Daklem

moram da se nametnem idejom o tome da se uradi nesto na ovom forumu u vezi choppera tj da se nadje jedno mesto u vidu podforuma ili nove stalne teme ideje ili ne znam kako vec samo da ga ima
ja sam za sebe trazio informacije na netu o tome kako napraviti chopper medjutim svi nesto ofrlje nude ali trud mi se isplatio pa sam nasao bas ono sto sam hteo
naravno necu biti cicija pa cu podeliti sa svima koje chopperi zanimaju ali custom chopperi naravno
ima srbin dovoljno znanja samo mu treba pogoniti volju i da vidis cuda hehe
a kad se volja pokrene kao zamajac motor nema stajanja al da ne tupim mnogo
znaci ljudi ja bih voleo da imamo ovde jedan deo samo o chopperima i custom izvedbu istih
siguran sam da ima dosta zaljubljenika u choppere tako da se nadam da cu naici na podrsku i razumevanje
ako to sve bude kako treba ja cu izneti sve sto sam nasao na netu o izradi choppera tu je video sa izradom kompletnog rama sto na onom sranju od discovery kanala necete videti nikad tu je prednja vila volan i ostale sitne i bitne stvari
znaci ja bih samo da animiram ovom prilikom istomisljenike i sve one koji vole motore uopste da nesto ovakvo zazivi na forumu MAS-a
hvala na razumevanju svima koji budu procitali i nadam se uspehu
ali necu stati ovde videcete moracemo da dobijemo nesto o chopperima
pa ne moze svaki srbin da kupi sebi chopper ali neka pokusa barem da ga napravi zamislite samo natpis SERBIAN CUSTOM CHOPPERS
i mislite o tome ali samo jos malo hehe mozda uskoro i pise tako kad ukucate u nekom pretrazivacu
pozdrav svima
zar nije to lepo