Vidim u novinama Skaro iz osijeka ,vozio dajtonu cinimi se,ja ga se secam sa sutjeske.Vozio boldorku,patike sa strane pocepane od obaranja a na ispitu spretnosti oko cunjeva imao najbolje vreme.Jos se secam zvuka auspuha kako drlja po asfaltu oko cunjeva.Iz pozarevca obicno islo 20-30 motora u grupi,kisni se pravio na putu od velikog najlona pa trakama ukrug.
Auuu ... klali smo se godinama. Miroslav Škaro je vozio mnogo motora. Osim Honde koju pominješ, najbolje mu je ležala Kawa KLR, Suzuki RM 420 ( vozio ga je onako sirovog, neregistrovanog ), kasnije je, kao pravi trkač, bio oduševljen RG 500 Gamom.
Ali na Tjentištu je izuzetno teško bilo osvojiti pehar. Ja imam samo jedan, a političari su mi ukrali još jedan. Bilo je tu puno aždaja, ubjedljivo najbolji u to vrijeme je bio pok. Ravnić Mario iz Matulja, odličan je bio Miran Mozetič iz Nove Gorice, bilo je dobrih momaka iz Subotice, Trebinja...Poređenja radi, šampion SFRJ u motokrosu Slovenac Boris Bajc je jedva uspio da uđe u prvih 20.