Mart 31, 2026, 11:49:06 pre podne

Autor Tema: STA MISLITE O RADU M.K. U SRBIJI  (Pročitano 11340 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: STA MISLITE O RADU M.K. U SRBIJI
« Odgovor #40 poslato: Decembar 12, 2008, 03:28:34 pre podne »
I sta sad koji je tvoj predlog ako netreba kalendar.

IVKE

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Decembar 12, 2008, 04:33:22 posle podne »
Nemojmo se zanositi Mas ne moze nista uciniti po pitanju broja skupova i njihovom preklapanju jer malo je vikenda a preko 50 klubova to ne bi niko mogao da uskladi a ne sadasnje rukovodstvo ne racunam klubove van Masa koji isto imaju legitimno pravo da prave susret u svom mestu Kao sto sam u jednom komentaru rekao sve je kod nas na dobrovoljnoj bazi i godinama sam se nadao da ima dogovora izmedju klubova u vezi termina ali sada shvatam da sam bio u velikoj zabludi NEMA DOGOVORA  i smatram da nam kalendar i ne treba osim za cistu informaciju da ljudi znaju gde mogu da odu za vikend a izbor im je veliki a bice jos veci
politka ba
A itekako moze samo da hoce zanosenje je dici ruke i reci nemoze se tu nista

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #42 poslato: Decembar 13, 2008, 02:02:42 pre podne »
PO PRVI PUT OD OSNIVANJA MAS-a UKINUCEMO PAR SKUPOVA KOJI NISU IMALI OSNOVNE ELEMENTE ORGANIZACIJE, VIDECETE KAKO CE TO DA NAVEDE KLUBOVE DA OZBILJNO RAZMISLE O ORGANIZOVANJU SKUPA U 2009 GODINI.
 IMA U MAS-u OZBILJNIH I ORGANIZOVANIH KLUBOVA SA CLANSTVOM ZA RESPEKT PA JOS UVEK NE PRAVE SKUP ZATO STO OZBILJNO SHVATAJU OBAVEZE OKO ORGANIZACIJE.
 MISLIM DA CE SE STVARI POPRAVITI TEK KADA NAJNEOZBILJNIJI IZGUBE TERMINE.

IVKE

• Gost
« Odgovor #43 poslato: Decembar 13, 2008, 05:45:36 posle podne »
PO PRVI PUT OD OSNIVANJA MAS-a UKINUCEMO PAR SKUPOVA KOJI NISU IMALI OSNOVNE ELEMENTE ORGANIZACIJE, VIDECETE KAKO CE TO DA NAVEDE KLUBOVE DA OZBILJNO RAZMISLE O ORGANIZOVANJU SKUPA U 2009 GODINI.
 IMA U MAS-u OZBILJNIH I ORGANIZOVANIH KLUBOVA SA CLANSTVOM ZA RESPEKT PA JOS UVEK NE PRAVE SKUP ZATO STO OZBILJNO SHVATAJU OBAVEZE OKO ORGANIZACIJE.
 MISLIM DA CE SE STVARI POPRAVITI TEK KADA NAJNEOZBILJNIJI IZGUBE TERMINE.
Pa predsednik MILOSEVIC je to ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #44 poslato: Decembar 14, 2008, 09:08:05 posle podne »
Deki ne zanosise oni ce opet da prave bez obzira na kalendar i oduzimanje prava uMasu prbano je to odavno

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #45 poslato: Decembar 14, 2008, 09:36:42 posle podne »
Koliko se ja secam dogovoreno je da na svaki skup dodje makar po jedan clan iz kluba na susret ove godine je doslo samo 10 predstavnika klubova na moto susret u Nisu od 52 ili vise klubova u Mas u  Verovatno im je bilo daleko SRAMOTA a posle jos neki likovi su u stanju da na BJ forumu ocenjuju skup a pri tom nisu ga ni videli

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #46 poslato: Decembar 14, 2008, 10:40:06 posle podne »
Koliko se ja secam dogovoreno je da na svaki skup dodje makar po jedan clan iz kluba na susret ove godine je doslo samo 10 predstavnika klubova na moto susret u Nisu od 52 ili vise klubova u Mas u  Verovatno im je bilo daleko SRAMOTA a posle jos neki likovi su u stanju da na BJ forumu ocenjuju skup a pri tom nisu ga ni videli

OVA ODREDBA PRAVILNIKA JE UKINUTA U NOVOM SADU PROLETOS NA SUSIN PREDLOG.

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #47 poslato: Decembar 14, 2008, 10:58:53 posle podne »
Deki ne zanosise oni ce opet da prave bez obzira na kalendar i oduzimanje prava uMasu prbano je to odavno

NE ZNAMO DA LI CE DA PRAVE ONI KOJI IZGUBE TERMIN, ALI NECE BITI U KALENDARU SIGURNO, I AKO NAPRAVE I NAPISU NEGDE JAVNO DA JE TO SKUP PREDLOZICU ISKLJUCENJE.
 MOGU DA BIRAJU ILI CE DA ISTUPE IZ MAS-a I RADE STA GOD HOCE ILI OSTANU I TRPE SANKCIJE KOJE SU ZASLUZILI.
 DOSTA JE VISE DA PRICAMO NEMA SKUPA BEZ BINE, WC-a,NEMA OTKAZIVANJA NI PROMENA TERMINA POSLE 1-og FEBRUARA A DA NEKI LJUDI SEDE SA NAMA I CUTE TADA A POSLE RADE PO SVOME.
 JA SHVATAM TO LICNO, NECU DA SEDIM I DOGOVARAM SE SA LJUDIMA KOJI NE POSTUJU DATU REC.
AKO I OVE GODINE PRODJU SVI KOJI NISU ISPOSTOVALI DOGOVORENO BEZ SANKCIJA JA NAJAVLJUJEM SVOJU OSTAVKU I ISTUPANJE FAMILIJE IZ ASOCIJACIJE. MENI JE MOJA REC SVETINJA I ISPOD DOSTOJANSTVA MI JE DA SEDIM ZA STOLOM SA LJUDIMA KOJI JE NEMAJU.
 OVO BIH TRAZIO ZA SVE KOJI NISU ISPOSTOVALI DOGOVOR, NIJE VAZNO DA LI SMO LICNO PRIJATELJI ILI NE

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #48 poslato: Decembar 14, 2008, 11:51:41 posle podne »
ne znam da li ja mogu uopste da komentarisem jer sam relativno nov u svemu ovome ali bih rekao svoje misljenje
neko je pomenuo da se skupovi koje jedan klub odrzava realizuju na svake dve godine to bi po mom misljenju moto skupove diglo na visi nivo jer bi po nekoj logici bilo i vise finansija a i resilo bi problem sa preklapanjem termina i prenatrpanosti kalendara.
to je moje misljenje pa sad sta znam ja????????? ???
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #49 poslato: Decembar 15, 2008, 07:05:38 pre podne »
Ako MAS i Deki isteraju ovo o cemu govori nece se tu mnogo preklapati skupovi i MAS ce zadrzati svoj autoritet.I da se vratimo na temu,da nebudemo mnogo strogi i da ocekujemo nesto mnogo od klubova,u ovom sada vremenu svaki klub koji okupi 15-ak i vise bajkera i koji se voze i druze zajedno cele sezone je vrlo,vrlo uspesan

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #50 poslato: Decembar 15, 2008, 11:40:15 pre podne »
neko je pomenuo da se skupovi koje jedan klub odrzava realizuju na svake dve godine to bi po mom misljenju moto skupove diglo na visi nivo jer bi po nekoj logici bilo i vise finansija a i resilo bi problem sa preklapanjem termina i prenatrpanosti kalendara.

Ja tu pricu zagovaram 3-4 godine, i kada se prica vecina je za, ali kad dodje do konkretnog dogovora, onda se zakoci.
Moto klub "RIP" iz Bele Crkve ce prvi pauzirati u zavisnosti ako se, i kako se dogovorimo.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #51 poslato: Decembar 15, 2008, 04:34:28 posle podne »
 Slazem se i sa Dekijem i sa Vladanom...

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #52 poslato: Decembar 15, 2008, 07:58:35 posle podne »
Moje licno misljenje je da kad bi se svi mi slozili oko ove stvari nikog vise ne bi bolela glava!

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #53 poslato: Decembar 15, 2008, 08:15:36 posle podne »
Moje licno misljenje je da kad bi se svi mi slozili oko ove stvari nikog vise ne bi bolela glava!

Svaka cast Djox ali kako to uraditi ???Ne mozemo da se dogovorimo nas nekoliko a zamisli svi :'( :'(
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #54 poslato: Decembar 15, 2008, 08:31:54 posle podne »

Svaka cast Djox ali kako to uraditi ???Ne mozemo da se dogovorimo nas nekoliko a zamisli svi :'( :'(

Hteli- ne hteli moracemo ako hocemo da sve ovo izgleda kao ozbiljna i prestizna organizacija!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!