Mart 28, 2026, 03:14:58 pre podne

Autor Tema: TOCKIRANJE  (Pročitano 11001 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Srki

• Gost
Odg: TOCKIRANJE
« Odgovor #40 poslato: Jun 24, 2008, 12:49:40 pre podne »
Ko ima sta da kaze na ovu temu ili koju slicicu da postavi evo pravog mesta za to !

Kad vec insistiras  ;D

Srki

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Jun 24, 2008, 12:54:01 pre podne »

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #42 poslato: Jun 24, 2008, 07:20:43 posle podne »
Pozdrav!Dolazim iz Kostolca, veliki sam ljubitelj točkarenja.Divim se majstorima koji to sa lakoćom rade.Urketa i Stonsera lično sam gledao na skupovima, PRAVI MAJSTORI!Iako vozim jak motor(KAWASAKI ZX-10R 2007) ne dizem na jedan točak(osim kad se motor sam digne  ;D), jer sam relativno mlad, svega 17 godine.Pošto nisam motor kupio sam, već mi ga je kupio otac, glupo mi je da ne poštujem to, jer on zna kolko ja volim motore, a ja znam kolko se on namučio da mi ga kupi.Ne mogu da zamislim šta bi se desilo kad bi nešto pošlo naopako, ja bih osto bez motora, a sav njegov trud da mi obezbedi motor propao.Iako me neki put povuče da ošinem po gasu, trudim se da se obuzdam.Pošto se vozim sa ljudima koji su pravi mastori u točkarenju, gledam i učim, da bih jednog dana kada sam sebi kupim motor i ja to probao.Istako bih jednog čoveka sa kojim se stalno vozim i koji me uči tehnikama voznje, to Zeljko Sokolović-Soko i vozi SUZUKI K6 1000, izuzetan vozač, motor digne sa 50km/h, a spusti sa 230 km/h.
Samo da se zna, veliki sam protivnik voznje na jednom točku bez pune opreme.
TOČKARENJE JE UMETNOST!!!!  *200
a da nije malo jak motor s obzirom na tvoje godine i to da nemas dozvolu jos za njega

Van mreže Brrka

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #43 poslato: Jun 25, 2008, 12:51:10 pre podne »
Dozvola ne znaci nista, sve je u glavi.
KOREKTNOST NA PRVOM MESTU!

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #44 poslato: Jun 25, 2008, 01:52:21 pre podne »
KAD MENE PITAŠ, MOŽE U GLAVI, ALI KAD RADIŠ NA OBIČNOJ CJESTI NEŠTO OVAKO NEMAŠ NIŠTA U GLAVI
:police: come in peace or stay at home *3

KINA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #45 poslato: Jun 26, 2008, 06:53:13 posle podne »
Pozdrav!Dolazim iz Kostolca, veliki sam ljubitelj točkarenja.Divim se majstorima koji to sa lakoćom rade.Urketa i Stonsera lično sam gledao na skupovima, PRAVI MAJSTORI!Iako vozim jak motor(KAWASAKI ZX-10R 2007) ne dizem na jedan točak(osim kad se motor sam digne  ;D), jer sam relativno mlad, svega 17 godine.Pošto nisam motor kupio sam, već mi ga je kupio otac, glupo mi je da ne poštujem to, jer on zna kolko ja volim motore, a ja znam kolko se on namučio da mi ga kupi.Ne mogu da zamislim šta bi se desilo kad bi nešto pošlo naopako, ja bih osto bez motora, a sav njegov trud da mi obezbedi motor propao.Iako me neki put povuče da ošinem po gasu, trudim se da se obuzdam.Pošto se vozim sa ljudima koji su pravi mastori u točkarenju, gledam i učim, da bih jednog dana kada sam sebi kupim motor i ja to probao.Istako bih jednog čoveka sa kojim se stalno vozim i koji me uči tehnikama voznje, to Zeljko Sokolović-Soko i vozi SUZUKI K6 1000, izuzetan vozač, motor digne sa 50km/h, a spusti sa 230 km/h.
a da nije malo jak motor s obzirom na tvoje godine i to da nemas dozvolu jos za njega

NEMAM NI JA DOZVOLU PA NIKOM NISTA...JESTE DA JOS UCIM DA VOZIM ALI DOZVOLA DEFINITIVNO NE CINI BAJKERA...POTPUNO SE SLAZEM SA OVIM STO JE NIKOLA NAPISAO...SAMO...CINI MI SE DA JE TOCKIRANJE  :D :D :D

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #46 poslato: Jun 26, 2008, 07:02:43 posle podne »

NEMAM NI JA DOZVOLU PA NIKOM NISTA...JESTE DA JOS UCIM DA VOZIM ALI DOZVOLA DEFINITIVNO NE CINI BAJKERA...POTPUNO SE SLAZEM SA OVIM STO JE NIKOLA NAPISAO...SAMO...CINI MI SE DA JE TOCKIRANJE  :D :D :D

nijednog trenutka nisam rekao da dozvola cini ili ne cini bikera,nazalost mnogo je onih koji je imaju a opet ne znaju da voze.samo kazem da je 1000ccm za 17 godina malo.......to je bila poenta price

farbach

• Gost
« Odgovor #47 poslato: Jun 27, 2008, 02:28:01 posle podne »
ima ih koji su u tim godinama bili prvaci sveta.
Koliko ko zna da vozi lako se izracuna ako se broj predjenih km podeli sa brojem padova. Faktor godina ne menja tu jednacinu.

Srki

• Gost
« Odgovor #48 poslato: Jun 28, 2008, 02:44:01 pre podne »
Jos koja slika...