April 27, 2026, 11:54:43 posle podne

Autor Tema: kakvi skupovi vam vise prijaju?  (Pročitano 6825 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Prebo_Gromovi

• Gost
kakvi skupovi vam vise prijaju?
« poslato: Septembar 09, 2008, 04:06:25 posle podne »
imam pitanje za Vas, gospodo bajkeri posecujete cesto moto skupove, kakvi  skupovi Vam vise prijaju, veliki skupovi ( kao sto su to Novi Sad, Indjija,Sabac, Sr.Mitrovica...)  ili skupovi manjeg obima, tj skupovi recimo do 300 motora.

Nepitam slucajno posto sam pricao sa dosta ljudi na skupovima manjeg obima koji su mi rekli da  skupovi manjeg obima imaju posebnu car, necu da napominjem koji su to skupovi a i neki likovi su bili iz klubova koji prave velike skupove. I navedite mi neki razlog. Jedan mozda ne los primer(jer je u subotu i petak bilo mnooogo mase)  je kad sam bio u muzlji cetvrtak na petak, ja sam se tako lepo proveo, upoznao dosta bajkera, napio se sa domacinima, i bas sam zhotivio ljude i nasao neke nove drugare. Dok mozda da sam otisao u subotu to sigurno nebi bilo to jer je bila guzva i svaki organizator je verovatno jurio kao muva bez glave. Ako treba da glasam koji je dan najbolji ondfa definitivno glasam za cetvrtak ako ga ima u opticaju, tu dodje najveca bagra bajkera koji mogu sebi da priuste dolazak na skup u sred sedmice i to su mi pravi likovi za zajebanciju.

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • SLOVENIJA
Odg: kakvi skupovi vam vise prijaju?
« Odgovor #1 poslato: Septembar 09, 2008, 05:03:53 posle podne »
MENI NIJE BITNO JEL JE SKUP VELIK ILI MALI, SAMO DA IMA DOBRIH LJUDI, I DA JE SREDENO ZA GOSTE. BRIGA MENE KO SVIRA, KAKVO PIVO IMA, JEL IMA LADOVINA, VAŽNO SAMO DA NEŠTO SVIRA, PA I DA SE NEŠTO PIJE. LAI NAJBOLJE, KAD IMA VIŠE CURA. A OD OVE GODINE NAJVIŠE SE MI SVI
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #2 poslato: Septembar 09, 2008, 05:19:23 posle podne »
Sta znam, kao sto Waru rece uopste mi nije bitno dali je manjeg ili veceg obima skup, vec ljudi koje cu tamo sresti i upoznati. Novi Sad, Mitrovica i Sokolac( i veci i manji skupovi) me nece vise videti iz licnih razloga, sto zbog organizacije, sto zbog ljudi ali zato Sabac sigurno necu obici, kao ni Svilajnac, Obrenovac, Smederevo, Banju Koviljacu.... Sve se svodi na stvar licnog izbora.
Stoji to da nekad kada dodjes subotom ne stignes da vidis sve ljude koje znas ili upoznas nove ali to je sastavni deo svega ovoga. Na nekom sledecem skupu cu ih sigurno upoznati...
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #3 poslato: Septembar 09, 2008, 05:35:51 posle podne »
Sve zavisi ko zna od čega sve, pa i od ličnog raspoloženja. Ja sam se lepo proveo i u Inđiji (veliki skup) i u Smederevskoj Palanci (mali skup) pre neki dan. A bilo je i velikih i malih skupova kada se nisam lepo proveo, ali neću da ih imenujem, možda je nekome tamo bilo lepo.

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #4 poslato: Septembar 09, 2008, 05:47:15 posle podne »
Do pre par godina svi skupovi su licili jedan na drugi,livada,bina(cesto na kamionu),bajkerske igre....Od recimo prosle godine mnogi su uspeli susret da podignu na visi nivo,naravno da tu mislim i na nas-MC Srem,slobodno se moze reci da nam je susret bio ispunjen sva cetiri dana.Igre,izleti i stosta jos,kisa je upropastila trke,a niko nije zeleo da rizikuje sa takvim stvarima,sto se pokazalo pametnim,buduci da je na nekim susretima odrzan po kisi,pa je  bilo svega,inace jedan susret preraste u veliki samo zalaganjem ljudi,tako da prica o malim susretima koji su takvi jer se tako zeli ne stoji,ako se potrudis,naravno da ce ti sledece godine doci dosta ljudi,sledece jos vise.....
Pozitivan primer su Ere koje su pre samo tri godine napravile prvi susret na tada ledenom Zlatiboru i to uz veliku pomoc MC Srem,koji je bio suorganizator.Uspeli su da susret dovedu do veoma visokog nivoa i to najvise zalaganjem clanova,niko im nije poklonio dobru posetu,sami su je stvorili.
Naravno da se i aktivnosti jednog kluba(posete susretima) vracaju,3 za 3 sto bi rekli fudbaleri,mislim da smo ove godine ispostovali 99% susreta i naravno da ocekujemo uzvratne posete.Samo u Kastelima nas je bilo 25,ne secam se da je bilo ijednog hrvatskog kluba vise,Slovenija je druga prica zbog problema sa vizama,ali i tamo smo bili '04 i '05,pritom imamo tamo nekoliko clanova koji posecuju uz sve probleme s kojima se srecu zbog boja vecinu susreta...Divim se entuzijazmu vas iz Pazove,znam da ste bili na vecini susreta,vozate se,bili ste i u Grckoj,Mire mi rece,i to vam se mora vratiti...napravili ste po svima dobar susret,sledeci ce naravno biti jos bolji,kao sto smo i mi spremni da nas ucinimo jos boljim,svi u Hrvatskoj i Sloveniji hvale nas susret Tonci,Drazen,Kuruz,Plemi,Zoki Rihemberk...ne mogu da veruju  kakav je bio susret u Mitrovici, naravno da oni ne vide one probleme koje MI vidimo,njih ce uvek biti,ali NAJVAZNIJA STVAR JE POKUSATI ISPRAVITI SOPSTVENE GRESKE!!!
P.S. KAD SE SETIM KOLIKO SAM RADIO TIH NEDELJU DANA MUKA ME UHVATI!!!!(Ovo je poenta svega,dzaba davih toliko)

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #5 poslato: Septembar 09, 2008, 05:49:26 posle podne »
Sta znam, kao sto Waru rece uopste mi nije bitno dali je manjeg ili veceg obima skup, vec ljudi koje cu tamo sresti i upoznati. Novi Sad, Mitrovica i Sokolac( i veci i manji skupovi) me nece vise videti iz licnih razloga, sto zbog organizacije, sto zbog ljudi ali zato Sabac sigurno necu obici, kao ni Svilajnac, Obrenovac, Smederevo, Banju Koviljacu.... Sve se svodi na stvar licnog izbora.
Stoji to da nekad kada dodjes subotom ne stignes da vidis sve ljude koje znas ili upoznas nove ali to je sastavni deo svega ovoga. Na nekom sledecem skupu cu ih sigurno upoznati...

Sta se to desilo u Mitrovici,sto je proizvelo toliko ogorcenje?

NikolaBNS

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Septembar 09, 2008, 08:15:28 posle podne »
Dobar Rock,neke igracice,i mnogo pivaaaaaaaaaaaaaaa. >:D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #7 poslato: Septembar 09, 2008, 11:57:46 posle podne »
 Najbitnije mi je da kod organizatora osetim da im je drago sto smo dosli i da su se maximalno potrudili oko svega!!!
 Onda mi ne smetaju ni propusti!!!
 Ali kad me niko od domacina ne jebe ni 5%,hvala,bio-video i nikad vise!!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #8 poslato: Septembar 10, 2008, 08:03:45 pre podne »
Najbitnije mi je da kod organizatora osetim da im je drago sto smo dosli i da su se maximalno potrudili oko svega!!!
 Onda mi ne smetaju ni propusti!!!

svaka cast brate .svaka ti zlatna .potvrdjujem >:D >:D >:D

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Septembar 10, 2008, 03:44:23 posle podne »
e svaka Vam cast na komentarima, to sam i hteo da cujem, e sad jedno je kad dodje na neko mesto 1000 motora ali dali ti isti motoristi dodju i sledeci vikend de nije tako popularan skup sto zbog marketinga sto zbog udaljenosti, nije jedan slucaj da sam cuo da: ja idem samo na velike skupove, e sad dali su to ljudi koji vole da posete moto-fest de se pojavi 3-4000 ljudi ili vise vole da posete skup kao skup a ne zbog njegove velicine. Ocu da kazem mnogo bajkera idu samo u (cast ovim klubovima) srem, indjiju, novi sad, sabac... zato sto tamo dodje ogromna masa motorista, a po meni  (a pogotovo Sremcima, i plovidba na reci i ovo i ono, 4 dana zanimljivog desavanja, stvarno)ali i neki manji skupovi su jako kvalitetni, ali ipak nedodje tu dosta ljudi bez obzira na dobro gostoprimstvo i toaleti i voda i kupanje..

spenser

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Septembar 10, 2008, 05:09:02 posle podne »

[/quote]

Šta sve domaćin mora da radi da bi napravio dobar skup! ;D :D

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Septembar 10, 2008, 08:25:55 posle podne »

Pa dovoljno je da bude lepo organizovan, pristupacan i da domacini posvete paznju svima po malo. Bar malo.

A meni licno nije bitno da li je skup veliki ili mali. Da li su poznati bendovi ili lokalni. I da li je na suvom ili smo u blatu do guse. Bitno je drustvo. Evo na primer u Sutomoru je po meni bio najgori skup na koji sam bio, ali meni je bilo lepo jer sam bio u lepom drustvu. I nije mi smetalo nista. I najbitnije o presudjivanju na koji skup idem a na koji ne je finansisko stanje i familija. Ako se nema para nigde se ne ide. I ako imam previse posla onda radim. Ipak je meni bitnija familija, kuca, posao pa sve ostalo.

Ali uvek tezim da odem na sto vise skupova jer i ako mi se ne svidi bar sam se lepo provozao.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #12 poslato: Septembar 11, 2008, 05:44:37 posle podne »

Pa dovoljno je da bude lepo organizovan, pristupacan i da domacini posvete paznju svima po malo. Bar malo.

A meni licno nije bitno da li je skup veliki ili mali. Da li su poznati bendovi ili lokalni. I da li je na suvom ili smo u blatu do guse. Bitno je drustvo.

*605  *603 *556 *74 *68 *34
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #13 poslato: Septembar 11, 2008, 08:20:27 posle podne »
Kakvi skupovi mi vise prijaju? Meni u sustini svaki skup prija. I za mene iskreno ne postoji los skup... Ima dobar, bolji, odlican itd... A sto se organizatora tice, pa opet i nije sve do njega... od nas zavisi da li cemo otici na skup i smoriti se ili napraviti sa ekipom neku dobru zajebanciju...
Dakle, volim skupove, bez obzira na to da li je to neki od 300, 1000 il koliko vec motora....
Never ride faster than your angel can fly!

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Septembar 11, 2008, 08:24:54 posle podne »
po meni ipak ima razlike veliki i mali skupovi, eto i od vasih postova, zamisli sad domacina koji treba da se druzi sa svima bar po malo a dodje mu 1000 motora i 3000 lokalaca, ni on sam nezna de mu je glava a jos i da prepoznaje ko je bajker a ko nije. Pre jedno 3 meseca mi je jedan predsednik kluba pricao kako su samo zbog njega dosli neki likovi iz inostranstva a on ih na skupu nije ni video kolko je imao obaveza, i da mu je bilo bas zao, naravno skup je bio veliki. Mada svako ko trazi paznju uvek je i nadje na skupovima, mada na velikim netreba da se ceka sve na organizatora, meni nije tesko da se predstavim i da popricam sa domacinima ako me vec nepoznaju.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #15 poslato: Septembar 11, 2008, 09:02:20 posle podne »
po meni ipak ima razlike veliki i mali skupovi, eto i od vasih postova, zamisli sad domacina koji treba da se druzi sa svima bar po malo a dodje mu 1000 motora i 3000 lokalaca, ni on sam nezna de mu je glava a jos i da prepoznaje ko je bajker a ko nije. Pre jedno 3 meseca mi je jedan predsednik kluba pricao kako su samo zbog njega dosli neki likovi iz inostranstva a on ih na skupu nije ni video kolko je imao obaveza, i da mu je bilo bas zao, naravno skup je bio veliki. Mada svako ko trazi paznju uvek je i nadje na skupovima, mada na velikim netreba da se ceka sve na organizatora, meni nije tesko da se predstavim i da popricam sa domacinima ako me vec nepoznaju.

Ne ocekujem ja da me neko nosi na ledjima i hladi palminom granom!!!
 Ali ove godine prvu rec koju sam cuo od devojke na ulazu na skup u Pancevu je bilo:"400 dinara"!!!
 Ja kazem:"Dobro bre,a gde je dobar dan?Dobrodosli?Gde je rakijica?"
 Lepojka mi kaze:"Ja sam zaduzena za naplatu?!?!?!"
 Na svu srecu sto znam mnogo ljudi iz Kojota za koje znam da su OK likovi,pa se istog trenutka nisam vratio!!!
 A sto???Zbog jednog retardinja na ulazu!!!
 A inace istina je da klubovi sa malo clanova i ne prave skupove sa 1000 i vise motora,tako da na velikim skupovima ima i dosta domacina!!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #16 poslato: Septembar 12, 2008, 07:50:56 pre podne »
To si u pravu. Bilo bi glupo da odes negde na skup gde neznas nikoga a da se ne predstavis. A sto se tica 1000 motora ili 3000 lokalca pa ni to nije problem. Lokalcima i nemoras nesto da posvecujes paznju, svaki dan se vidjate, ali gostima van tvog grada dovoljno je da mu pozelis dobrodoslicu i da ga pitas kako je putovao. Nekoliko reci u prolazu znace puno. Ali sto ljudi sto cudi.
U Planu prosle godine smo pokisli kao misevi, i vukli konopac u najvecem blatu. I bilo je prelepo. I pored kise skup je bio lep. Dobra ekipa i zezanje je zagarantovano.

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Septembar 12, 2008, 11:05:04 pre podne »
pa dobro sad da nespominje kako su dobri skupovi kad pada kisa, tada dodju okoreli bajkeri a lokalci su od secera i oni bi se istopili tako malo njih nedolaze, evo primer je i lazarevac petak, kisa, svirka ispod satora, mi smo se super zezali i ispricali se sa lagnjatom kod pasulja, a i pojeli smo po 2 tanjira pasulja jer nije bilo mnogo ljudi. Kod nas na skupu petak kisa, meni licno ludilo je bilo nevidjeno, ljudi su se tolko ponapijali, imali smo 2 mala bazena, 1 onaj na naduvavanje a jedan betonski, ljudi su skakali u onaj na naduvavanje ja neznam ni sam kako je izdrzao, a 2 sarana sto smo ubacili  u betonski za bajkerske igre su tada i nestali ;D ;D ;D, ljudi su plesali po kisi i na bini ma bilo je do jaja, domorodci nisu dosli samo bajkeri, nije ih bilo mnogo.

Nikola

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Septembar 14, 2008, 01:29:15 posle podne »
Skupovi na kojima nema bajkerski igara, a narocito dizanja na jedan tocak, uglavnom mi se ne dopadnu.Bio sam na dosta skupova ove godine i ne secam se da sam na bilo kom video bilo kakvu akrobaciju.Mislim da je to potrebno kako bi se razbila monotonija.Ne volim kada vidim razne pijane ljude, a narocito kada tako pijani sednu na motor i naprave neku stetu, kao sto je to bilo u Pancevu.Ko je bio zna o cemu govorim.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #19 poslato: Septembar 14, 2008, 08:44:00 posle podne »
Bilo sine Nikola akrobacija ,bilo i to mnogo dobrih,i dobrih akrobacija i mnogo dobrih skupova samo mora cesce da ides sa nama.