Braco i Sestre, DOGORELO JE !! Ovako se vise ne moze...ja ne znam kaliko je tacno u drugim gradovima registracija motocikla ali u Vrscu je STRASNO!!! Evo pre mesec dana covek registrovao hondu cbr 929 rr 2000.god. 28 000 din. ok mozda i nije bas savrsen primer ali zaboga...(samo da vam kazem jedan podatak da je od ovih 28 000 din., 10 000 din. je TAKSA NA LUKSUZ!!!!! EJ!!!) Pa ljudi na zapadu gde je standard, vec svi znamo koliki naspram naseg, to ne postoji a u ovoj nasoj jadnoj Stradiji nas deru za sve pare, PA DOKLE BRE!!!
Proslo je mnogo od razgovora sa pomocnikom ministra, nazalost moje crne misli koje sam jos zimus izneo su se i obestinile i nista se nije desilo, ok vlada je u rasulu ko zna kad ce se sastaviti ali sta mi da radimo...da slezemo ramenima i cekamo bolje sutra??? O benzinu je posebna prica (jos gora naravno) ali to pogadje sve vozace a ne samo nas ali registracija...e to je vec nasa stvar! POREZ NA LUKSUZ, KOME,ZASTO?? pa moj je licni izbor sto umesto automobila vozim motor i sto cu se zimi smrzavati na njemu i zbog toga ja nekome treba da placam porez na luksuz...i sta cemo??? Cutati i dalje zatvarati oci na novim poskupljenima iz meseca u mesec ili cemo se pokrenuti??