......
Ja nikad nisam bio na nekom susretu u Hrvatskoj ili negde dalje na zapadu pa bih voleo da mi neko kaže kakve su tamo cene ulaza,pića,klope i dali se nešto dobija gratis,kakvi bendovi sviraju i koji je nivo organizacije.
pozdrav
u AUSTRIJI i NEMACKOJ (Sever) se nenaplacuje ulaz
jedino na komercialnim susretima koji su mnogo veci se naplacuje ulaze a to samo za civile! (>5000 ljudi)
ali ima i neki veci skupova pogotovo u nemackoj gde je za svakog ulaz a za bikere malo nizi
sledeci vikend su harley days u becu (
http://www.vienna-harley-days.at) ...nema ulaza za nikog ali ima dobri bendova supermax naprimer a i mi cemo tamo da budemo

klopa i pice se place po normalim cenama i nema nista za dzabe ni klopa ni majce i tako dalje
jednino sto je tradicija su pokali recimo za
najstarijeg bikera, najbolji bike, najvise kilometera i tako dalje
u SLOVENIJI sam bio samo 2 puta i nije bilo ulasnice
bas smo bili prosli vikend kod mk gronska strelja u gostima i bilo je super svaka im cast
organisacia, gostoprimstvo, technika i.t.d.
u POLSKOJ se uvek naplacuje, imaju pokale i zahvalnice
pice i klopa se placa po normalnim cenama bar tamo gde smo mi dosada bili ali ima sigurno i manji skupova di se nenaplacuje ulaz
sto se mene tice naplata samo za civile
a to da se deli jedna klopa za bikere for free na dan to samo ima u srbiji i bas je dobra ideja mada nema sanse skoro svakok nahraniti kada docu recimo 1000 bikera na jedan skup....ali ideja je fenomenalna!