Mart 31, 2026, 03:38:42 pre podne

Autor Tema: Strajk ispred skupstine  (Pročitano 20220 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
Odg: Strajk ispred skupstine
« Odgovor #40 poslato: Mart 16, 2009, 12:27:39 posle podne »
i mene zanima, sta se radi na tu temu?

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #41 poslato: Mart 16, 2009, 02:04:29 posle podne »
Ceka se dogovor sa nadleznima oko najave okupljanja i prijema kod nadleznih. Trebalo bi sve to da se desava 11. aprila.
18. otpada jer je uoci uskrsa.
Ovih dana Deki treba da se sastane sa orgovornima u vladi i dogoviri detalje.

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #42 poslato: Mart 16, 2009, 02:13:00 posle podne »
Neznam samo koliko si i ti kao i svi ostali ubedjen da ce sve to da se realizuje do 11 aprila ta prica se proteze odavno i nista a za ovako kratko vreme daj boze da se nesto uradi

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #43 poslato: Mart 16, 2009, 05:14:32 posle podne »
Ja u Dekija ne sumnjam, kad moze skup da organizuje za nedelju dana sto nemoze i strajk. >:D ;)

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #44 poslato: Mart 16, 2009, 06:18:53 posle podne »
Jeste al skup nepravi u skupstini srbije

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #45 poslato: Mart 16, 2009, 06:32:38 posle podne »
dzunior polako more. *527 *574 *575 *575 *575 *575 *575 *575

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #46 poslato: Mart 17, 2009, 04:11:12 posle podne »
Ceka se dogovor sa nadleznima oko najave okupljanja i prijema kod nadleznih. Trebalo bi sve to da se desava 11. aprila.
18. otpada jer je uoci uskrsa.
Ovih dana Deki treba da se sastane sa orgovornima u vladi i dogoviri detalje.

Ako sam dobro video u kalendaru 11 april je subota  :icon_scratch: .
 Misljenja sam da je pametnije napraviti takav vid protesta u toku radne nedelje negoli vikendom. Isto tako sam siguran da bi vecina mogla izboksovati jedan slobodan dan u toku radne nedelje( sajam je solidno merilo) i napraviti blokadu upozorenja kada je u Bgd-u spic, jer tada najvise sveta ima na ulicama, a i medijska paznja bi bila kud i kamo veca!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #47 poslato: Mart 17, 2009, 08:32:44 posle podne »

Ma stati je bre grunfe najbilje je nedeljom da se pojavimo da zabavljamo vratara skupstine pa normalno je da se treba radnim danom i to pred spic guzve ali srbija je ovo bato moj svi koce nizbrdo a mi uzbrdo.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #48 poslato: Mart 17, 2009, 09:06:26 posle podne »
Nadam se samo da ce nesto biti od ovog svega

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #49 poslato: Mart 17, 2009, 09:46:04 posle podne »
Ma stati je bre grunfe najbilje je nedeljom da se pojavimo da zabavljamo vratara skupstine pa normalno je da se treba radnim danom i to pred spic guzve ali srbija je ovo bato moj svi koce nizbrdo a mi uzbrdo.

ako si mu reko hahahahahahahahaa
naravno petak u spic spiceva >:D >:D

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #50 poslato: Mart 20, 2009, 11:13:35 pre podne »
Ne znam sta da kazem... Sve nesto imam utisak da od ovoga nece biti nista... Zvanican predlog peticije- zahteva nije napravljen... Vikend strajk...
E Srbijoooo... Ni za 10 godina necemo uraditi nista za nas... I treba da nas jebu, dok nam oci ne iskoce!!!

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #51 poslato: Mart 20, 2009, 12:17:18 posle podne »
Ne znam sta da kazem... Sve nesto imam utisak da od ovoga nece biti nista... Zvanican predlog peticije- zahteva nije napravljen... Vikend strajk...
E Srbijoooo... Ni za 10 godina necemo uraditi nista za nas... I treba da nas jebu, dok nam oci ne iskoce!!!
E dobrosi rekao. *556 *556 *605

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #52 poslato: Mart 20, 2009, 01:40:34 posle podne »
 Polako ljudi!
 Sve ima svoja pravila i red poteza!
 Pre protestnog skupa(otprilike 7 dana ranije) ce se pokusati i verovatno uspeti da se organizuje sastanak Predsednika MAS-a sa predstavnicima resornog ministarstva,na kome ce se izneti problematika i najaviti protestni skup!
 Sam skup ne znaci da obavezno treba odmah napraviti haos u Bg-u,vec pokazati snagu,organizovanost i masovnost bajkerske populacije,a na skupu ce se i zvanicno predati zahtev,a za sve ce biti obezbedjena prisutnost medija!
 Sto je odabrana subota?
 Pa zato sto su sami predstavnici klubova izrazili sumnju da radnim danom veliki broj bajkera nece biti u mogucnosti da prisustvuje skupu?
 Zasto ne odmah blokada ulica?
 Pa zato sto ne znamo kakvo je vidjenje vlasti o ovom pitanju,a i zato sto je Beogradjanima pun ... kojekakvih blokada grada,pa sve moze da vlastima da argument da smo jedna rulja koja samo ceka da napravi haos!!!
 E,ako vlasti neozbiljno shvate nase zahteve,uvek moze da se odvoji jedan dan i napravi blokada!!!
 A,ako neko misli da i ako vlasti pozitivno odgovore na nase zahteve,da ce odmah doci do promene stanja,grdno se vara!!!
 U najboljem slucaju mozemo promenu ocekivati tek na jesen ili pocetkom sledece godine!!!
 Pa zar ne vidite da se pitanja od mnogo veceg znacaja za drzavu tako kilavo i sporo resavaju,da je prosto nemoguce da se ovo resi u nekom kratkom vremenskom periodu !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #53 poslato: Mart 20, 2009, 03:42:35 posle podne »
Mislim da ce se nase pitanje resiti tek onda kad stigne naredba od EU da mora kao i kod njih da se registruju motori mesecno,kvartalno ili polugodisnje .Vidite da su na redu pederski zakoni za usvajanje pa valjda ce mo i mi stici na red.Mnogo je jasno da sadasnja garnitura na vlasti iskljucivo se ponasa kako EU kaze pa ce tako i ovaj problem biti resen onda kad oni hoce a ne kad mi to zelimo.Ovo moje razmisljanje sigurno ne utice na ucesce u protestu i podrzavam svaki vid protesta ako se radi o nasoj kozi.

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #54 poslato: Mart 20, 2009, 07:20:48 posle podne »
Polako ljudi!
 Sve ima svoja pravila i red poteza!
 Pre protestnog skupa(otprilike 7 dana ranije) ce se pokusati i verovatno uspeti da se organizuje sastanak Predsednika MAS-a sa predstavnicima resornog ministarstva,na kome ce se izneti problematika i najaviti protestni skup!
 Sam skup ne znaci da obavezno treba odmah napraviti haos u Bg-u,vec pokazati snagu,organizovanost i masovnost bajkerske populacije,a na skupu ce se i zvanicno predati zahtev,a za sve ce biti obezbedjena prisutnost medija!
 Sto je odabrana subota?
 Pa zato sto su sami predstavnici klubova izrazili sumnju da radnim danom veliki broj bajkera nece biti u mogucnosti da prisustvuje skupu?
 Zasto ne odmah blokada ulica?
 Pa zato sto ne znamo kakvo je vidjenje vlasti o ovom pitanju,a i zato sto je Beogradjanima pun ... kojekakvih blokada grada,pa sve moze da vlastima da argument da smo jedna rulja koja samo ceka da napravi haos!!!
 E,ako vlasti neozbiljno shvate nase zahteve,uvek moze da se odvoji jedan dan i napravi blokada!!!
 A,ako neko misli da i ako vlasti pozitivno odgovore na nase zahteve,da ce odmah doci do promene stanja,grdno se vara!!!
 U najboljem slucaju mozemo promenu ocekivati tek na jesen ili pocetkom sledece godine!!!
 Pa zar ne vidite da se pitanja od mnogo veceg znacaja za drzavu tako kilavo i sporo resavaju,da je prosto nemoguce da se ovo resi u nekom kratkom vremenskom periodu !!!

BAS KAO STO VUDU KAZE TRENUTNO POKUSAVAM DA DOGOVORIM DA MINISTARKA FINANSIJA PRIMI I SASLUSA NOCU NEDELJU DANA PRE PROTESTNOG DEFILEA. POSTO IZRAZIMO USMENO ZAHTEV ZA UKIDANJE POREZA, ARGUMENTUJEMO I OBJASNIMO KOJU I KOLIKU POPULACIJU PREDSTAVLJAMO, NOCA BI TREBAO DA IZ TOG RAZGOVORA PROCENI DA LI DA TRAZIMO UKIDANJE ILI SMANJENJE POREZA NA LUKSUZ. TEK TADA CEMO EVENTUALNO ANGAZOVATI PRAVNIKA DA NAM SROCI ZAHTEV I PRIDODATI PECATE I POTPISE SVIH KLUBOVA(TO IMAM VEC SPREMNO)
 OVO JE ZA UKIDANJE POREZA NA LUKSUZ, STO JE I DOGOVORENO DA TRAZIMO A STO SE TICE KVARTALNE REGISTRACIJE TO JE DO SEKRETARIJATA ZA SAOBRACAJ PRI MINISTARSTVU INFRASTRUKTURE I PISAO SAM VEC O TOME DA DO PROMENE MINISTRA NEMA GOVORA O RAZUMEVANJU MOTORISTA.

NIJE MI VAZNO SAMO DA ORGANIZUJEM PROTEST VAZNIJE MI JE DA DOBIJEMO TO STO TRAZIMO ZATO SVE IDE OVIM PUTEM.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #55 poslato: Mart 20, 2009, 08:44:13 posle podne »
  BAS KAO STO VUDU KAZE TRENUTNO POKUSAVAM DA DOGOVORIM DA MINISTARKA FINANSIJA PRIMI I SASLUSA NOCU NEDELJU DANA PRE PROTESTNOG DEFILEA. POSTO IZRAZIMO USMENO ZAHTEV ZA UKIDANJE POREZA, ARGUMENTUJEMO I OBJASNIMO KOJU I KOLIKU POPULACIJU PREDSTAVLJAMO, NOCA BI TREBAO DA IZ TOG RAZGOVORA PROCENI DA LI DA TRAZIMO UKIDANJE ILI SMANJENJE POREZA NA LUKSUZ. TEK TADA CEMO EVENTUALNO ANGAZOVATI PRAVNIKA DA NAM SROCI ZAHTEV I PRIDODATI PECATE I POTPISE SVIH KLUBOVA(TO IMAM VEC SPREMNO)
 OVO JE ZA UKIDANJE POREZA NA LUKSUZ, STO JE I DOGOVORENO DA TRAZIMO A STO SE TICE KVARTALNE REGISTRACIJE TO JE DO SEKRETARIJATA ZA SAOBRACAJ PRI MINISTARSTVU INFRASTRUKTURE I PISAO SAM VEC O TOME DA DO PROMENE MINISTRA NEMA GOVORA O RAZUMEVANJU MOTORISTA.

NIJE MI VAZNO SAMO DA ORGANIZUJEM PROTEST VAZNIJE MI JE DA DOBIJEMO TO STO TRAZIMO ZATO SVE IDE OVIM PUTEM.

Deki postujem tvoj trud i zalaganje, i ja licno smatram da treba ici demokratski korak po korak, da bi smo pokazali da nismo obicna rulja, vec posten narod koji ima drugacije sklonosti od vecine ;). Ipak nisam za to da se na dnevnom redu nadje samo porez na luksuz, vec i putarine,i kvartalna registracija. Iz razloga da bi sa sto vise zahteva podigli vecu prasinu i izvrsili veci pritisak na ministarstva a samim tim i na vlast.
Sto se tice ministra za saobracaj, treba traziti da prihvati nase zahteve ili da to mesto prepusti nekom drugom ko je sposoban da nase probleme sagleda u celosti! Ako je ovaj zakon iole Evropski onda bi trebao takav da bude u celosti, a ne samo u delovima koji odgovaraju ministrima i njihovim ministarstvima! I to javno reci medijima na protestnom defileu!

djera

• Gost
« Odgovor #56 poslato: Mart 30, 2009, 12:44:45 pre podne »
Ja mislim da od ovoga nema nista.Ja cenim Dekijev trud i zalaganje ,ali koliko mi je poznato on nije clan nijedne partije a Noca je clan DS pa sada Deki u Nocino ime trazi vezu umesto da Noca iskoristi partiske veze i dodje do ministra pa ni sve ovo lici na presipanje iz supljeg u prazno.
MAS mora prvo da npravi jednu ozbiljnu pricu i plan na pr.
-da se izdaju clanske karte svim clanovima MASa
-MAS mora da napravi mehanizam po kojem ce se u klubovima sankcionisati clanovi koji ne nose kacigu ili su izazvali saobracajnu nesrecu a MAS sankcionisati klubove koji ovo pravilo ne primene
-saradnja sa i koordinacija sa policijom u smislu dostavljanja podataka o saobracajnim prekrsajima i nesrecama u kojima su ucestvovali clanovi mas
-saradnja sa policijom u bezbednosti saobracaja

Na ovaj nacin bi se napravila jedna ozbiljna prica koja je argument za ukidanje por.na luksuz i uvodjenje periodicne rgistracije , sa kojom mozemo izaci i pred predstavnike EU u srbiji i traziti i njihovu pomoc ukoliko nase vlasti ostanu gluve na nase zahteve.

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #57 poslato: Mart 30, 2009, 04:44:37 pre podne »
Ja mislim da od ovoga nema nista.Ja cenim Dekijev trud i zalaganje ,ali koliko mi je poznato on nije clan nijedne partije a Noca je clan DS pa sada Deki u Nocino ime trazi vezu umesto da Noca iskoristi partiske veze i dodje do ministra pa ni sve ovo lici na presipanje iz supljeg u prazno.
MAS mora prvo da npravi jednu ozbiljnu pricu i plan na pr.
-da se izdaju clanske karte svim clanovima MASa
-MAS mora da napravi mehanizam po kojem ce se u klubovima sankcionisati clanovi koji ne nose kacigu ili su izazvali saobracajnu nesrecu a MAS sankcionisati klubove koji ovo pravilo ne primene
-saradnja sa i koordinacija sa policijom u smislu dostavljanja podataka o saobracajnim prekrsajima i nesrecama u kojima su ucestvovali clanovi mas
-saradnja sa policijom u bezbednosti saobracaja

Na ovaj nacin bi se napravila jedna ozbiljna prica koja je argument za ukidanje por.na luksuz i uvodjenje periodicne rgistracije , sa kojom mozemo izaci i pred predstavnike EU u srbiji i traziti i njihovu pomoc ukoliko nase vlasti ostanu gluve na nase zahteve.

DJERO SVAKA TI JE KA NJEGOSEVA STO SE TICE OVIH IDEJA, A STO SE TICE OVOGA SA PREDAJOM ZAHTEVA, NOCA JE IMAO POLITICKIH PROBLEMA U SVOJOJ OPSTINI I NIJE MOGAO DA SE PRIHVATI DA IZJURI I OVO, A POSTO JE MINISTARSTVO U BEOGRADU UPRAVNI ODBOR MI JE OVO DODELIO KAO ZADATAK, JOS NA SEDNICI U.O. U LAZAREVCU
  JA KAO ZAMENIK PREDSEDNIKA NISAM BIRAO DUZNOSTI I PRINUDJEN SAM DA JURIM TO NEKIM SVOJIM KANALIMA KOJI BAS I NISU JAKI U OVOME. A ONDA SMO SE NA POSLEDNJOJ SKUPSTINI JOS I SETILI USKRSA I SKRATILI ROK ZA SEDAM DANA.

PREDLAZEM DA SE UPRAVNOM ODBORU DODELI CAROBNI STAPIC HARIJA POTERA I DA SE MENI I NOCI ODOBRI SPECIJALIZACIJA KOD PROFESORA DAMBLDORA ;D ;D ;D U CUVENOJ CAROBNJACKOJ AKADEMIJI HOGVORTS.
 AKO NI TADA NE ISPUNIMO SVA OCEKIVANJA, MAS BI MORAO DA POKAZE OZBILJNOST I DA NAS DOTICNI SVEZNAJUCI PRAVDOLJUBIVI, I NADASVE ISKUSNI PUNISHER KAZNI VESANJEM NA BINI U UDARNOM TERMINU MOTO SUSRETA(naravno ako bina ostane obavezni deo moto susreta)

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #58 poslato: Mart 30, 2009, 10:21:34 pre podne »
Jos 2 nedelje ljudi, primaklo se...

djera

• Gost
« Odgovor #59 poslato: Mart 30, 2009, 11:03:28 pre podne »
Jasno je meni da ti je uvaljena nemoguca misija i uopste ti ne zavidim , ali me nervira kad ljudi precene svoje mogucnosti i misle da su supermeni i da su u stanju da obavljaju vise poslova od jednom.
Svaka cast Noci na njegovom angazovanju i ambiciji ali je definitivno precenio svoje mogucnosti i zato se stvari u MASu resavaju sporo ili polovicno.
Da mu je mesto predsednika uvaljeno nebih reci rekao , ali posle onako agresivne kampanje za njegovu kandidaturu mislim da bi trebao da stavi prst na celo ida se zapita "sta ja to radim ,jesam li sposoban za sve ovo".
Znam da ce sad nas predsednik da eksplodira kao ekspres lonac i tu mu ne mogu pomoci u pitanju su cinjenice.