posto znam da neces biti,evo ja se dobrovoljno prijavljujem da te menjam i da budem u prisustvu onih lepih loto devojaka
,ne bi da te izlazem pritisku
Nije meni do devojaka to mi vise netreba,ja imam najbolju i najlepsu i najpametniju suprugu na svetu...meni je da upoznam vas i da nabijem na nos nekima gde sam dogurao...jer sam uvek za neke bio klinac koji nema pojma jer sam do pre 2 godine vozio 125cc....jadno i bedno sa njihove strane...i mislim da je red da im to nabijem na njokalicu. I naravno da upoznam ekipu.
X
da veoma zalosno je sto kad MNOGI cuju da se vozi 125cc kazu da si nula , isto su i meni govorili , ali govore i sad da sam kreten sto jos uvek jasem MZ 175cc i sto se uvek ja cekam kad se ide negde ,jer uvek zaostajem , dok svi voze 120 - 140 ja plafon 110 na otvorenom ,ALI ALI SAD DEKI , PRECEDNICE NOCO
IZY RIDER nemoje takvim stavovima i napadima na Xa ,ne smete ni VI a ni MI ostali zaboraviti koliko je X dao za ovaj forum i web kao i koliko jos toga cini . Veoma mi je zao sto nisam mogao doci 26.01na davanje krvi , ali to nije razlog da se iko napada , inace slazem se sa Xom u vezi da ni ja svoju dragu za sve motore na svetu je nemenjam i nizasta drugo, ako bi morao da se odlucim ,da pravim neki izbor izabrao bi voljenu a motor ako treba spalio (mada znam da bi me onda ona

pa bi

jer me i ovako vec ganja da ga popravim ) . istina da ja nisam ozenjen i neznam kako je to (saznacu) , ali smete li javno da priznate da volite svoje supruge i VI kao STO JE UCINIO TO
X
X BRATE neslusaj ih mora da su svi

pa malo

zena vredi vise od bilo kog motora
elem inace nalazimo se u temi LOTO - BAJKERI pa da se vratimo na temu , jest da sam usamljeni jahac i da ne pripadam ni jednom klubu , ali se slazem da svaki klub posalje nekoga.