KAO DA CITAM SVOJE RECI...SVAKA CAST...KOD PRAVIH BAJKERA NEMA RAZLIKE U GODINAMA...VAZNO JE STA IMAS U SRCU I DA LI VOZIS ZBOG SEBE ILI DRUGIH. Ja sam kacigu i full opemu kupio skoro 8 meseci pre motora...koja je pojenta da glumim mangupa kada keva svakog momenta moze da dodje i da mi sa lopaticom skuplja sa sfalta. Ja sam imao vec 2 udesa...oprema me je spasila...niste svesni oni koji nisu imali udes koliko se to sve brzo odvije i koliko adrenalin u tom momentu skoci. Cuvajte se braco...ako ne zbog sebe ..onda zbog onih koji vas vole.
Vas X
[/quote]
Eh Bikeru da svi misle kao ti svet bi nas video,PROBLEM JE U TOME STO MI NEMAMO KULTURU SAOBRACAJA da li to bilo kod auta,kamiona ili da ne pricam o motorima.
Vazno je da nas Cice Mice vide a sada kakve gume imamo,kocnice,iskustvo to nije vazno.
Sta mogu da kazem da kada krenete da vozite posle zimskog period pazite!
Vremenske prilike su jos hladne da ne pricam o gumama koje nemaju dovoljan kontakt,koncetracija nije jos ojacala,drugi ucesnici ne racunaju na nas itd...
sto je vec receno, i nadam se da ce MAS,ako ne sada uskoro malo doprineti da se nas narod opameti po pitanju moto vozaca kod nas...
Vidim imamo silne klubove a niko nista ne radi po tom pitanju, osim pijancenja, igri itd, ne kazem sve je to ok ali zasto uvek moramo da citamo vesti u CRNOJ HRONICI i zasto se na veliko pise po novinama kako su motoristi kakvi jesu...
i ja volim da dam po gasu ali znam gde i kada, ne na Uscu, Kneza Milosa ili po Sapcu da me svi gledaju i krste se...