Mart 31, 2026, 08:23:32 posle podne

Autor Tema: Generalni strajk !!!!!  (Pročitano 21974 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Generalni strajk !!!!!
« poslato: Jun 09, 2008, 11:08:10 posle podne »
Braco i Sestre, DOGORELO JE !! Ovako se vise ne moze...ja ne znam kaliko je tacno u drugim gradovima registracija motocikla ali u Vrscu je STRASNO!!! Evo pre mesec dana covek registrovao hondu cbr 929 rr 2000.god. 28 000 din. ok mozda i nije bas savrsen primer ali zaboga...(samo da vam kazem jedan podatak da je od ovih 28 000 din., 10 000 din. je TAKSA NA LUKSUZ!!!!! EJ!!!) Pa ljudi na zapadu gde je standard, vec svi znamo koliki naspram naseg, to ne postoji a u ovoj nasoj jadnoj Stradiji nas deru za sve pare, PA DOKLE BRE!!!

Proslo je mnogo od razgovora sa pomocnikom ministra, nazalost moje crne misli koje sam jos zimus izneo su se i obestinile i nista se nije desilo, ok vlada je u rasulu ko zna kad ce se sastaviti ali sta mi da radimo...da slezemo ramenima i cekamo bolje sutra??? O benzinu je posebna prica (jos gora naravno) ali to pogadje sve vozace a ne samo nas ali registracija...e to je vec nasa stvar! POREZ NA LUKSUZ, KOME,ZASTO?? pa moj je licni izbor sto umesto automobila vozim motor i sto cu se zimi smrzavati na njemu i zbog toga ja nekome treba da placam porez na luksuz...i sta cemo??? Cutati i dalje zatvarati oci na novim poskupljenima iz meseca u mesec ili cemo se pokrenuti??

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
Odg: Generalni strajk !!!!!
« Odgovor #1 poslato: Jun 10, 2008, 12:35:48 pre podne »
da zbog tih 29kubika luksuza neko je dao 10 000.00 din....
do 899 kubika ukupna registracija je neshto manje od 19 000.00 dinara
a i to je previshe!
gde je logika
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Jun 10, 2008, 07:37:50 pre podne »
Ja ovih dana treba da registrujem motor. Pa vidacemo kako cu da prodjem.

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #3 poslato: Jun 10, 2008, 09:02:29 pre podne »
NEZNAM KOLIKO JE TIH 20.000 U EVRIMA ALI KODNAS 650 KUBIČAN MOTOR MENE KOŠTA OKOLO120 €. A DA BI MI MOGLI PLATIT ZA LUKSUZ ONDA BI SIGURNO IMALI ŠTRAJK ISTO KAD SMO GA IMALI ZA VOZAČKE I TADA JE ŠTRAJK USPIO!
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #4 poslato: Jun 10, 2008, 09:10:23 pre podne »
NEZNAM KOLIKO JE TIH 20.000 U EVRIMA

To je oko 250€.

KODNAS 650 KUBIČAN MOTOR MENE KOŠTA OKOLO120 €

Kod nas košta oko 150-170€.

Insomnia

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Jun 10, 2008, 10:47:21 pre podne »
I kad tome svemu dodas koliko traje sezona vozenja motora to je zaista ogromna cifra!!!

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #6 poslato: Jun 10, 2008, 02:57:14 posle podne »
PA MENI TRAJE CIJELU GODINU. JA SE NONSTOP FURAM I U JANUARU NA SUSRET U MINHEN, TAKO DA MOTOR NIKAD NE STOJI!
:police: come in peace or stay at home *3

Insomnia

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Jun 11, 2008, 09:50:32 pre podne »
OK. Vecinu ljudi koje ja poznajem motor ne vozi ili jako retko vozi zimi, nebitno, da je puno puno je... Porez na luksuz to mi je neshvatljivo ???

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #8 poslato: Jun 11, 2008, 10:39:56 pre podne »
YAMAHA THUNDERACE PLACENA RECISRACIJA PRE PAR DANA 270 EVRICA, NIJE NI CUDO STO POLA MOTORA U SRBIJI NIJE REGISTROVANO.
SAMO OSIGURANJE KOJE NICEMU NE VREDI 10,500 DIN
MK WARRIORS SERBIA

miton

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Jun 11, 2008, 03:20:34 posle podne »
ja pre pa dana platio za kornet 600 14300din<skoro 180e> registracija i nova saobracajna, bez prenosa
Mlogo bre burazere

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #10 poslato: Jun 11, 2008, 06:55:32 posle podne »
pa svi znamo da je mnogo pa hajde na sto ideje za neke akcije a ne samo da se zalimo i placamo LOPOVIMA!!!

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #11 poslato: Jun 11, 2008, 07:31:26 posle podne »
Još kad vi imali vladu  ;D Kome da se bunimo?  ;D ;D ;D

Kako čujem, bilo je razgovora sa prethodnom ministarkom, e sada treba čekati novog ministra, pa će onda vlada imati pametnija posla, pa ćemo mi doći na red tamo 2011-te godine i to ako postanemo kandidat za ulazak u EU 2012-te  ;D

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #12 poslato: Jun 11, 2008, 07:38:49 posle podne »
Tehnicko-sposobnu vladu imamo, donela je razne i znacajne stvari (prodaja NIS-a,sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju...) dakle ova nasa stvar za koju bi se mi zalagali je naspram tih smesna a sad da cekamo novu vladu bas kao sto kazes........samo nebo zna sta ce biti....svi koji su nesto strajkovali su uglavnom i dobili to sto su i trazali pa cak je i ministar ekonomije juce podrzao strajk taksista za povecanje cena usluga...ne znam mozda i gresim...a mozda bi ih bar naterali nekom blokadom da nas bar uzmu u razmatranje....a od cekanja nema nista....

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #13 poslato: Jun 11, 2008, 07:45:06 posle podne »
Verovatno si u pravu da kod nas samo blokade (ponekad) uspevaju. Samo, bilo bi bolje da vozimo kamione, ovako sa motorima mogu čas posla da nas počiste šmrkovima :-\

adega

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Jun 11, 2008, 11:15:08 posle podne »
trebalo bi jedan strajk kao biciklisti u Francusku,ali ne goli narawno..ispred skupstine sa mnogo motora i da vidis ;Djel da?

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #15 poslato: Jun 12, 2008, 01:13:02 pre podne »
ali ne goli narawno

Što, šta fali?  ;D

Šalim se, ništa, predsedništvo MAS-a neka odluči, pa ako treba i da nas povede da se bunimo za naša prava. I mobilni su nekada bili luksuz, pa više nisu, tako da ne vidim razlog da i motori još uvek budu luksuz. Jedan (relativno) noviji motor od, recimo, 1000 kubika daleko manje zagađuje od Yuga, pa opet motorista plaća taksu na luksuz, a vozač Yuga ne, a i jedan i drugi sami voze svoje vozilo. Šta hoću da kažem, pa većina vozača sami voze auto, idu na posao, dolaze sa posla, eventualno voze još jednog, a tako je i sa motorima, pa zašto su onda motori luksuz? Koliko automobila na ulici vidite pune? Malo, uglavnom jedan ili dvoje unutra. Mislim da je to veoma jak argument.

paperinos

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Jun 17, 2008, 11:37:54 posle podne »
Nakaradni zakon moze samo  nakaradnim sredstvima da se obesmisli.
Registrovacemo motor na manju kubikazu.
R 1 ima da prepravimo da ima 50 kubika i da se vozi na potvrdu, trajna registracija naravno. ;D
« Poslednja izmena: Jun 18, 2008, 02:55:06 posle podne od strane paperinos »

gordanmg

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Jun 18, 2008, 02:27:16 pre podne »
Nakarani zakon moze samo  nakaradnim sredstvima da se obesmisli.
Registrovacemo motor na manu kubikazu.
R 1 ima da prepravimo da ima 50 kubika i da se vozi na potvrdu, trajna registracija naravno. ;D

Podrzavam svaku akciju povodom registracije tj nameta poreza na luksuz navedenog gore.
Svakoj vlasti odgovara taj novac, ko god bio na vlasti.
Na nekom forumu je krenula prica o tome ali je minirana od pojedinih politicki nastrojenih clanova koji se boje za svoje mesto u nekim strankama na vlasti. Ako je ovo zvanicni sajt MAS-a onda ima i svoju tezinu prilikom pokretanja akcije bilo koje vrste.

paperinos

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Jun 18, 2008, 02:55:48 posle podne »
A u medjuvremenu falsifikovacemo papire...... ;D

miton

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Jun 18, 2008, 03:03:17 posle podne »
nista ne kosta da se proba sa strajkom.