April 02, 2026, 02:27:43 posle podne

Autor Tema: Motocasce TITANS 2008, B.Koviljaca (22.-24.08.2008.)  (Pročitano 10565 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Asphalt Cutter

• Gost
Odg: Motocasce TITANS 2008, B.Koviljaca (22.-24.08.2008.)
« Odgovor #20 poslato: Avgust 20, 2008, 05:51:34 posle podne »
Samo da dodam,da se ovako nesto ne propusta,ko je bio prosle godine,zna o cemu pricam,a ko nije neka zna da je Ceda za sve bajkere davao 3 dana besplatnog piva,ulaz besplatan,i svakom poklonio i poklon i  paznju kolko je bio u mogucnosti.Vidim na nekim forumima pitaju za cenu pica i ulaza,to je i glupo pitati takvog coveka,jer vam ja garantujem da ce dati sve od sebe da vas ispostuju,mada treba znati da to i ne zavisi sve od njih,vec od same opstine,sponzora,ljudi itd
Pozdrav i vidimo se u Banji  ;)

Prijatelju moj, hvala na lepim recima i podrsci. Drago mi je sto se jos prica o nasoj proslogodisnjoj akciji.
Ove godine ce se (zbog enormnih troskova koje organizacija ovakve manifestacije iziskuje) placati i ulaz i pice, ali ce cene u najgorem slucaju biti umerene, a neke i ispodprosecne.
Da nismo morali da puknemo lovu za binu, imali smo u planu da ulaz bude za "dz", tako da sa ulaznicama pokrivamo cenu bine, zaradom na picu da pokrijemo cenu muzike... uobicajeno. Ali sta ces... tokom prethodnih godina u medjusobnom nadmetanju izmedju sebe, organizatori moto skupova su u zelji da privuku sto vise publike jednostavno razmazili svoje goste, tako da se na pravu bajkersku pricu sa muzikom postavljenom na kamionsku prikolicu gleda sa nipodastavanjem.

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Avgust 21, 2008, 10:30:26 pre podne »
e meni je bilo bas drago kad sam video veliku kamionsku prikolicu na kao binu,  i to davno nisam video osim u kisacu ali je kamioncic bio mali, respect za one koji su za kamionske prikolice, ja sam za to da se vrate u opticaj to je za mene bio simbol da sam na bajkerskoj svirci a ne na nekom festivalu u centru bg

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #22 poslato: Avgust 21, 2008, 11:22:36 pre podne »
 Mi smo Cedi ove godine odmah dali skup. A skup povlaci i neke uslove...

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #23 poslato: Avgust 21, 2008, 12:06:52 posle podne »
Hvala svima na podrsci.
Svi su dobro dosli, cak i Bosko iz Futoga  :)
...cak su i valjevcani dobrodosli  :)  :)  :)
Eto koliki je stepen tolerancije kod nas...

Nije Valjevcani,nego Valjevci  >:D >:D >:D ;D ;D ;D

valjevska podvala ;D ;D ;D ;D

Da citiram postovanog dr. vudu-a: "Ako je u pitanju Kraljevo, gramaticki ispravno je reci da su oni kraljevcani a ne kraljevci...
Znaci, gramaticki ispravno je reci "valjevcani", ali mi smo valjevci...  :D  :D
Ja kazem da bez obzira kako ih zoves, to su sve ljudi kakvih nema nadaleko!

>:D E izvukao si se ovaj put za medalju!!!  >:D

Samo da dodam,da se ovako nesto ne propusta,ko je bio prosle godine,zna o cemu pricam,a ko nije neka zna da je Ceda za sve bajkere davao 3 dana besplatnog piva,ulaz besplatan,i svakom poklonio i poklon i  paznju kolko je bio u mogucnosti.Vidim na nekim forumima pitaju za cenu pica i ulaza,to je i glupo pitati takvog coveka,jer vam ja garantujem da ce dati sve od sebe da vas ispostuju,mada treba znati da to i ne zavisi sve od njih,vec od same opstine,sponzora,ljudi itd

Prijatelju moj, hvala na lepim recima i podrsci. Drago mi je sto se jos prica o nasoj proslogodisnjoj akciji.
Ove godine ce se (zbog enormnih troskova koje organizacija ovakve manifestacije iziskuje) placati i ulaz i pice, ali ce cene u najgorem slucaju biti umerene, a neke i ispodprosecne.
Da nismo morali da puknemo lovu za binu, imali smo u planu da ulaz bude za "dz", tako da sa ulaznicama pokrivamo cenu bine, zaradom na picu da pokrijemo cenu muzike... uobicajeno. Ali sta ces... tokom prethodnih godina u medjusobnom nadmetanju izmedju sebe, organizatori moto skupova su u zelji da privuku sto vise publike jednostavno razmazili svoje goste, tako da se na pravu bajkersku pricu sa muzikom postavljenom na kamionsku prikolicu gleda sa nipodastavanjem.

Sve dok na skupove budemo isli zbog programa i organizacije, a ne zbog ljudi koji organizuju tako ce nam i biti. Ja jesam za to da bude profi bina, hemijski wc-i, sredjen kamp... ali ako za to klub ima sredstva i mogucnost da ispostuje!
  ;D Mi kod tebe bi bili gosti i da pravis na ledini uz akusticnu gitaru i pivo iz prodavnice!!! Neces nas se tako lako otresti!!!  ;D  ;D ;D
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Avgust 21, 2008, 01:36:36 posle podne »
a joj Noca se javlja samo kad trebaju neki uslovi da se ispostuju :-)

A Valjevci se opet javljaju, sve mi to mirise na neku podvalu :-) :-) :-)
 (sala mala)

Asphalt Cutter

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Avgust 22, 2008, 09:07:43 pre podne »

Naravno da se mora postovati Pravilnik i Statut, iako moram priznati da sam imao ideju da opet postavimo prikolicu za svirku svirku, a da ulaz bude za "dz".

Asphalt Cutter

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Avgust 22, 2008, 09:14:54 pre podne »
Hvala svima na podrsci.
Svi su dobro dosli, cak i Bosko iz Futoga  :)
...cak su i valjevcani dobrodosli  :)  :)  :)
Eto koliki je stepen tolerancije kod nas...

Nije Valjevcani,nego Valjevci  >:D >:D >:D ;D ;D ;D

valjevska podvala ;D ;D ;D ;D

Da citiram postovanog dr. vudu-a: "Ako je u pitanju Kraljevo, gramaticki ispravno je reci da su oni kraljevcani a ne kraljevci...
Znaci, gramaticki ispravno je reci "valjevcani", ali mi smo valjevci...  :D  :D
Ja kazem da bez obzira kako ih zoves, to su sve ljudi kakvih nema nadaleko!

>:D E izvukao si se ovaj put za medalju!!!  >:D

Sve dok na skupove budemo isli zbog programa i organizacije, a ne zbog ljudi koji organizuju tako ce nam i biti. Ja jesam za to da bude profi bina, hemijski wc-i, sredjen kamp... ali ako za to klub ima sredstva i mogucnost da ispostuje!
  ;D Mi kod tebe bi bili gosti i da pravis na ledini uz akusticnu gitaru i pivo iz prodavnice!!! Neces nas se tako lako otresti!!!  ;D  ;D ;D

Sigurno da ce biti i akusticnih gitara  ;D i piva ispred prodavnice  ;D  ;D i lepih curica u narucju  ;D  ;D  ;D (sto si zaboravio da pomenes)... kad ispratimo goste, raspremimo kamp i udarimo u "opustenu varijantu"...

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Avgust 22, 2008, 01:01:57 posle podne »
a pivo ispred prodavnice na usputnim pauzama je obavezno, bar tri i jos rakija na ulazu, i ti onda nebudi veseo odmah na kapiji

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #28 poslato: Avgust 23, 2008, 08:12:32 pre podne »
a joj Noca se javlja samo kad trebaju neki uslovi da se ispostuju :-)

A Valjevci se opet javljaju, sve mi to mirise na neku podvalu :-) :-) :-)
 (sala mala)
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #29 poslato: Avgust 24, 2008, 04:43:01 posle podne »
 Ima bajkera i ovakvih i onakvih,i koji su manje ili vise simpaticni,i s kojima se manje ili vise druzite...
 Ali mislim da je Ceda bajker,nadam se da cete se sloziti sa mnom,koga svi cene i postuju i koga ne mozete,a da ne volite.
 I ove godine Ceda i njegovi Titansi priredise skup,na koji se,kako neko rece,ide jer se pravi zbog ljubavi prema bajkerima i motorima!!!
 A prisutan broj bajkera,upravo govori,da je vecina u ovom skupu upravo to i prepoznala!!!
 Sigurno da sve nije bilo apsolutno idealno,ali zelja da se sve organizuje na najbolji moguci nacin,kao i veliko srce Titansa,sve potiskuje u drugi plan!!!

Mali predah na putu ka Banji

Pakleni vozaci

Imaju li ove muzeve,decu...

Poznate "face"!

Imalo je vremena i za kupanje na Drini,a ona je prelepa!!!

Lepe zene valjevske!!!

Dusko,Dusko...

Stvarno puno motora!!!

Banja Koviljaca je zaista prelepa!!!

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #30 poslato: Avgust 25, 2008, 07:27:28 pre podne »
 :'( :'( :'( :'(

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #31 poslato: Avgust 25, 2008, 09:26:11 pre podne »
Ceda i ekipa su junacki podneli i istrpeli sve bajkere a bilo nas je dosta.
I kako kaze Ceda opet smo razocarali gradske mocnike, policiju i gradjane Koviljace, Nista nije razbijeno, unisteno cak nikakva tuca samo smeh i dobro raspolozenje.
U subotu smo u parku preko puta nasli debelu hladovinu.

A u nedelju je po tradiciji ipak pala kisa, sve pod kontrolom.Izgleda da ga drma STRUJA ;D ;D ILI MOZDA NESTO DRUGO.

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #32 poslato: Avgust 25, 2008, 11:09:05 pre podne »
U banji je bilo super, nama sta,se svidelo, steta sto nismo mogli doci pre, pasulj smo propustili ali zato smo probali vola. Steta za onim prasicima na stolu sto je tolko ostalo. Nausput smo overili samo 1 prodavnicu:

Cim smo dosli odmah su nam domacini pomogli da nadjemo i smestaj za mene i devojku, inace ja za ene to luxus ali kad sam vodio devojku jebiga, uglavnom hteo sam da kazem da smo bili malo vise od centra u nekoj brvnari, to smo platili 1000 din za nas dvoje, i vredelo je svakog dinara, unutra ima tv, radio, tus kabina, bas je do jaja odusevio sam se, kamin, grejanje za prego zime na gas, nemam reci, komsije su nam bili shone i Gagi iz Blues Delivers -  Coyote, i imali smo zajednicko dvoriste u kojom je bila tocionica piva a pivo za DZ, da neverujete. A ljudi su stvarno ljubazni cak su nas i odvezli kolima dole na skup. Evo par fotki od mesta de smo prenocili:

A na nesrecu kad smo isli na skup naisli smo na vecu kolonu koja se ispostavila da je bio veliki sudar motora i pijanog bicikliste kolko sam cuo sa nesrecnim ishodom po obojicu, bajker je iz Sabca, nisam kasnije cuo nista o tome ako neko zna nek pise:

Van mreže Ale

• Vozac
  • *
    • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #33 poslato: Avgust 25, 2008, 05:42:37 posle podne »
E Čedo.... ovako  moje rezimiranje tvog skupa... pa šta drugo reći nego extra .... sorry što imam neke crne rupe u sećanju (nisu velike to je dobro ) ali znači da je bilo lepog PIVAAAAAAAA hehe... Sve najbolje i puno sreće , uspeha u radu kluba . Pozdrav od MK-ŠID . ps: velika uteha što je došao Noca i Čaper tako da nismo bili najgori heheheheh pozdrav.
Biker forever....

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #34 poslato: Avgust 25, 2008, 10:13:24 posle podne »
Od mojih sam cuo da je bilo ekstra,zao mi je sto nisam mogao doci i ja,ove godine me pretisle obaveze i posao,kao ni jedne do sada
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Asphalt Cutter

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Avgust 25, 2008, 11:46:41 posle podne »
A na nesrecu kad smo isli na skup naisli smo na vecu kolonu koja se ispostavila da je bio veliki sudar motora i pijanog bicikliste kolko sam cuo sa nesrecnim ishodom po obojicu, bajker je iz Sabca, nisam kasnije cuo nista o tome ako neko zna nek pise:

Na žalost, tačno je da je u subotu u Novom Selu (30 km od Šabca) došlo do saobraćajne nesreće sa tragičnim ishodom. Naš brat Čera iz moto kluba "Čivija" više nije sa nama i pre vremena je počeo da vozi putevima nebeskim. Danas smo išli da mu odamo poslednju počast. MK "TITANS" izražava iskreno saučešće porodicama poginulih. Neka im je pokoj duši.

Van mreže CveleZEC

• Moto Manijak
« Odgovor #36 poslato: Avgust 26, 2008, 06:40:04 posle podne »
HVALA BRATE CEDO ZA DIVNO DRUZENJE I EKSTRA PROVOD

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #37 poslato: Avgust 27, 2008, 09:32:52 pre podne »
Sta reci: VEOMA MI JE DRAGO STU SU TITANSI CLANIVI MASA, A CEDA MOJ LICNI PRIJATELJ!

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #38 poslato: Avgust 27, 2008, 06:37:19 posle podne »
Ja jos nemogu da se vratim iz Koviljace

Asphalt Cutter

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Avgust 27, 2008, 09:29:08 posle podne »
Sta reci: VEOMA MI JE DRAGO STU SU TITANSI CLANIVI MASA, A CEDA MOJ LICNI PRIJATELJ!

Noco, i meni je veliko zadovoljsto sto smo prijatelji, a ti kao predsednik MAS-a uzivas nasu bezrezervnu podrsku. Tebi i "Stiskim Orlovima" hvala na poseti, nadam se da ste bili i vi i svi ostali zadovoljni nasom organizacijom.