Septembar 29, 2023, 05:12:54 pre podne

Autor Tema: BRACO,MOLIM VAS...  (Pročitano 26456 puta)

0 Članovi i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • SLOVENIJA
Odg: BRACO,MOLIM VAS...
« Odgovor #40 poslato: Jun 03, 2008, 07:17:37 posle podne »
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #41 poslato: Jun 16, 2008, 11:10:36 pre podne »
JA LICNO BI PODRZA MURIJU DA UVEDU ZAKON
 ''NEMAS KACIGU OSTAO SI BEZ MOTORA''

PA KO IH JEBE SVE SMEKER KOJI VOZE BEZ KACIGE A POGOTOVO KAD IMAJU I SUVOZACA NA MOTORU
 :police: :police: :police:
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #42 poslato: Jun 18, 2008, 01:11:44 posle podne »
uglavnom sve sto je receno i sto ce se reci .slazem se oprema kaciga i pamet u glavu
ali ima jedan veliki problem gde nepomaze nista od toga ALKOHOL??????????
kako to da resimo gledam starije pa onda mlade kako prate starije
ko ce vise da popije i sta onda ko je brzi, i normalno ishod je uglavnom poznat
da li je pao mladji ili stariji nije bitno bitno je da je neko pao.
drugo treba biti i iskren a to je da mi sami nepazimo na sebe, i ponekad i nerazmisljamo o posledicama.
samo da bi sebi napravili zadovoljstvo.

APELUJEM NA SVE BAJKERE I LJUDE BEZ ALKOHOLA
                                              kada smo na motoru

o ovome mozemo da pisemo danima a najgore u svemu tome je da sve to znamo
ja vrlo retko popijem i to uglavnom pivo ,napijem se dvaput triput godisnje ali  i ja znam sta nevalja, ali ponekad sam kao i vecina nas koja vozi nerazmisljam o posledicama,i to je problem

U potpunosti te podrzavam. Svi mi volimo poneki put da popijemo i to je u redu, jedino je problem sto vrlo malo nas ume da se kontrolise tada. Ni ja nisam imao kontrole dok ispred mene u defileu nije tresnuo covek koji je bio "balsamovan" od alkohola. Jedva sam uspeo da ga omasim i da ne poobaram ljude oko mene. Od tada se treniram. U prvo vreme na skupovima kad popijem, kljuc sam davao nekome od mojih dobrih drugara i prijatelja koji mi isti nisu vracali dok se ne dozovem pameti. Sada ga ne dajem nikome, ali ni ne sedam na motor jer sam sebe istrenirao. Od tada dok vozim jedino sto popijem je kafa i VELIKA kisela.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

paperinos

• Gost
« Odgovor #43 poslato: Jun 30, 2008, 10:24:29 posle podne »
Alkohol i voznja ne idu zajedno, osim ako ne kreces na put u jednom smeru....u vecna lovista. ???

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #44 poslato: Novembar 02, 2008, 06:17:47 posle podne »
JA LICNO BI PODRZA MURIJU DA UVEDU ZAKON
 ''NEMAS KACIGU OSTAO SI BEZ MOTORA''

PA KO IH JEBE SVE SMEKER KOJI VOZE BEZ KACIGE A POGOTOVO KAD IMAJU I SUVOZACA NA MOTORU
 :police: :police: :police:

Podrzao bi ih i ja kad bi to bio opsti, a ne selektivni zakon kao i svi ostali kod nas. Za nekog vazi, dok za drugog ne. Pitam ja jednog murijanca zasto ne zaustavljaju ove klince bez kacige na skuterima, zoljicama itd. , a on odgovara da oni nisu kriticni jer ne idu brzo pa im bas i nece biti nesto ako se slupaju. Ma nemoj! Koliko ih se ubogaljilo zbog toga!? Vide da ih vise niko ne juri da nose, pa se tako i odnose sve dok se nesto ne daj boze ne desi. Ili pak voze motor i razgovaraju na telefon ili PISU poruku!!! NIsam mogao da verujem kad sam video klica kako prolazi na crveno skuterom, odlazi preko zebre na biciklisticku stazu a iz suprotnog smera covek nailazi, koci i ne zna sta da radi dok ovaj svo vreme pise poruku i ne reaguje!
 Priznajem sve zakone, ali da se odnose na sve, a ne da kaznama samo popunjavaju normu pa kad je napune a oni u najblizu kafanu da se nesto popije.

paperinos

• Gost
« Odgovor #45 poslato: Decembar 05, 2008, 12:31:48 pre podne »
E da znaju kako ih blagosiljaju oni vozaci  koji su im  platili kaznu...... ;D mislim da ne bi ni pipnuli taj novac sto ga otmu. ;D hvatali bi ga sa pincetom i trpali u kese, a onda pravac crkva da skinu kletve sa te love. ;D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #46 poslato: Decembar 11, 2008, 09:43:52 posle podne »
Ni kaciga ne pomaze uvek Daki iz mog kluba je poginuo pre dve godine udarivsi u drvo glavum ali je momentalno umro jer je slomio vrat Osnovno je izbeci alkohol u toku voznje voziti lagano kroz grad jer se svasta desava ne izigravati cirkuskog majstora na zadnji tocak i ako ides na dug put ne preterivati sa brzinom jer pola sata gore dole nama kao slobodno-avanturistickim ljudima to nista ne znaci Ok da je kaciga obavezna ali iz mog dugogodisnjeg iskustva mislim da treba imati i mnogo srece u saobracaju i ne treba je izazivati i iskusavati

IVKE

• Gost
« Odgovor #47 poslato: Decembar 12, 2008, 12:04:56 posle podne »
Ko se cuva sam cuva ga i bog al s druge strane ko vozi motor svakako to radi zbog konja brzine i ubrzanja da nije tako vozili bi bicikle imaju po dva tocka

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #48 poslato: Februar 04, 2009, 12:52:41 pre podne »
Ja vozim brzo na autoputu ali dosta ziheraski cim vidim da mi je neka guzva u daljini odmah smanjujem.U pravu si da se motor vozi zbog brzine i ubrzanja koje pruza ali ne treba preterivati ni u cemu u zivotu pa i u ovome.Moj savet mladjima nemojte da mislite da znate sve voznja se uci dok si ziv i usavrsavas godinama pa opet neznas sve.Mladjima sam uvek govorio Misli kad vozis sta ce drugi da urade a ne sta ces ti da uradis.Mislim na ucesnike u saobracaju.Sve ovo shvatite dobronamerno i definitivno ostavite alkohol dok vozite nisu to kola pa moze nekako .Svaki pad je direktno na meso a u kolima ipak imate kavez oko sebe.

Chriss

• Gost
« Odgovor #49 poslato: Februar 04, 2009, 02:02:53 posle podne »
Slazem se sa tobom Rendi,ali...
Dok sam radio u Urgentnom Centru Zrenjaninske bolnice nagledao sam se svega i svacega,cuo razne price od saobracajaca i interventnih ekipa i iz toga sam izvukao poentu da PIJANE I BUDALE I BOG CUVA!!!!

djera

• Gost
« Odgovor #50 poslato: Februar 07, 2009, 12:12:02 pre podne »
Slazem se sa tobom Rendi,ali...
Dok sam radio u Urgentnom Centru Zrenjaninske bolnice nagledao sam se svega i svacega,cuo razne price od saobracajaca i interventnih ekipa i iz toga sam izvukao poentu da PIJANE I BUDALE I BOG CUVA!!!!
Djeda iz Sapca je ocigledan primer toga.On se jednom u zivotu napio(pre 30 godina) i od tada samo doliva.

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #51 poslato: Mart 21, 2009, 02:28:37 posle podne »
AMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #52 poslato: Mart 25, 2009, 08:29:20 posle podne »
izgleda da mi ovde da pazimo ne samo na se be i za sebe nego i na ostalo ucesnike u saobracaju(automobile,kamione......) da ne bi bila svaljivana krivica za ne daj boze da se nesto desi...ja ne volim gradsku voznju bi izbegavam je....uvek stavim svu opremu koju imam i pazljivo i zavisi od situacije i puta kojom brzinom vozim.......jes da ne mogu bas mnogo ali i ne zelim,volim da uzivam u voznji....mislim da bi trebala da se pokrene neka akcija na tu temu vozaca automobila i motora
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #53 poslato: April 20, 2009, 10:11:19 posle podne »
Ma uslov kod kupovine motora u prodavnici da bude kupujes motor - obavezno i dve kacige ukoliko je motor preko 50ccm, i ogromne kazne za nenosenje iste. Da, postavlja se pitanje i prevelike brzine, pa opet je to na vlastima, elektronika je dostigla taj nivo da sada blokade nisu skupe, par evrica pa kad registrujes motor oni lepo neka je ugrade i to ko skine kazneni poeni a neka skinu cene registracija, po meni registracije su preeeterano brate, bar za mene.
Ljudi, cuvajte se, nemojte leteti vec plovite vasim LADJAMA ma koliko jake one bile, dozvolite sebi da mozete da vidite i okolinu puta kojim se vozite, motor da treba da leti imao bi krila :)))

Pozdrav

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #54 poslato: April 22, 2009, 09:28:05 pre podne »
CINI MI SE DA I NIJE LOSE STO JE "A" KATEGORIJA PODELJENA NA VISE PODKATEGORIJA
PA KLINCI NEMOGU SESTI ODMAH NA 1000,BAR NE SA DOZVOLOM
MK SPID

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #55 poslato: April 22, 2009, 12:58:06 posle podne »
CINI MI SE DA I NIJE LOSE STO JE "A" KATEGORIJA PODELJENA NA VISE PODKATEGORIJA
PA KLINCI NEMOGU SESTI ODMAH NA 1000,BAR NE SA DOZVOLOM

Upravu si ali je problem sto sedaju bez dozvole.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

snoopuza

• Gost
« Odgovor #56 poslato: Decembar 24, 2009, 01:34:11 pre podne »

rango.zegapo@gmail.com

• Gost
« Odgovor #57 poslato: Decembar 24, 2009, 06:42:53 posle podne »
Da,slazem se sa svima vama,ako ne mozes da se obuzdas lepo kupi masinu koja te netera na gas vec da uzivas.Za pravog bajkera nije bitan model motora ni kolicina para koje je dao za njega,ali sada kada pitate mladje bajkere sta ce da voze,to su pretezno R-ovi.Mnoge znam sto voze bez dozvole,takve ne treba primati u klubove,verovatno bi onda drugacije razmisljali.

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #58 poslato: Decembar 24, 2009, 07:16:37 posle podne »
 Dobro je što je neko malo osvežio ovu temu. Čisto da podseti. Pa kad opet pogledam one slike sa početka, želudac mi se prevrne.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #59 poslato: Decembar 25, 2009, 12:30:24 posle podne »
 I ovaj zakon nas nece zaobici...