Valjda zato sto mi je baba sa Njegusa.

Meni je sve potpuno jasno, i ekonomska situacija koja je uzasna i pomeranje termina koje nikada nije bilo popularno.
Ja sam prvi u problemu, jer moram da registrujem motor, jer sam ga bas zbog relija pred sam polazak prosle godine registrovao, plus set guma koje jos nisam kupio. A ove godine je i sin poceo da vozi ( Transalp + carina + registracija ) koji takodje ima zelju da ide na reli. A ostao sam bez posla posle 23 godine rada, naravno ni zena ne radi.
Mi smo kao klub isli na drugu varijantu, sponzori i donatori za gorivo, ko to moze da odradi je veliko olaksanje.
Ja sam gledao na reli i kao zabavu, voznju, godisnji odmor i sve zajedno u paketu, ali je projekcija budzeta manje vise oko 250 evra po bajku.
Mislim da je najveca stavka svakako gorivo i Ja sam u nekoliko navrata pricao sa ljudima iz rukovodstva MAS-a da se akcenat stavi na hvatanje donatora i sponzora za gorivo, jer od MAS-a tesko da moze da se ocekuje neka pomoc u tom smeru. Nama su nebitne ili manje bitne stavri, tipa klopa, smestaj, muzika ( glavna stvar je gorivo ). Ako se to odradi, a ima jos vremena to bi bio pun pogodak. Gde su NIS, LUKOIL, Ministarstvo omladine i sporta, firme vezane za moto pricu, prodavnice opreme za motocikliste i na kraju krajeva ovo je X Jubilarni medjunarodni reli, a koliko sam cuo RTS treba da pokriva medijski, pa nekao ce valjda da pronadje interse u celoj ovoj prici.
REZIME: Zasto sam sve ovo trtljao. Mislim da treba da se ide na reli, zato sto je X jubilarni, medjunarodni, ko ce skoro imati priliku da sa toliko motora u drustvu prodje takvu jednu relaciju. Spojiti odmor, zabavu i druzenje u trajanju od oko 2000 km i 100 - nak motora je velicanstven dozivljaj.
Zato rukovodstvo neka radi na pecanju i hvatanju donatora i sponzora, tako da se ucesnicima pomogne i olaksa da izvezu ovaj reli.