Mart 30, 2026, 05:53:21 posle podne

Autor Tema: Botanicka Basta - Kragujevac 13.14.15 jun Kragujevac  (Pročitano 5592 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • night wolves mc
Botanicka Basta - Kragujevac 13.14.15 jun Kragujevac
« poslato: Maj 09, 2008, 11:57:33 posle podne »

Kao sto ste mogli da vidite sa letka, Moto Klub STRASNI iz Kragujevca 13.14. i 15 juna organizuje svoj I Moto ZURKU u Botanickoj Basti, na svega dva kilometara od grada na regionalnom putu Kragujevac-Gornji Milanovac u Shumarickom kompleksu!

Kuzma, inace predsednik Kluba pobrinuo se da ova ZURKA protekne na najvisem nivou sto se tice programa i usluga, pa da vas ovom prilikom upoznam sa 'planom rada'!

PETAK

* DJ - Iznenadjenje
* REVOLUTION
* GO-GO plesacice
* Lokalni rock bendovi

SUBOTA

* YU GRUPA
* REVOLUTION
* GO-GO plesacice
* Striptiz
* Lokalni rock bendovi

NEDELJA

* Ispracaj bajkera

***SVAKA ULAZNICA UCESTVUJE U VELIKOJ NAGRADNOJ IGRI***

MK STRASNI vas poziva na zurku do zore!!

**DOBRODOSLI**
« Poslednja izmena: Jun 03, 2008, 01:26:46 pre podne od strane ssaallee »
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže SILJA ORLOVI

• Profi Vozac
  • **
  • ....::::Sve u svoje vreme::::....
Odg: Botanicka Basta - Kragujevac 13.14.15 jun Kragujevac
« Odgovor #1 poslato: Maj 12, 2008, 06:11:48 posle podne »
Zar MK STRASNI nije dobijo zurku?
Mislim da ne smete da reklamirate zurku kao skup,moze da traje tri dana kao skup ali mislim da ne bi smeli da ga reklamirate kao skup.
Neka me neko ispravi ako gresim???

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Maj 13, 2008, 12:20:47 pre podne »
Zar MK STRASNI nije dobijo zurku?
Mislim da ne smete da reklamirate zurku kao skup,moze da traje tri dana kao skup ali mislim da ne bi smeli da ga reklamirate kao skup.
Neka me neko ispravi ako gresim???

NE GRESIS SILJO, OVO BI PO DOGOVORU MORALA BITI ZURKA.
  POST SALLETA CU UPRAVO DA KORIGUJEM MADA AKO JE LETAK STAMPAO KUZMA ONDA CE MOTO KLUB STRASNI MORATI DA OBJASNI OVO!!!!!!!!!

KUZMAKG

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Maj 14, 2008, 12:08:21 pre podne »
Pozdrav svim bajkerima,
Ako sam nesto pogresno uradio ja se stvarno izvinjavam i ako sam nekoga uvredio ovom mojom reklamom jer ja stvarno ulazem dosta novca u ovoj moto zurci pa mislim da nebi bilo lepo i ispravno da me osporavate u radu jer ja necu i ne zelim nikoga da uvredim i moto zurka je 13,14 juna a 15-ti je nedelja dan kada se ispracaju bajkeri pa vas jos jednom molim da me uvazite kao pravosnaznog clana Mas-a i pomognete mi a ne da me minirate jer ja se isto nisam bunio sto je dodeljen termin za moto skup Smederevskoj Palanci jos ja ih naprotiv reklamiram na mom sajtu jer svako sprema na svoj nacin a meni je mnogo bitno da na samom pocetku pokazem da smo mi Kragujevcani dobri domacini kao i ostali moto klubovi.Veliki pozdrav od Kuzme i moto kluba Strasni iz Kragujevca pa se nadam dobrim ljudima da mi izadju u susret i ne osporavaju ovu moju organizaciju sto mislim da ce se i ostali moto klubovi samnom sloziti jer svako pravi na svoj nacin i zelim da vas lepo ugostim.HVALA

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #4 poslato: Maj 14, 2008, 07:16:08 pre podne »
ZURKA ili skup? Ma opusteno ljudi vazno je samo da svi uzivamo i da se dobro zezamo. Velika je guzva za ovaj vikend a mi cemo se potruditi da ispostujemo sto vise nasih prijatelja.
Kuzma vidimo se u Kragujevcu.
LA MOTO, Lazarevac.

KUZMAKG

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Maj 14, 2008, 09:02:26 pre podne »
Jos jednom bih zeleo svima da se zahvalim na podrsci i kako je nas brat iz Lazarevca rekao,vazno je da se mi sastajemo,druzimo i pomazemo a svako neka pravi na svoj nacin i kako je ko u mogucnosti jer pravi prijatelj nece nikada da ljaga svog prijatelja kada mu dodje u goste ma makar mu dao soli i hleba ako je pravi prijatelj on ce reci da je bila bogata trpeza i da je lepo bio bio ugoscen,nadam se da me vecina ljudi razume i da se slazete samnom jer i sami znate da su troskovi oko moto skupa ogromni i da je veliki rizik pa vas jos jednom molim da mi pomognete u ovoj organizaciji i pripremi moto zurke(skupa) i u sto vecem broju dodjete na ovu manifestaciju i budete nasi uvazeni gosti a mi cemo se potruditi da sve vas ispostujemo i na sve moto skupove doci.Veliki pozdrav bratu Noci,Dekiju i ostalima pa se vidimo u Sapcu.Zelim vam lep,prijatan i uspesan dan.Bratski pozdrav od Kuzme-Mk Strasni iz Kragujevca.Pozdrvljam sve i zahvaljujem se na razumevanju.Hvala Lazarevcu,Smederevu,Mailovcu,Beogradu,Sapcu,Nisu i svim gradovima i klubovima a ovom prilikom da se zahvalim braci iz Paracina na lepom gostoprimstvu i odlicnoj saradnji.Samo tako nastavite jer ovo je za svaku pohvalu.Slike sa skupova iz Smedereva,Krusevca,Mailovca,Kosovske Mitrovice,Umaga i Paracina mozete videti na moj sajt www.mkstrasni.com 
Naravno bice jos slika i sa ostalih moto skupova jer mi se trudimo svakoga da ispostujemo i da sto vise moto klubova i skupova posetimo sto budemo bili u mogucnosti.Necu vise da vas davim ovom mojom temom.Pozdrav

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #6 poslato: Maj 14, 2008, 09:07:40 pre podne »
Jos jednom bih zeleo svima da se zahvalim na podrsci i kako je nas brat iz Lazarevca rekao,vazno je da se mi sastajemo,druzimo i pomazemo a svako neka pravi na svoj nacin i kako je ko u mogucnosti jer pravi prijatelj nece nikada da ljaga svog prijatelja kada mu dodje u goste ma makar mu dao soli i hleba ako je pravi prijatelj on ce reci da je bila bogata trpeza i da je lepo bio bio ugoscen,nadam se da me vecina ljudi razume i da se slazete samnom jer i sami znate da su troskovi oko moto skupa ogromni i da je veliki rizik pa vas jos jednom molim da mi pomognete u ovoj organizaciji i pripremi moto zurke(skupa) i u sto vecem broju dodjete na ovu manifestaciju i budete nasi uvazeni gosti a mi cemo se potruditi da sve vas ispostujemo i na sve moto skupove doci.Veliki pozdrav bratu Noci,Dekiju i ostalima pa se vidimo u Sapcu.Zelim vam lep,prijatan i uspesan dan.Bratski pozdrav od Kuzme-Mk Strasni iz Kragujevca.Pozdrvljam sve i zahvaljujem se na razumevanju.Hvala Lazarevcu,Smederevu,Mailovcu,Beogradu,Sapcu,Nisu i svim gradovima i klubovima a ovom prilikom da se zahvalim braci iz Paracina na lepom gostoprimstvu i odlicnoj saradnji.Samo tako nastavite jer ovo je za svaku pohvalu.Slike sa skupova iz Smedereva,Krusevca,Mailovca,Kosovske Mitrovice,Umaga i Paracina mozete videti na moj sajt www.mkstrasni.com 
Naravno bice jos slika i sa ostalih moto skupova jer mi se trudimo svakoga da ispostujemo i da sto vise moto klubova i skupova posetimo sto budemo bili u mogucnosti.Necu vise da vas davim ovom mojom temom.Pozdrav

znaci moto zurka-s-SKUP .samo da znam gde dolazimo mi iz Smedereva ;) :D

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #7 poslato: Jun 03, 2008, 12:25:22 pre podne »
  Danas smo obisli lokaciju, i ne bi da budem pristrasan, ali mislim da je lokacija mnogo dobra!!
  Ono sto se za sada zna je da ce ozvucenje da bude 150 KW, tri video bima, snimanje celokupnog dogadjaja (DVD), a bina sa rasvetom i ozvucenjem- jedna od boljih na ovim prostorima!

Pivara JELEN obezbedjuje 5 zasebnih sankova sa ukupno 10 tocilica (bez da se gurate), prvoklasan sarenolik rostilj i niz propratnih sitnica.
 Za sada se zna da ce pivo biti 60,00 i da ce se dobijati indirektno-bonovima koji ce biti prodavani na vise standova!

Za prodavce moto-opreme bice obezbedjene tezge sa kompletnom rasvetom, tako da ce biti grupisani svi na jednom mestu, a sto se tice cene zakupa-bice skoro simbolicna!!
  Sumica ce biti idealna prilika za kampere, a celokupan teren je kompletno pod gustom travom, tako da i u slucaju kise nece biti blata!Sator za 500 ljudi, vise cesama sa pijacom vodom- sve u svemu prilazi se organizaciji veoma ozbiljno!!Ulaz za bajkere 300,00 a za pesake 200.00 dinara!

U blizini Moto skupa nalazi se Shumaricko jezero (kragujevacko more) gde ce zainteresovani moci da se ohlade ukoliko bude bilo previse toplo!!

Zadnjih nekoliko dana dobili smo potvrdu od nekoliko Klubova iz Srbije da dolaze u punom sastavu, sto nam daje posebnu satisfakciju prilikom organizovanja Skupa!
  Samo iz jednog grada sa juga Srbije doci ce oko 40 bajkera da uvelicaju ovu nasu predstavu!!!
  Najavljena je i jedna poveca grupa motociklista sa Kosova (koje je naravno nerazdvojivi deo Srbije)

**Sa novim informacijama, javljam se po pristizanju istih!!**
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #8 poslato: Jun 03, 2008, 12:46:22 pre podne »
Pozdrav svim bajkerima,
Ako sam nesto pogresno uradio ja se stvarno izvinjavam i ako sam nekoga uvredio ovom mojom reklamom jer ja stvarno ulazem dosta novca u ovoj moto zurci pa mislim da nebi bilo lepo i ispravno da me osporavate u radu jer ja necu i ne zelim nikoga da uvredim i moto zurka je 13,14 juna a 15-ti je nedelja dan kada se ispracaju bajkeri pa vas jos jednom molim da me uvazite kao pravosnaznog clana Mas-a i pomognete mi a ne da me minirate jer ja se isto nisam bunio sto je dodeljen termin za moto skup Smederevskoj Palanci jos ja ih naprotiv reklamiram na mom sajtu jer svako sprema na svoj nacin a meni je mnogo bitno da na samom pocetku pokazem da smo mi Kragujevcani dobri domacini kao i ostali moto klubovi.Veliki pozdrav od Kuzme i moto kluba Strasni iz Kragujevca pa se nadam dobrim ljudima da mi izadju u susret i ne osporavaju ovu moju organizaciju sto mislim da ce se i ostali moto klubovi samnom sloziti jer svako pravi na svoj nacin i zelim da vas lepo ugostim.HVALA

pozdrav i kao sto znas mi smo uz tebe a i da si
rekao bolje nebi valjalo  pozdrav od dekija sd

SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #9 poslato: Jun 03, 2008, 12:59:56 pre podne »
  Danas smo obisli lokaciju, i ne bi da budem pristrasan, ali mislim da je lokacija mnogo dobra!!
  Ono sto se za sada zna je da ce ozvucenje da bude 150 KW, tri video bima, snimanje celokupnog dogadjaja (DVD), a bina sa rasvetom i ozvucenjem- jedna od boljih na ovim prostorima!

Pivara JELEN obezbedjuje 5 zasebnih sankova sa ukupno 10 tocilica (bez da se gurate), prvoklasan sarenolik rostilj i niz propratnih sitnica.
 Za sada se zna da ce pivo biti 60,00 i da ce se dobijati indirektno-bonovima koji ce biti prodavani na vise standova!

Za prodavce moto-opreme bice obezbedjene tezge sa kompletnom rasvetom, tako da ce biti grupisani svi na jednom mestu, a sto se tice cene zakupa-bice skoro simbolicna!!
  Sumica ce biti idealna prilika za kampere, a celokupan teren je kompletno pod gustom travom, tako da i u slucaju kise nece biti blata!Sator za 500 ljudi, vise cesama sa pijacom vodom- sve u svemu prilazi se organizaciji veoma ozbiljno!!Ulaz za bajkere 300,00 a za pesake 200.00 dinara!

U blizini Moto skupa nalazi se Shumaricko jezero (kragujevacko more) gde ce zainteresovani moci da se ohlade ukoliko bude bilo previse toplo!!

Zadnjih nekoliko dana dobili smo potvrdu od nekoliko Klubova iz Srbije da dolaze u punom sastavu, sto nam daje posebnu satisfakciju prilikom organizovanja Skupa!
  Samo iz jednog grada sa juga Srbije doci ce oko 40 bajkera da uvelicaju ovu nasu predstavu!!!
  Najavljena je i jedna poveca grupa motociklista sa Kosova (koje je naravno nerazdvojivi deo Srbije)

**Sa novim informacijama, javljam se po pristizanju istih!!**

znas da je celo smederevo uz tebe i vecina klubova docice kod kuzme
pozdrav

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #10 poslato: Jun 05, 2008, 05:20:44 posle podne »

Danas je pao dogovor o nastupu nasiroko popularnog kragujevackog benda THIMBLE!!
 Lutajuci malo po netu, naleteh na njihovu stranicu u kojoj su predstavljeni, pa pogledajte i vi!!

Bend Thimble je osnovan u Kragujevcu 1996. godine.

Thimble čine:
Stojilovic Marko - vocal
Ivezic Ivan - guitar and vocal
Deckovic Branimir - guitar
Milanovic Filip - bass
Tonic Nikola - drums

Tesko je opisati muzicki pravac koji bend zastupa. Uz tekstove pisane na engleskom jeziku, originalni zvuk grupe Thimble zasnovan je na agresivnim gitarama, jungle ritmovima i screamo-melodicnim vokalima. Jednom je neko to opisao kao hard core-emo-punk. Bend je imao puno koncerata sirom Srbije. Ove godine je nastupao i na Exit festivalu.

Jedan od znacajnijih koncerata grupe bio je sa madjarskim metal bendom Blind Myself posle cega grupa Thimble dobija ponudu za snimanje svog prvog ozbiljnog albuma. Album je sniman u Park Platz studiju - Budimpesta, gde bend provodi mesec dana. Producent je bio gitarista popularnog madjarskog metal benda SuperButt.

Album “65 roses in the region of ice” koji sadrzi 12 pesama objavila je Multimeda Records.

DISKOGRAFIJA:
Sonic Obliteration - kompilacija izdata u Kanadi 2000.
Reason For Solitude – 2001.
Know Your Rights – Kompilacija 2001.

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #11 poslato: Jun 05, 2008, 05:21:32 posle podne »
*******KARTE U PREDPRODAJI 300,00 DINARA!!!! ******