Mart 28, 2026, 11:46:08 pre podne

Autor Tema: popis  (Pročitano 1658 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • BORN TO BE MRLE
popis
« poslato: Oktobar 03, 2011, 02:47:50 posle podne »
Moja ideja je sledeća:

Ja ću da se izjasnim kao rom, ciganin. Onda ću da negde u blokovima, najverovatnije iza bloka 45 na ničijoj zemlji da podignem straćaru (mogao bih i kod belvila, ali bi sigurno sevali noževi zbog teritorije). Nemam ništa na svoje ime, tako da bih to prijavio kao jedino mesto stanovanja. Predložio bih isto i vama, pa da napravimo neku romsko-bajkersku komunu. Leti bi se super zezali, pravili kotliće, kampovali u improvizovanim kućicama, divota.

Ali, nije glavna fora u tome. Glavna fora je da kada dođu da nas ruše, moraju da nam daju neke stanove (tako kažu ovi iz Evrope) ili nema kredita  MMF-a. Tako da sam zaključio da je ovo najjednostavniji način da dođem do stana, pa bio on u Borči ili Barajevu, meni je sve jedno.

Ako neko ima jednostavniju šemu da dođe sa malo para do stana, neka kaže, pa da na vreme odustanem od ideje.
Ovako, hajdemo svi koji nemamo ni jednu nekretninu na svoje ime (mogu i oni koji imaju)da uradimo ovo i isteramo do kraja.

Ako uspe, svi ćemo živeti u istoj zgradi, imati veliku garažu za svoje ljubimce, i opet kotlići, uživancija, druženje...

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
Odg: popis
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 03, 2011, 08:46:08 posle podne »
Svi u jednoj zgradi ?  Leleeee .. pa ko da spava tu .. tu bi bile zurke svako vece ....

nego da se svi izjasne kao nezaposljeni i bez stanova i tome slicno ....
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • BORN TO BE MRLE
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 06, 2011, 12:56:23 posle podne »
juče sam se izjasnio kao rom

i odmah našao posao za 10 mojih sledbenika, državni posao i redovna plata

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/281388/Trazi-se-deset-stazista-iz-redova-nacionalnih-manjina

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 11, 2011, 12:11:09 posle podne »
Mrle covece,svaka cast na ideji i pocetku realizacije sa tvoje strane,izjasnjavanjem kao Rom.
Da li je stvarno moguce nesto i dobiti ako imas neku nekretninu?Malo mi je verovatno.
Mada i sama ideja o pomenutoj komuni mi mami smesak,lepo bi nam bilo.
MK SPID

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 13, 2011, 06:41:47 pre podne »
Ja na svoje ime imam samo jedan motor i jedan pištolj, znači stambeno neobezbedjen. Bio bih zadovoljan i sa jednom garniserom, može i na Novom Beogradu.  ;D

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 13, 2011, 10:49:25 posle podne »
Ja na svoje ime imam samo jedan motor i jedan pištolj, znači stambeno neobezbedjen. Bio bih zadovoljan i sa jednom garniserom, može i na Novom Beogradu.  ;D
:D :D :D :D :D