Moja ideja je sledeća:
Ja ću da se izjasnim kao rom, ciganin. Onda ću da negde u blokovima, najverovatnije iza bloka 45 na ničijoj zemlji da podignem straćaru (mogao bih i kod belvila, ali bi sigurno sevali noževi zbog teritorije). Nemam ništa na svoje ime, tako da bih to prijavio kao jedino mesto stanovanja. Predložio bih isto i vama, pa da napravimo neku romsko-bajkersku komunu. Leti bi se super zezali, pravili kotliće, kampovali u improvizovanim kućicama, divota.
Ali, nije glavna fora u tome. Glavna fora je da kada dođu da nas ruše, moraju da nam daju neke stanove (tako kažu ovi iz Evrope) ili nema kredita MMF-a. Tako da sam zaključio da je ovo najjednostavniji način da dođem do stana, pa bio on u Borči ili Barajevu, meni je sve jedno.
Ako neko ima jednostavniju šemu da dođe sa malo para do stana, neka kaže, pa da na vreme odustanem od ideje.
Ovako, hajdemo svi koji nemamo ni jednu nekretninu na svoje ime (mogu i oni koji imaju)da uradimo ovo i isteramo do kraja.
Ako uspe, svi ćemo živeti u istoj zgradi, imati veliku garažu za svoje ljubimce, i opet kotlići, uživancija, druženje...