Mart 27, 2026, 11:49:58 posle podne

Autor Tema: Kako postupate kada vidite klinca na motoru bez kacige  (Pročitano 6005 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sale Japan

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
  • ARHANGEL ZAUVEK ! ! !
Kako postupate kada vidite klinca na motoru bez kacige
« poslato: Mart 14, 2008, 01:06:02 posle podne »
U subotu na benzinskoj pumpi vidim klinca na skuteru , naravno bez kacige , i zestoko ga iskritikujem .............
Da li vi radite nesto slicno , ili okrenete glavu na drugu stranu i stvar prepustite slucaju , i da li , po vasem misljenju gresim i treba da gledam svoja posla ili ne ...... Bas me zanima vase misljenje.....

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
Odg: Kako postupate kada vidite klinca na motoru bez kacige
« Odgovor #1 poslato: Mart 14, 2008, 02:44:45 posle podne »
U subotu na benzinskoj pumpi vidim klinca na skuteru , naravno bez kacige , i zestoko ga iskritikujem .............
Da li vi radite nesto slicno , ili okrenete glavu na drugu stranu i stvar prepustite slucaju , i da li , po vasem misljenju gresim i treba da gledam svoja posla ili ne ...... Bas me zanima vase misljenje.....

Slicno postupim i ja pogotovu pridavljujem one koje znam ali nesto nisam primetio da ima efekta . Treba ih masirati u svakom slucaju .
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Mart 14, 2008, 03:01:49 posle podne »
U svakom slucaju treba im svaki put lepo reci, i sigurno ce kod nekog uroditi plodom. Mada kad vidis neke svoje kolege konkretno u mom gradu koji sve vreme voze bez kacige,ne znas ni sam kako da reagujes.A da ne pricam kako ih doticni organi javnog reda niti opominju niti pisu kazne.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #3 poslato: Mart 14, 2008, 03:05:40 posle podne »
 Obicno kazem da mu je "mali mozak veci od velikog" i da je to nasledio od roditelja,koji ga pustaju bez kacige na motor ???
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Mart 14, 2008, 03:43:48 posle podne »
Ja uglavnom precutim. Ako ga poznajem ja ga izkritikujem. Ali ako ga neznam jednostavno precutim.
Kod nas vise ne nose kacige nego sto nose.
Kad bih svakoga kritikovao pola grada bi me mrzelo. Naravno da mi nebi smetalo kad bi me barem pola poslusali.
Ali ovako sam samo jos jedan smor svima njima.
Iz tog razloga gledam svoja posla.

farbach

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Mart 14, 2008, 06:57:40 posle podne »
Da sam klinac moja prva reakcija bi bila da, posto nisam jaci odem kuci izlomim kacigu i nikada je vise ne stavim na glavu.
Ako zelite da uticete na klince dajte im vlastiti primer nosenjem kacige a ne soljenjem pameti.
Ako ga pitam zasto ne nosi kacigu, moze i on mene da pita zasto sam izabrao da budem kreten, a nisam morao.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Mart 14, 2008, 08:32:59 posle podne »
Da sam klinac moja prva reakcija bi bila da, posto nisam jaci odem kuci izlomim kacigu i nikada je vise ne stavim na glavu.
Ako zelite da uticete na klince dajte im vlastiti primer nosenjem kacige a ne soljenjem pameti.
Ako ga pitam zasto ne nosi kacigu, moze i on mene da pita zasto sam izabrao da budem kreten, a nisam morao.

O tome ti pricam.

Van mreže Sale Japan

• Nedostizni Vozac
  • ARHANGEL ZAUVEK ! ! !
« Odgovor #7 poslato: Mart 15, 2008, 08:44:58 pre podne »
Da , da , slazem se , kolega ....... Bas o tom sam i ja pricao !

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #8 poslato: Mart 15, 2008, 10:46:24 pre podne »
Kritika nekad urodi plodoma a nekad ne. Najbolje je da svojim licnim primerom "nateramo" ostale (i klince i one druge) da nose kacigu. Ja mom klincu nedam da vozi bez kacige.

Van mreže PICASOO MZ

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #9 poslato: Mart 15, 2008, 11:55:10 pre podne »
Klincima i klincezama kojih je dosta na skuterima u Svilajncu se ne obracam nisu krivi oni vec roditelji-kritikujem policajce i stalno im to nabadam na nos!!Moram da napomenem da u Sv-u nema samo klinaca koji voze skutere bez kacige vec ima (nazalost) i matorih "konja" koji voze velike motore bez kacige(i to ne voze motore iz zelje i ljubavi nego iz nekog tzv."prestiza" kao IMA SE MOZE SE)...lep primer u picq materinu!!

adega

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Mart 15, 2008, 08:12:15 posle podne »
kod nas u Vs nose kacige bukvalno samo bajkeri,ovi ostali skuterasi(klicni),naravno i kafic bajkeri NE NOSE KACIGE jer hoce da budu vidjeni,IDIOTI naravno..kad vidim nekog od njih koga znam izkritikujem ali ne vredi objasnjavati budalama....ja lepo stavim kacigu i vozim......pa neka se uce od mene ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže MI_LOS

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #11 poslato: Mart 16, 2008, 11:00:04 posle podne »
JA SAM MOJIM RODITELJIMA REKAO DA NE NOSI KACIGU ZBOG POLICIJE NEGO ZBOG SEBE, JER NEDAJ BOZE DA PADNEM............A OSTALE MOJE DRUGOVE KOJI NENOSE KACIGE POGOTOVO SKUTERASE PROVOZAM (NORMALNO NA NJIHOVOM MOTORU) DA VIDE STA SE SVE MOZE DESITI KAD NEMAS KACIGU A IDES PREBRZO PA NEMOZES DA ZAKOCIS.............ALI POSLE 90% NJIH NOSI KACIGE.....ZNAM DA NIJE DOBAR PRIMER ALI JBG MORAM NEKAKO DA IH UBEDIM
NE BRZE OD ZIVOTA

Van mreže Brrka

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #12 poslato: Mart 17, 2008, 12:46:15 pre podne »

O tome ti pricam.

Kralju!

I slazem sa sa ovim.
Sta ja imam da mu pricam kad sam i ja radio isto to dok nisam izbliza shvatio sta znaci imati kacigu.
KOREKTNOST NA PRVOM MESTU!

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Mart 19, 2008, 02:19:35 posle podne »
Mene Cale Stalno Tera Da Je Nosim, Prvenstveno Zbog Mene I Mog Zdravlja, A Drugo Zbog Pandura Da Mi Ne Naplacuju 3000 Din. Za Dz.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #14 poslato: Mart 19, 2008, 02:47:50 posle podne »
Obicno kazem da mu je "mali mozak veci od velikog" i da je to nasledio od roditelja,koji ga pustaju bez kacige na motor ???

A,da,zaboravio sam reci da ja ovo kazem sam za sebe.A sta bi i vredelo da to kazem nekom klincu,kad i onako ne bi razumeo ;) ???
VALJEVSKA PODVALA