Mart 30, 2026, 03:19:14 posle podne

Autor Tema: X TURISTIČKI MOTO RELI  (Pročitano 23712 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
Odg: X TURISTIČKI MOTO RELI
« Odgovor #40 poslato: Jun 12, 2013, 09:37:31 posle podne »
Hi Florian, this is how should be:
start from Srebrno jezero (Silver lake) (Moto Club "Stiški orlovi") between 09. and 11. august
then through Negotin to Sofia (Bulgaria), Kavala (Greece), then Ohrid lake (Macedonia or Albania side???), Tirana (capital city of Albania), Ulcinj (Montenegro), and again Serbia - Lazarevac and end is in Muzlja (near Zrenjanin) 18. august (Moto Club "Road flyers")
All about 2000 km.
BUT THIS IS NOT FOR SURE
Valjda sam dobro napisao :)

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #41 poslato: Jun 12, 2013, 11:23:30 posle podne »
vala bolje nego kako sam ja poceo da kucam  :o
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #42 poslato: Jun 21, 2013, 08:58:19 pre podne »
O svemu pricate osim o temi....

Juce smo dobili informaciju od naseg predsednika Pece ( Erne ga je obavestio) da reli krece u SUBOTU?

Imali smo sastanak i doneli odluku da Stiski orlovi ne budu domacini polaska relija sa Srebrnog jezera!!!

Da podsetim ... na Skupstini MAS-a je doneta odluka da reli krece u Nedelju 11.avgusta sa Srebrnog jezera, gde smo prihvatili obaveze da budemo domacini ( vecina zna sta to znaci!) polaska relija.

Pitam se...ko je to jaci od odluke Skupstine ( koja je najvise i najace telo MAS-a) ?
            ... dali neko namerno urusava i unistava ugled ove organozacije koji je gradjen bezmalo 20 godina?
            ...a samo da vas podsetim da smo ja i moj klub neko vreme i neki novac dali za MAS, te da smo ,,srcem i dusom'' za ovu nasu organizaciju, zato nas iboli i smeta kada se neko ,,zeza'' sa MAS-om!!!!

Za sada,toliko!

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #43 poslato: Jun 21, 2013, 12:16:42 posle podne »
Noca je potpuno u pravu, Skupština MAS-a je glasanjem donela odluku da RELI kreće u nedelju. Nakon toga UO donosi odluku da Reli ipak kreće u subotu, ajde i to, kilometraža plan relija i tako dalje to zahteva.
Meni najviše smeta što niko od rukovodstva MAS-a ne oseća potrebu ni obavezu da se obrati nama običnim članovima Skupštine i svim ostalim članovima klubova a samom tim i članovima MAS-a i informiše nas o planovima, radovima, dogovorima, odlukama i bilo kakvim informacijama kako u vezi Relija tako i "Centralnog skupa".
Ljudi zovu, pitaju oko maršute, etapa, kilometraža?? Sve je mrtvo more nigde nikakva ZVANIČNA informacija kao da nemamo ni Predsednika ni UO ni NO niti nekog zaduženog za ovaj sajt i iznošenje informacija o radu.

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #44 poslato: Jun 21, 2013, 01:41:59 posle podne »
O svemu pricate osim o temi....

Juce smo dobili informaciju od naseg predsednika Pece ( Erne ga je obavestio) da reli krece u SUBOTU?

Imali smo sastanak i doneli odluku da Stiski orlovi ne budu domacini polaska relija sa Srebrnog jezera!!!

Da podsetim ... na Skupstini MAS-a je doneta odluka da reli krece u Nedelju 11.avgusta sa Srebrnog jezera, gde smo prihvatili obaveze da budemo domacini ( vecina zna sta to znaci!) polaska relija.

Pitam se...ko je to jaci od odluke Skupstine ( koja je najvise i najace telo MAS-a) ?
            ... dali neko namerno urusava i unistava ugled ove organozacije koji je gradjen bezmalo 20 godina?
            ...a samo da vas podsetim da smo ja i moj klub neko vreme i neki novac dali za MAS, te da smo ,,srcem i dusom'' za ovu nasu organizaciju, zato nas iboli i smeta kada se neko ,,zeza'' sa MAS-om!!!!

Za sada,toliko!
Bas tako...Noca je napisao kakva je situacija oko polaska Relija...Celu zimu nas pomerate..Te subota te nedelja..Na skupstini MAS-a u Sremskoj Mitrovici je usvojen predlog da Relli krene u nedelju,kao i uvek..Bez odluke skupstine,vi krecete u subotu...Ko je to izglasao?Ima li koga iz rukovodstva da se javi i obrazlozi ili sazovite skupstinu..Nasa odluka je definitivna...Ucesnicima Rellija ,srecan put...

Van mreže vamp

• Suvozac
  • *
  • Zivi i pusti druge da zive.
« Odgovor #45 poslato: Jun 21, 2013, 02:17:47 posle podne »
Mislim da postoji dobro kompromisno resenje, da svi budu zadovoljni, da kao i do sada reli krene u nedelju, a da se nadoknadi taj jedan dan, zavrsi u nedelju, a ne u subotu, kao do sada. Tako da bi domacini sa cijeg se moto skupa krece bili zadovoljni, a ni domacini moto skupa gde se reli zavrsava ne mogu biti nezadovoljni jer ce relisti biti gosti i na njhovom skupu.
OBRAZLOZENJE: Nedelja je bolja za ispracaj, jer je manja guzva i ljudi polako krecu svojim kucama, a Mi Boze zdravlja na reli, a takodje je nedelja bolja za docek relija, jer je svima poznato da kad reli stigne u subotu na skup je opsta ludnica i nemoguce je posvetiti dovoljno paznje pridoslim relistima i gostima na skupu.
P.S. Uzeo sam sebi slobodu da dam jedan predlog, nadam se da se nece niko ljutiti,  a mislim da imam dovoljno kredita da kao bivsi clan UO i sekretar MAS-a, a ujedno i predlagac da se reli vozi nedelju, a ne kao do tada 3 dana.
Vladan Perisic, MK "BIKERS" Bela Crkva.

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #46 poslato: Jun 21, 2013, 03:30:27 posle podne »
Evo jedan predlog od mene.
Ako reli treba da krene u nedelju, zvrsi se u subotu pa ljudi skratite rutu pa ce da stane ili povecajte kilometrazu po danu.
Bitno je da se vozimo !

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #47 poslato: Jun 21, 2013, 03:38:23 posle podne »
Bobami Vladane, svaka ti je ko Njegoseva.
Noca i Peca imaju puno pravo da se ljute i stvarno nije u redu da neko preinacuje odluke skupstine.
E sad nesto iz mog licnog ugla. Svi smo svesni kakva nam je finansijska situacija i mesto da se ruta relija napravi tako da sto vise ljudi iz Srbije moze da ga vozi, mi se prosto bahatimo i idemo u inostranstvo, sto je za nas ovde prosecne gradjane veoma veliki izdatak. Nemam nista protiv ostalih drzavljana cak naprotiv, spoznao sam ih dosta i postali smo dobri prijatelji ali koliko sam primetio iz price sa relistima od prosle i predprosle godine dosta njihnije spremno sto zbog para sto iz drugih razloga da ove godine voze. Lepo je to sto bi trebalo da se proputuje ove godine ali za mnoge od nas je neizvodljivo. Ali ako je cilj da Reli MASa posvadja klubove zbog pomeranja dana kretanja ili da ga voze uglavnom stranci ili nasi na privremenom radu u inostranstvu koji imaju verovatno vise para od nas onda je cilj postignut.

Van mreže vamp

• Suvozac
  • *
  • Zivi i pusti druge da zive.
« Odgovor #48 poslato: Jun 21, 2013, 11:30:58 posle podne »
Valjda zato sto mi je baba sa Njegusa. :)
Meni je sve potpuno jasno, i ekonomska situacija koja je uzasna i pomeranje termina koje nikada nije bilo popularno.
Ja sam prvi u problemu, jer moram da registrujem motor, jer sam ga bas zbog relija pred sam polazak prosle godine registrovao, plus set guma koje jos nisam kupio. A ove godine je i sin poceo da vozi ( Transalp + carina + registracija ) koji takodje ima zelju da ide na reli. A ostao sam bez posla posle 23 godine rada, naravno ni zena ne radi.
Mi smo kao klub isli na drugu varijantu, sponzori i donatori za gorivo, ko to moze da odradi je veliko olaksanje.
Ja sam gledao na reli i kao zabavu, voznju, godisnji odmor i sve zajedno u paketu, ali je projekcija budzeta manje vise oko 250 evra po bajku.
Mislim da je najveca stavka svakako gorivo i Ja sam u nekoliko navrata pricao sa ljudima iz rukovodstva MAS-a da se akcenat stavi na hvatanje donatora i sponzora za gorivo, jer od MAS-a tesko da moze da se ocekuje neka pomoc u tom smeru. Nama su nebitne ili manje bitne stavri, tipa klopa, smestaj, muzika ( glavna stvar je gorivo ). Ako se to odradi, a ima jos vremena to bi bio pun pogodak. Gde su NIS, LUKOIL, Ministarstvo omladine i sporta, firme vezane za moto pricu, prodavnice opreme za motocikliste i na kraju krajeva ovo je X Jubilarni medjunarodni reli, a koliko sam cuo RTS treba da pokriva medijski, pa nekao ce valjda da pronadje interse u celoj ovoj prici.
REZIME: Zasto sam sve ovo trtljao. Mislim da treba da se ide na reli, zato sto je X jubilarni, medjunarodni, ko ce skoro imati priliku da sa toliko motora u drustvu prodje takvu jednu relaciju. Spojiti odmor, zabavu i druzenje u trajanju od oko 2000 km i 100 - nak motora je velicanstven dozivljaj.
Zato rukovodstvo neka radi na pecanju i hvatanju donatora i sponzora, tako da se ucesnicima pomogne i olaksa da izvezu ovaj reli.

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #49 poslato: Jul 04, 2013, 09:16:13 pre podne »
I ovo ce da prodje kao centralni skup..Pola ce nas biti neobavesteno da ne trose slova sa foruma a druga polovina ce mozda krenuti a mozda???Mozda relija i ne bude...

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #50 poslato: Jul 04, 2013, 06:56:09 posle podne »
...sta se desava? oce biti cega?

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #51 poslato: Jul 04, 2013, 08:18:04 posle podne »
Izgleda da se ne desava nista.  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #52 poslato: Jul 11, 2013, 07:36:24 pre podne »
Još 30 dana do planiranog polaska na 10. Turistički MOTO reli, ovog puta nije kroz Srbuju nego je Balkanski.
Imali neko upućeniji da napiše neku konkretniju informaciju??  :icon_scratch:

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #53 poslato: Jul 11, 2013, 09:15:08 pre podne »
Evo informacija..Krece se iz X...Polazak u X...Ide se do X...Reli traje dana X...Zavrsava se X...Tako otprilike izgleda...

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #54 poslato: Jul 11, 2013, 02:35:22 posle podne »
skroz neozbiljno.... pa nije ovo voznja do rume i nazad pa da se tako banalno organizuje

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #55 poslato: Jul 18, 2013, 03:07:02 posle podne »
Sad sam procitao da se krece sa srebrnog jezera 10. avgusta.
Jel se zna tacna putanja?

Van mreže ninja66

• Vozac
  • *
  • www.mcsrem.com
« Odgovor #56 poslato: Jul 19, 2013, 12:12:06 posle podne »
Mislim da mnoge ,kao i mene interesuje vise detalja o reliju.
Nisam ucestvovao na MAS-ovom reliju pa me interesuje ko i kakav smestaj organizuje, kolika je kotizacija i svi ostali detalji.
Hvala.

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #57 poslato: Jul 23, 2013, 07:38:02 pre podne »
Evo približava se dan početka 10. relija. Da vidimo imali zainteresovanih za isti.
Iz La moto za sad planiraju da krenu na reli stari relisti:

Boban, Honda
Arkan, Jamaha
Mata, BMW
Miki, Jamaha

I Neša i ja bi hteli a hoćemo li uspeti videćemo, u svakom slučaju vidimo se kod Orlova na startu 10. Relija.
« Poslednja izmena: Jul 26, 2013, 07:09:18 pre podne od strane Gnjat »

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #58 poslato: Jul 23, 2013, 07:47:12 pre podne »
ja  :D

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #59 poslato: Jul 23, 2013, 09:58:16 posle podne »
Eto i ja se pridruzujem spisku, nije bas najsigurnije ali 99%. Jos samo kad bi znali detalje relija, ok rutu smo videli ali sta je potrebno od dokumenata, kotizacija, putarine.... ima tu verovatno stosta. Ne bi da bacam pare za recimo pasos ako nebudem isao ili ne mogu da ispostujem zahteve.
Gnjate ako ides ti obavezno dobijas poklon od mene, onaj megafom da najavis polazak.