Mart 29, 2026, 12:26:10 pre podne

Autor Tema: Kad je ko?  (Pročitano 7354 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Kad je ko?
« poslato: Maj 10, 2011, 11:10:29 posle podne »
Ajmo malo da osvezimo secanje
Prvi Moto Skup Bajkera
Koje godine?
Koliko Moto Skupova ima iza sebe?

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
Odg: Kad je ko?
« Odgovor #1 poslato: Maj 10, 2011, 11:14:29 posle podne »
Osijek 1977.

Nije skup, ali je bila organizovana vožnja i organizovan doček ... Loznica, Vukov sabor - Tršić, 1975.

Koliko skupova  :icon_scratch: nadam se da se šališ.  :D
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Maj 10, 2011, 11:18:38 posle podne »
 :D :D :D
Svaka cast Zare

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #3 poslato: Maj 10, 2011, 11:23:35 posle podne »
Da li se i ja racunam u secanje prvih skupova  :icon_scratch: :P Joj pa ja nisam ni rodjen bio tad :D Kasnije sam p....o u pelene pa u pesak ali imam odredjeni broj skupova iza sebe :D

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #4 poslato: Maj 11, 2011, 12:40:15 pre podne »
od 1976 prvi VEEEEEEEEEEELIKI motor cz350 sport kupljen u robnim kucama beograd aktivna voznja do 1984  pa posle pauza do 1990 sitna deca itd i od tada uvek 2 tocka dosta promenjenih motora i jos uvek TU.kilometraza velika padovi sukobi sa policijom i sve doziveo sto moze jedan bajker da dozivi.nisam ljubitelj skupova ali volim da se vidim sa ljudima vise sam VUK SAMOTNJAK i na putovanjima i u drugim voznjama inace sam dugoprugas tj volim daleke destinacije al sam poslovno sprecen i retko bezim na put zadnjih godina ali bice dana.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #5 poslato: Maj 11, 2011, 07:35:31 pre podne »
Reli Sutjeska nije bio skup ali je bio nesto mnogo lepse od skupa-reli od 1978 zajeba me zare za jednu godinu.Onda Osjek 1979 pa sve redom

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #6 poslato: Maj 11, 2011, 05:01:59 posle podne »
Reli Sutjeska nije bio skup ali je bio nesto mnogo lepse od skupa-reli od 1978 zajeba me zare za jednu godinu.Onda Osjek 1979 pa sve redom

Reli Sutjeska je posebna priča, nešto nevjerovatno za to doba ... pamtim da sam viđao i startne bojeve preko 5000 .  :)
Nama je to bilo na pola puta do mora. Nakon relija, većina učesnika se stunjala do Dubrovnika (  kampovi Orašac, Kupari ...)  na "radost" lokalnih pandura.  :police:  UH.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #7 poslato: Maj 11, 2011, 09:07:24 posle podne »
I to sve sa MZ250TS.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Maj 11, 2011, 10:30:59 posle podne »
Svaka cast :D
Sta bi sa nekim velikim forumasima jer su oni isli na Moto Skupove i koje godine su krenuli u ovu pricu >:(

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #9 poslato: Maj 11, 2011, 11:48:23 posle podne »
pa bre sveto nisu svi tako matori kao ti  :P :P :P
ima vremena polako,neko se rodio kasnije neko ranije,...,.,.,.,.,.,
kad stariji prestanu da se voze,neki mladji ce nastaviti tamo gde su oni stali i tako u krug,,
brm brmmmmmmmm

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #10 poslato: Maj 11, 2011, 11:56:06 posle podne »
Svaka cast :D
Sta bi sa nekim velikim forumasima jer su oni isli na Moto Skupove i koje godine su krenuli u ovu pricu >:(

Ma ne ti si najveci i najstariji i najbolji bajker od svih. Naj baja u selo. Sve si nam objasnio.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #11 poslato: Maj 12, 2011, 08:50:00 pre podne »
Ja od 1992 zivim ovde u Srbiji.Inace u Parizu svakog petka uvece imali smo zurku na place de la Bastille gde su se skupljali bajkeri Pariza i okoline (1000 do 3000 bajkera zavisno od vremena) i to izbrojati koliko imam skupova iza sebe nije moguce.A motor vozim od 1965 g. i tada nije bilo tih desavanja sve do mog odlaska vani 1969.E sad kada je to pocelo kod nas ja neznam ali sam bio prijatno iznenadjen kada sam dosao 91g. i vidio da se organizuju skupovi na nasim prostorima(doduse malo na partizanski nacin).U pocetku mi se nacin organizovanja nije bas svidjao ali sam se aklimatizovao i krenuo po skupovima.

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #12 poslato: Maj 12, 2011, 11:56:17 pre podne »
Ja od 1992 zivim ovde u Srbiji.Inace u Parizu svakog petka uvece imali smo zurku na place de la Bastille gde su se skupljali bajkeri Pariza i okoline (1000 do 3000 bajkera zavisno od vremena) i to izbrojati koliko imam skupova iza sebe nije moguce.A motor vozim od 1965 g. i tada nije bilo tih desavanja sve do mog odlaska vani 1969.E sad kada je to pocelo kod nas ja neznam ali sam bio prijatno iznenadjen kada sam dosao 91g. i vidio da se organizuju skupovi na nasim prostorima(doduse malo na partizanski nacin).U pocetku mi se nacin organizovanja nije bas svidjao ali sam se aklimatizovao i krenuo po skupovima.
Miko jesi li upamtio onu veliku frku i okupljanje pred Bastiljom, kada je bila najavljenja zabrana uvoza mašina preko 750 ccm ?
Kažu da se to kasnije pretvorilo u krkljanac i veliki karambol van Pariza.

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #13 poslato: Maj 12, 2011, 11:57:17 pre podne »
I to sve sa MZ250TS.
Ispravka MZ 250 TS/1   :D

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #14 poslato: Maj 12, 2011, 01:11:38 posle podne »
Vidim u novinama Skaro iz osijeka ,vozio dajtonu cinimi se,ja ga se secam sa sutjeske.Vozio boldorku,patike sa strane pocepane od obaranja a na ispitu spretnosti oko cunjeva imao najbolje vreme.Jos se secam zvuka auspuha kako drlja po asfaltu oko cunjeva.Iz pozarevca obicno islo 20-30 motora u grupi,kisni se pravio na putu od velikog najlona pa trakama ukrug.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #15 poslato: Maj 12, 2011, 01:48:02 posle podne »
Miko jesi li upamtio onu veliku frku i okupljanje pred Bastiljom, kada je bila najavljenja zabrana uvoza mašina preko 750 ccm ?
Kažu da se to kasnije pretvorilo u krkljanac i veliki karambol van Pariza.
Bilo je vise puta takvih picvajza ali ja sam uvek izbezavao te sukobe sa policijom suzavac mi ne prija a njihova policija prvo sto zna je suzavac.
P.S. Ipak su francuzi ogranicili motore na 100 k.s.

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #16 poslato: Maj 12, 2011, 06:32:23 posle podne »
Bela Crkva 2005.
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #17 poslato: Maj 12, 2011, 11:08:53 posle podne »
Ma ne ti si najveci i najstariji i najbolji bajker od svih. Naj baja u selo. Sve si nam objasnio.
O dekster pa gdi si ti ovih godina VELIKI bajkeru :D :D :D opet te lupila promaja :D :D :D maleni imas ti jos dosta da vozis da bi shvatio Bajk pricu :D :D :D
PS koje godine krece tvoja bajk prica ???

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: Maj 12, 2011, 11:10:23 posle podne »
pa bre sveto nisu svi tako matori kao ti  :P :P :P
ima vremena polako,neko se rodio kasnije neko ranije,...,.,.,.,.,.,
kad stariji prestanu da se voze,neki mladji ce nastaviti tamo gde su oni stali i tako u krug,,
Volim ove VELIKE nabedjene Bajkere da cujem koliko imaju PISANJA na Bajk Skupu :D :D :D

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #19 poslato: Maj 12, 2011, 11:55:10 posle podne »
Vidim u novinama Skaro iz osijeka ,vozio dajtonu cinimi se,ja ga se secam sa sutjeske.Vozio boldorku,patike sa strane pocepane od obaranja a na ispitu spretnosti oko cunjeva imao najbolje vreme.Jos se secam zvuka auspuha kako drlja po asfaltu oko cunjeva.Iz pozarevca obicno islo 20-30 motora u grupi,kisni se pravio na putu od velikog najlona pa trakama ukrug.
Auuu ... klali smo se godinama. Miroslav Škaro je vozio mnogo motora. Osim Honde koju pominješ, najbolje mu je ležala Kawa KLR, Suzuki RM 420 ( vozio ga je onako sirovog, neregistrovanog ), kasnije je, kao pravi trkač, bio oduševljen RG 500 Gamom.
Ali na Tjentištu je izuzetno teško bilo osvojiti pehar. Ja imam samo jedan, a političari su mi ukrali još jedan. Bilo je tu puno aždaja, ubjedljivo najbolji u to vrijeme je bio pok. Ravnić Mario iz Matulja, odličan je bio Miran Mozetič iz Nove Gorice, bilo je dobrih momaka iz Subotice, Trebinja...Poređenja radi, šampion SFRJ u motokrosu Slovenac Boris Bajc je jedva uspio da uđe u prvih 20.