Moje licno misljenje je da je i letenje avionom OPASNO, cak i Spust u skijanju i tako dalje ali sam na pocetku teme lepo napisao da ako neko ima nesto da napise o tockiranju neka napise a ne da se pljuje necije Tesko i Potpisujem SA MUKOM STECENO ZNANJE, Ti komentari tipa Ja neznam to i ko zna je Majmun jse neracunaju. necu skloniti temu ali ponavljam da ko sta ima da KAZE NEKA PISE ostali pisite u temama koje su vam Bliske !
Umalo da zaboravim naglasim da nepropagiram nekontrolisano divljanje od koga se i sam najezim mislio sam na treninge,takmicenja Pretstave na mestima na kojima su se okupili ljubitelji i istomisljenici !
Izvini, ali moram da ti odgovorim: Kao prvo da si malo bolje procitao shvatio bi da niti nijednog trenutka nisam imao nameru nekog da vredjam, vec da iznesem licno misljenje! Postujem tvoje znanje i ljubav prema stunt voznji i nemam nista protiv toga. Kao drugo moram da ti skrenem paznju na to da nismo svi isti, i da nije u pitanju dali neko zna ili ne, vec dali voli i zeli da sebe dovodi u opasnost. Slozices se samnom da je i sam cin sedanja na motor dovoljno rizican na nasim putevima i opstoj vozackoj kulturi! Kao trece na pocetku si zaboravio da naglasis da ne propagiras divljacku voznju i ctitram:"da nepropagiram nekontrolisano divljanje od koga se i sam najezim", vec da mislis na okupljanja na mestima gde je saobracaj( javni) zabranjen. Uostalom, na kraju posta sam i napisao da bih licno voleo da se napravi neko nacionalno takmicenje pa gospodo izvolite pokazite se, a ne po ulicama gradova i putevima koji nisu ni primaci dobrim! I za kraj ovo je javni servis svih nas motorista i mislim da ne treba zabranjivati ljudima da iznesu svoje misljenje!( Slagali se mi ili ne po tom pitanju!)
SVAKO TREBA DA KAZE SVOJE MISLJENJE ALI OVO JE TEMA ZA LJUBITELJE TOCKIRANJA, PROTIVNICI TOCKIRANJA TREBA DA OTVORE DRUGU TEMU I TAMO PISU SVOJE MISLJENJE

Deki, kao administrator nebi trebalo da podstices ljude da olako otvaraju teme jer ce se forum pretvoriti u 1000000 tema( sa 2- 3 posta) i postace dzungla u kojoj ni vi( admini), a ni mi necemo moci da se snadjemo, pa ce te poceti sa brisanjem i zavsiti se kao sa svim predhodnim foprumima.
Iskreno mislim da nikom od nas nije cilj tako sta!
Strons, nema ljutnje( uopste ne znam sto si se pronasao prozvanim) ali
niti jednog trena mi nije bila namera da sabotiram niti tebe niti bilo koga drugog, niti mislim da je ovo tvoja reklama,
vec da skrenem paznju svima na forumu u vezi divljanja gradovima i regionalnim putevima! Mene upravo najvise i plasi to koliko je, i koliko ce jos, koze ostati po putevima sto nas samih, ne daj boze nikom, sto ostalih ucesnika u saobracaju. Ja nisam tebe savetovao u vezi bezbednosti,
vec sve one povedene ovim postom da probaju prvi put, jer oni siguran sam nece voditi toliko racuna o samoj bezbednosti, vec ce zavrsiti negde na nekom lokalnom putu, ili jos gore ulici!
Velika je to cena i odgovornost svih nas! Veruj mi da cu doci( medju prvima) da gledam kada budete organizovali neki dernek. I dalje stojim iza toga da
ako nam je, svima, stalo do moto scene u Srbiji treba se usresrediti na poboljsanje opste saobracajne kulture, a voznju tog tipa prebaciti na zatvorene( za saobracaj) prostore.