April 27, 2026, 08:50:52 posle podne

Autor Tema: Moto skup Indjija 2008  (Pročitano 11895 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

gordanmg

• Gost
Moto skup Indjija 2008
« poslato: Jun 19, 2008, 08:12:26 posle podne »
Ajde ima li ko iz Indjije da nam malo poblize izreklamira skup u Indjiji 20,21 i 22 jun!!!

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
Odg: Moto skup Indjija 2008
« Odgovor #1 poslato: Jun 19, 2008, 08:57:51 posle podne »
preuzeto sa BJB foruma

Moto klub Inđija organizuje sedmi po redu MOTO FESTIVAL. MOTO FESTIVAL IN

gordanmg

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 19, 2008, 09:06:16 posle podne »
hvala na expeditivnosti!!!!

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #3 poslato: Jun 19, 2008, 09:53:22 posle podne »
 *611

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #4 poslato: Jun 22, 2008, 10:21:12 pre podne »
BIO VIDE I RAZOCARAO SE.....

BEZ UVREDE ALI OVO JUCE U INDJIJI NIJE SKUP NEGO VASAR, FALILO JE SAMO SECERNA VUNA I RINGISPIL

STANDOVI SA SMINKOM, POLOVNI MOBILNI TELEFONI, ZVEZDINI I PARTIZANOVI REKLAMNI MATERIJALI, KOKICE!!!!

A DA NE KOMENTARISEM NAPLACIVANJE ULAZA ZA SUVOZACA SINOC U 20H, PRICAMO NAJ JEFTINIJI SMO 200 DIN A KAD DODJES JOS 200 ZA SUVOZACA

DIVLJE JAGODE U 22 H A DO 22,45 NISU POCELI JA I JOS 30 MOTORA SMO NAPUSTILI SKUP

TOLIKO OD MENE
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Jun 22, 2008, 02:13:51 posle podne »
Potpuno si upravu za vasar. To su potvrdili mnogi klubovi iz Slovenije i BiH. Mada ja sam imao super drustvo tako da mi je bilo lepo.

Uz dobro drustvo i u go**ima bi mi bilo lepo.
Samo sto nisam mogao da spavam tamo pa smo u 3h ujutu krenuli nazad. JBG
Pozdrav za Sandru i drustvo. ;)
Veliki pozdrav za drustvo iz Slovenije. Waru nisam uspeo da te probudim za Divlje Jagodi. Ti si samo vikao uhhmmm i aahhhhaammmm ;D ;D ;D

gordanmg

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Jun 22, 2008, 02:18:57 posle podne »
BIO VIDE I RAZOCARAO SE.....

BEZ UVREDE ALI OVO JUCE U INDJIJI NIJE SKUP NEGO VASAR, FALILO JE SAMO SECERNA VUNA I RINGISPIL

STANDOVI SA SMINKOM, POLOVNI MOBILNI TELEFONI, ZVEZDINI I PARTIZANOVI REKLAMNI MATERIJALI, KOKICE!!!!

A DA NE KOMENTARISEM NAPLACIVANJE ULAZA ZA SUVOZACA SINOC U 20H, PRICAMO NAJ JEFTINIJI SMO 200 DIN A KAD DODJES JOS 200 ZA SUVOZACA

DIVLJE JAGODE U 22 H A DO 22,45 NISU POCELI JA I JOS 30 MOTORA SMO NAPUSTILI SKUP

TOLIKO OD MENE

Posle divnih skupova u ZOO vrtu u Indjiji ovo je preslo u biznis i da ne bi bazena pored skupa IZGORO  na ledini bez hlada, sto rece jedan moj isto mu dodje ko da je padala kisa- svi pod suncobranima i satorima, nigde lada, sume, trave. Mogu da zamislim kako je ljudima koji su spavali u satorima!!! Cene su NO COMENT!!!!

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #7 poslato: Jun 22, 2008, 07:02:40 posle podne »
naravno DExter pozdrav i za vas...za vasar ste u pravu...ali je kao sto kaze dexter nama drustvo bilo extra i provela sam se kao Bog....spawala u shatoru i u 5 krenula za Smederevo.....meni je bilo extra josh me glava boli!!!!
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Jun 22, 2008, 07:15:14 posle podne »
ok drustvo za drustvo ali definitvno ce morati na kraju sezone da se sakupi komisija i ocenjuje sve skupove i da se gleda bas sve, cene, organizacija, sadrzaj, mesto odrzavanja susreta.....i jos mnogo mnogo toga...nista ja ovde licno ne mislim na Indjiju vec globalno na sve skupove prosle i buduce...!

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #9 poslato: Jun 22, 2008, 09:45:22 posle podne »
Mislim da je naplata bila fer, odnosno da je više fer naplata po osobi, a ne po motoru. Tamo gde se plaća 300 dinara po motoru, obično se plaća 100 dinara po pešaku. To znači da pešaci manje plaćaju, ne znam zašto bi, a i ne znam zašto bi neko sam platio 300-400 dinara, isto koliko i oni sa suvozačem. Sad, možda je mnogo 2x200 dinara, možda je moglo i 2x150 dinara, ali je fer da za sve bude isto i molim lepo. Svi koji dođu podjednako koriste sva prava, tako da je i u redu da isto plaćaju.

Ja bih najviše zamerio na nedostatku hladovine, to je bio najveći problem pa smo se sklonili u gradu dok nije prošla vrelina. I pored toga sa bio obaren ;D

Druga zamerka je na higijeni toaleta, mislim, za muškarce manje više, možemo i u prirodi, ali za dame je bio problem. Recimo, u Smederevu su toaleti bili perfektno čisti, mada je bilo i daleko manje ljudi. Znači, predlog organizatoru da sledeće godine od firme koja je donela toalete zahteva veći nivo higijene, odnosno prisustvo one hemije, ne znam kako se zove. Izgleda da su nešto pre koncerta Jagoda pražnjeni WC-i, što se dalo osetiti.

Posećenost je bila odlična, meni vašar nije smetao, to je bilo samo par tezgi koje nisu imale veze sa motorima. Grad je lep, ljudi dobri i uslužni, provod je bio super osim gore navedenih stvari.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #10 poslato: Jun 22, 2008, 10:47:34 posle podne »
mislim da mi je mnogo bolje bilo u gradu gde sam i proveo mnogo vise vremena
upoznao neke ljude druzio se sa dobrim drugarima iz vrsca ,svilajnca
upoznao neke slovence koji su toliko bili u nesvesnom stanju da mislim i da se nesecaju
skupa.prevelika vrucina je pokvarila raspolozenje,
cene pica kisela voda koju sam pio 70 din. takodje pivo skupo sobzirom da im je jedan od sponzora bio jelen.nije bilo ljudi od strane organizatora da usmeravaju parkiranje motora sto je bio problem sve u svemu mislim da je prosle godine bio bolji skup,
moje licno misljenje
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže sofija

• Suvozac
  • *
« Odgovor #11 poslato: Jun 22, 2008, 11:03:25 posle podne »
MENI JE BILO SUPER.NEMAM NI JEDNU ZAMERKU.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #12 poslato: Jun 22, 2008, 11:33:32 posle podne »
Da budemo iskreni mislim da indjija zivi od stare slave.Prostor uzas prasina i kamen,na ulazu namrstena faca iz obezbedjenja/znam da oni treba da postoje ali mislim da treba da su manje upadljivi/.Sve do koncerta praznina.Jedino bih pohvalio odlicne standove sa hranom ,sve i svasta.Nemogu nikako da razumem teoriju dovedemo zvucno ime/grupu/da privuce sto vise ljudi,koga ,sta,motorasa ili klinaca iz grada na besplatan koncert.Usta nam se pretvaraju moto skupovi u koncerte divljih jagoda,djordja davida,atomskog sklonista naizmenicno,ili druzenja motorasa uz pivo i zvuk motora.

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #13 poslato: Jun 23, 2008, 12:16:18 pre podne »
E sada da ja progovorim. vozio sam 700 km 4 puta samo stajao da tocim gorivo a nije mi sekundu žao što sam gore dolazio! Rekao sam da cu juce pisat ali kad sam ovo procitao treba da popricam! Bilo je odlicno nikad na susretu u sloveniji, hrvatskoj i svih zemalja gde sam u 10 godina, otkad vozim motor, bio nije bilo tako ljepo! Decki i cure vi neznate kakve dobre susrete imate i kakvo je ljepo kodvas biti! stvarno ste me iznenadili i nadam se za 14 dana da dolazim u apatin! vise sutra kad malo odspavam!

HVALA VAM NA GOSTOLJUBJU SVIMA SKIMA SMO PILI I PRIČALI!
« Poslednja izmena: Oktobar 22, 2008, 03:46:04 posle podne od strane waru »
:police: come in peace or stay at home *3

paperinos

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Jun 23, 2008, 07:38:25 pre podne »
Ti si onaj sto je gledao kopije Akrapovica......... ;D

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #15 poslato: Jun 23, 2008, 07:59:52 pre podne »
MENI JE BILO SUPER.NEMAM NI JEDNU ZAMERKU.

i meni :D :D :D

spenser

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Jun 23, 2008, 08:20:31 pre podne »

Čitam i nešto mi nije jasno u vezi naplaćivanja ulaza.Ja sam bio sa suvozačem i platio 200 dinara,lik na ulazu je bio više nego srdačan a to mi je najbitnija stavka kada ocenjujem neki skup.Sve ostalo može da se toleriše.Za "vašar" ste u pravu,sramota je da mi naplate maramu 500 dinara(majice su bile 400),ali niko me nije terao da kupujem.Sve u svemu,lepo smo se proveli,vidimo se u Pazovi!

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #17 poslato: Jun 23, 2008, 08:38:09 pre podne »
Pozdrav za sve koje sam video u Indjiji,jeste da je bilo i mana,ali opet,sa dobrim drustvom sve je lepse
Ja sam se proveo ekstra
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #18 poslato: Jun 23, 2008, 10:26:16 pre podne »
da znas darko i da se videlo kako si se proveo