatvoreno za "obicne"!
Malo su mi se smucili dusebriznici koji rade i svaki trenutak koriste da uniste ovaj MAS... Nevalja ovo, pa nevalja ono, pa mi smo izasli iz MAS-a izadjite i vi...
Halo...napustili ste ,,bojno polje" a sada drzite predavanja i molite Boga da sto pre nestanemo ili se srusimo da biste rekli kako ste vi upravu.
HVALA NA ZDUSNOJ POMOCI!
A samo da podsetim neke dusebriznice da nije neke ekipe u MAS-u koja radi zadnje 3-4 godine vi sada nebiste pisali ovde , nego na tarabi...
I molim gospodu , iako je ova nasa prica daleko od idealne, neka mi pokazu organizaciju klubova koja je jaca, brojnija, sloznija, organizovanija od MAS-a.....a nije da nije bilo pokusaja da se napravi...I..?
Noco,ja ovde ne vidim napade na MAS,vec na sadasnju urednicku politiku MAS-ovog foruma,kao i ukazivanje na pogresne korake koje je MAS ucinio u poslednje vreme !
Nije neprijateljstvo prema MAS-u ako se ukazuje na pogresne poteze ! Pre bih rekao da je to u vecoj meri prijateljsko reagovanje od cutanja i zatvaranja ociju pred problemima !