Pa samo me interesuje ko pametan moze da hvali ovo nazovi prevozno sredstvo. Na pojedinim forumima sam je cak poredio sa nekim motorima ali to je suludo, ona nema konkorenata ni u jednom segmentu. Pri tom sam imao najskuplji i najbolji primerak u Srbiji i na svu srecu prodao. Pa stvari stoje ovako, ne razumem ljude koji kazu da je golf II najbolji auto a danas je 16.11.2009, mislim da je u njihovim glavama stalo vreme ili nemaju sa cime da donesu zakljucak. Isto tako je i sa AFRIKOM. Pa nisam vozio Ruzniji motor u zivotu. Ona je tako stabilna na putu pa jedva je za kilogram laksa od T84, o brzini koja je jedva 140 na otvorenom put ,,, bez poteskoca pri upravljanju,,,, je smesna za toliki hvalo spev oko ovog nazovi motora, pa bolje je voziti TAMICA nego ovu KOBILU barem ima krov ne kisnes a i brzi je od nje. Mozda se ne kvari, mozda ne trosi, ali znam da ne ide, ne stabilna, ne udobna, ne prakticna, ne definisana, nesto izmedju hardendura i putnog endura a nije ni jedno ni drugo, losa ciklistika, i sada ja postavljm pitanje pametnim ljudima i od njih ocekujem pametan odgovor. Da li normalno dati za ovo s....e 2002g oko 6200e (bez carine i PDV-a) a da se ne pogleda u proizvode kao sto su BMW ili KTM koji su u poslednjih deset godina objasnili pojam putnog i hard endura. Tako da je moje misljenje o ovoj kobili jako sturo hvale jer mislim da neko nema dovoljno ukusa, stila, karaktera, samopouzdanja ili sta vec pa kupi ovo cudo i da toliko para a da se ne okrene oko sebe ili pogleda na sat. E tako sam i ja poslusao odredjene ljude i otisao u Minhen po kobilu,,, kupio dao gore 6200e, posao put Beograda i vec u Salcburgu zvao kombi da je prevezem kuci posto sam bio prestravljen i razocaran onim sta sam kupio. Tako da nemoze niko vise da me ubedi da je dobra zato sto se ne kvari ne trosi i ne ide jer je kod nje sve ne.