April 27, 2026, 11:46:55 posle podne

Autor Tema: Naplata upada motoristima na motoskupove  (Pročitano 17602 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

djera

• Gost
Odg: Naplata upada motoristima na motoskupove
« Odgovor #60 poslato: Mart 19, 2009, 12:30:17 pre podne »
Ja sam osobno doživijo da mi jedan predsjednik jednog "renomiranog"moto kluba(neču imenovati) odgovori na moje pitanje-zašto upad motoristima? Pa od čega bi moja čer imala Ducatja .... 8)
Predpostavljam o kome se radi.
Sta mislis ? Da li je tvoje pitanje organizatoru ( Zasto se naplacuje ulaz motoristima,sto je inace normalno u Srbiji)koji pored tebe ima jos preko hiljadu gostiju , vredno pola sata objasnjavanja koliki su rashodi ili da ti na"glupo " pitanje da jos glupji odgovor.
Slazem se da u svakom zitu ima kukolja ali mislima da u ovom slucaju gresis.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #61 poslato: Mart 19, 2009, 01:47:56 pre podne »
Malo odoste u off
Ja i dalje mislim da treba placati upad jer je to sigurica da ce domacin napraviti dobar skup,odnosno da ce imati sredstava da ga napravi dobro e sad kolko je revnosan u tome da ta sva sredstva upotrebi u svrhe dobre organizacije,to je druga stvar

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #62 poslato: Mart 19, 2009, 11:52:55 pre podne »
Predpostavljam o kome se radi.
Sta mislis ? Da li je tvoje pitanje organizatoru ( Zasto se naplacuje ulaz motoristima,sto je inace normalno u Srbiji)koji pored tebe ima jos preko hiljadu gostiju , vredno pola sata objasnjavanja koliki su rashodi ili da ti na"glupo " pitanje da jos glupji odgovor.
Slazem se da u svakom zitu ima kukolja ali mislima da u ovom slucaju gresis.
Ja bas znam o kome se radi ali ne bi govorio o tome jer taj covek sigurno nije to uradio vec je samo rekao u sali coveka znam 25 godina i sigurno nije takav. Inace Djerin post je 100% ispravan. *556 *556

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #63 poslato: Mart 21, 2009, 07:49:06 posle podne »
Pa čuo sam da je dogovor u MAS-u da svi klubovi naplačuju upad motoristima.

slusaj ja cu ti naplatiti ulaz kod  svete na skup kad  i ako budes dosao u smederevo i ako moj klub nije clan masa ali ce pomoci sveti oko kapije i ulaza ;)

• Ultimate Biker
« Odgovor #64 poslato: Mart 21, 2009, 08:08:41 posle podne »

slusaj ja cu ti naplatiti ulaz kod  svete na skup kad  i ako budes dosao u smederevo i ako moj klub nije clan masa ali ce pomoci sveti oko kapije i ulaza ;)

ko kaze da ces ti raditi na ulazu?
Dogovor je da se ne naplacuje ulaz ljudima koji dolaze iz bivsih republika ove godine.
Samo izvoli Koma ti i tvoji drugovi ste dobrodosli 24.25.i26.04.2009 u Smederevo i NECE vam biti naplacen ulaz,ovo govorim pouzdano jer sam ja u organizaciji skupa.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #65 poslato: Mart 23, 2009, 07:30:43 pre podne »
ko kaze da ces ti raditi na ulazu?
Dogovor je da se ne naplacuje ulaz ljudima koji dolaze iz bivsih republika ove godine.
Samo izvoli Koma ti i tvoji drugovi ste dobrodosli 24.25.i26.04.2009 u Smederevo i NECE vam biti naplacen ulaz,ovo govorim pouzdano jer sam ja u organizaciji skupa.

:-* :-* :-* :-* :-* >:D >:D >:D

koma

• Gost
« Odgovor #66 poslato: Mart 23, 2009, 05:22:50 posle podne »
Hvala na pozivu al možda sljedeče potegnem,ovaj datum mi je zauzet nažalost.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #67 poslato: April 18, 2009, 09:13:49 pre podne »
obicno 30% bajkera ne plati ulaz u sd iz postovanja! nevidim razlog za ovako prepucavanje ulaz treba platiti i pomoci klubu. tako barem ja i vecina razmisljamo ;)

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #68 poslato: April 24, 2009, 07:04:32 posle podne »
Ja mogu da potpisem da Mi nismo taj klub!!!
Klub  trosi novac samo odlukama UO!
Sem toga za novac u klubu je zaduzen sekretar,ne predsednik!

« Poslednja izmena: April 24, 2009, 08:13:46 posle podne od strane Beli »

paperinos

• Gost
« Odgovor #69 poslato: April 26, 2009, 11:16:03 posle podne »
Vecinom izbegavam skupove gde se placa ulaz.

Imam neki svoj princip.

Provozam se malo okolo  osacujem  i odem dalje u voznju ali i kad ga platim nisam nikad do sad stao u red da se guram oko kazana ili da locem na tudji racun.
Svoje troskove placam sam i ne zelim da neko za mene placa bilo sta.
Iz mog iskustva u drugoj formi organizacije (lovacko drustvo) par nabiguzica krka i zdere na racun ostalih koji tu sluze da popune budzet.

Vrhunac ponizenja i bestidnosti koji me je naterao da se okanim te bagre je bilo hvalisanje jednog krkatora kako " je divno kad se ovako okupimo i kad se eto za malo para moze covek bas bogovski obilno najesti i napiti" >:(

E tu mi je film pukao i sasuo sam mu u facu sve....pa naravno da se za 400 dinara mozes najesti i napiti ali samo ti.....kupili ste pice koje vi pijete, a za mene ga nema ....skuvali ste paprikas koji ste sami pokrkali.

Sebi ste nasuli meso a ja treba da jedem koske.....neka hvala..necu nista da pipnem....moju lovu hocu da mi vratite....

I tako smo se razdruzili.

Generalno mislim da ce uvek biti ljudi koji ce se laktati i provlaciti na tudjoj grbaci i da se to ne moze spreciti dokle god bude ovakvog nacina organizovanja.

Ulaznica ako vec postoji treba da bude osmisljenja sasvim drugacije.

Ako se vec podrazumeva da uz nju ide "nesto"..onda to nesto ne bi smelo da bude tako ograniceno i koncipirano da se omoguci onim bestidnim i drskim koji su " blize vatri" da se ogreju na tudj racun.

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #70 poslato: April 27, 2009, 09:15:18 pre podne »
Kako mislis da napravis kvalitetan skup ako ne naplatis ulaznice?
Sve je skupo brate,a sponzori sve manje i manje daju u te svrhe,dok zavisno od gradske vlade i tu nema neke vajde.
Ne mozes mnogo da racunas na pesake,a ako pesacima dignes cenu ulaznice oni nece da dodju.
Od cega platiti klopu za bajkere koji dodju iz daleka,rok grupe,kafu,struju,lkaciju i jos 300 cuda?
Ja smatram da je naplata ulaznice na skup,finansijska pomoc organizatorima,tako da podrzavam ovaj gest i placam.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

• Ultimate Biker
« Odgovor #71 poslato: April 27, 2009, 09:43:36 pre podne »
Tako je brate Marko ,hvala ti na dolasku i svemu što si odradio za nas i žao mi je što ne popismo niti jedno pićence ali ,mnogo sam bio rastrzan i u gužvi ,ima dana.... pozdrav

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
« Odgovor #72 poslato: April 27, 2009, 01:51:31 posle podne »
Tako je brate Marko ,hvala ti na dolasku i svemu što si odradio za nas i žao mi je što ne popismo niti jedno pićence ali ,mnogo sam bio rastrzan i u gužvi ,ima dana.... pozdrav
Ima dana za megdana,tek smo poceli brate.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #73 poslato: April 28, 2009, 01:18:15 posle podne »
 Jesu ulaznice problem, ali shvatite i organizatore. Treba sve pripremiti i dosta toga platiti unapred i rizikovati... Shvatite to , kako Marko kaze ,kao pomoc organizatorima. Uz ulaznicu se ipak dobije taj rucak i rock koncert... Pa ko' voli.... a opet ko' ne voli ne mora da dodje. Poseta moto skupu nije obaveza...

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
« Odgovor #74 poslato: April 28, 2009, 01:50:36 posle podne »
Jesu ulaznice problem, ali shvatite i organizatore. Treba sve pripremiti i dosta toga platiti unapred i rizikovati... Shvatite to , kako Marko kaze ,kao pomoc organizatorima. Uz ulaznicu se ipak dobije taj rucak i rock koncert... Pa ko' voli.... a opet ko' ne voli ne mora da dodje. Poseta moto skupu nije obaveza...
*556 *603
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #75 poslato: April 28, 2009, 03:47:18 posle podne »
Evo u petak na Palicu ja sam imao neprijatno iskustvo odmah na pocetku. Dolazim na kapiju i odmah su mi trazili pare, nisu nista pitali, ni ko sam, ni iz kog kluba sam ni odakle sam. Posto su mi rekli daj ruku da mi zakace traku, ja sam rekao da necu tu da mi stave. I onda krece raspava da ako necu na ruku, ne mogu da udjem na susret. SRAMOTA!!! Sad sam bio i NIKAD VISE!!!

Nikola - MC JOKER

strasilo

• Gost
« Odgovor #76 poslato: April 28, 2009, 03:50:50 posle podne »

Vrlo kratko i jasno ... i nadasve pametno ...

ja manje više neidem na susrete na kojima se naplaćuje ulaz, ali ne mogu reći da nisam nikad bio ili da nikad neću otići na takav susret .... Na susrete idem prvenstveno zbog sebe samog... tako da ću sam i odlučiti kad i gdje ću plaćati ulaz, a kad i gdje ću produžiti dalje..

Ali mi nikad nije na um palo da serem po nekome od organizatora zato jer naplaćuju ulaz .... to je njihov susret i oni ga rade onako kako najbolje znaju .... a na meni je da dođem ili ne ...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #77 poslato: April 28, 2009, 04:02:54 posle podne »
Vrlo kratko i jasno ... i nadasve pametno ...

ja manje više neidem na susrete na kojima se naplaćuje ulaz, ali ne mogu reći da nisam nikad bio ili da nikad neću otići na takav susret .... Na susrete idem prvenstveno zbog sebe samog... tako da ću sam i odlučiti kad i gdje ću plaćati ulaz, a kad i gdje ću produžiti dalje..

Ali mi nikad nije na um palo da serem po nekome od organizatora zato jer naplaćuju ulaz .... to je njihov susret i oni ga rade onako kako najbolje znaju .... a na meni je da dođem ili ne ...
Vrlo dobro receno svako ko organizuje susret ima svoj nacin. Na skupu u Nisu cu kao i svake godine na ulazu davati mali poklon od kluba, ove godine ce biti majca za prvih 300-400ucesnika a posle njih privesci notesi ,upaljaci i slicno . Uz rucak koji se dobija gratis mislim da platiti ulaz od 4 eura nije nikakav problem. Za motoriste iz bivsih republika Juge ulaz je gratis.

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #78 poslato: April 28, 2009, 07:16:07 posle podne »
Svaka čast Rendi. Vidi se odma da si bajker starog kova i da uživaš u tome. Mislim da se tako dočekuju gosti a ne kao što Kava kaže na Paliću. Vidimo se u Nišu,pozdrav.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #79 poslato: April 28, 2009, 08:46:41 posle podne »
koje su ovo nebuloze o ne plaćanju ulaza.....taj ulaz je naj manji trošak od svih tokom posete jednog skupa.....a da ne platim upad,pa da moram hranu za 3 dana.....verovatno ne bih išao ni na jedan skup...jer i ovako(a mislim da nisam jedini)jedva sklapam kraj s krajem

a,druga stvar je što pomažem organizaciju skupa i sam klub....

zamisli da klub finansira sve iz svoje kase....ne bi bilo skupova
zamisli da ne platiš ufur,a platiš 150din pivo i 300 din klopu(za jedan dan,a ima ih 3).....ne bi 70% ljudi ni odlazili na skupove.......