April 01, 2026, 01:08:33 pre podne

Autor Tema: Skupstina MAS i moto zurka u Velikoj Plani  (Pročitano 6548 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
Odg: Skupstina MAS i moto zurka u Velikoj Plani
« Odgovor #20 poslato: Januar 17, 2009, 02:00:04 posle podne »
Ima razoga brate!
 Taj clan Statuta nista ne smeta da postoji,jer nije iskljuceno da ce MAS organizovati,u buducnosti,neko sportsko takmicenje  ;)
 A to bi bez ovog clana,zahtevalo izmenu Statuta MAS-a !

Pa to i ovako i onako se mora uraditi bez obzira na sve, zar ne( naziv, sediste, pecat...)?! Onda je bolje da se i kompletan Statut preceslja i popravi. Pa nece valjda MAS svaki mesec da se bakce izmenama Statuta i Pravilnika!?!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #21 poslato: Januar 17, 2009, 02:16:48 posle podne »
Samo sloga i dogovor!Ne nasedajte na provokacije!!!!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #22 poslato: Januar 17, 2009, 03:36:16 posle podne »
Moj je predlog bio da se kompletno izmeni 5.-ti clan Statuta i Pravilnika, jer sam u ovoj prici, sada vec, 10 godina( sto preko starog- sto preko sadasnjeg kluba) i do sada nisam video, a siguran sam da ni u narednih 10 necu videti niti jedan klub koji je clan MAS-a da se profesionalno bavi moto sportom kod nas! A i sve da ima takav klub ce se pre uclaniti u SMSS ili neki drugi savez koji se bavi samo time, ali zato u Statutu i Pravilniku nepostoji clan koji regulise zaposljavanje tehnickog lica( kriterijumi, nacin izbora...) i otvaranje kancelarije MAS-a! Pa sad' mi recite sta je prece MAS-u(?!) moto trke ili svoje osnovno funkcionisanje? Jos jedna stvar: Nabrojte mi samo 3 kluba clana MAS-a koja ce se u naredne 2 godine AKTIVNO baviti profi moto sportom??? NE POSTOJE!!! Pa onda ne vidim razlog da postoji i clan koji regulise bavljenje moto sportom!

grunf ala vera brate za stavove i za shvatanje korena problema...  Slozio bih se sa tobom oko svega ovoga sto si naveo i sve je to potrebno... Ali mozda se na taj problem oko clana 5, moze gledati i drugacije... Ako se obrise clan 5. MAS ostaje i bez mogucnosti za organizaciju  bilo koje sportske manifestacije A ako ostane clan 5. a sve ovo sto si ti rekao se doda u statut mislim da ce mo dobiti daleko kvalitetniji statut...
Slazem se sa tobom da u nekoliko narednih godina postoji velika mogucnost da MAS ne organizuje nijednu sportsku manifestaciju ali mozda u nekom trenutku neko shvati da je dobro baviti se i moto sportom e onda ako je clan 5. u statutu ostao taj neko nece morati da menja statut i da ponovo dopisuje clan 5.

Razumem ja tebe, i tvoj stav u vezi clana 5. Statuta, ali ako se samo uzme u obzir koliko jedna organizacija skupa izadje mozes li zamisliti koliko moze da kosta, onda, organizacija jednog takvog dogadjaja? S' obzirom na nacin finansiranja MAS-a to ce se tesko ikada dogoditi!!! A svi ti koji shvate da je dobro baviti se profesionalno moto sportom otici ce u MSS ili neki drugi savez, gde ce moci da dobiju od pravilnika, kalendara... pa sve do sponzora koji su u moto sportu od osnivanja MSS-a. I nece se zamlacivati MAS-em kao asocijacijom klubova Srbije koja nema nikakvih iskustava, a ni sredstava za takvu neku organizaciju! I ako sam dobro shvatio MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE je ASOCIJACIJA klubova a ne SPORTSKA MOTO ASOCIJACIJA koja se bavi organizovanjem sportskih desavanja klubovima?!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #23 poslato: Januar 17, 2009, 03:47:28 posle podne »
Dajte ljudi sta ste se uhvatili za taj clan 5 .Kome to smeta ne razumem.Mi smo kao predstavnika kluba slali coveka u Gevgeliju na kros takmicenje,uvezli smo mu motor na klub i vozio je pod imenom kluba sa nasim bojama pre 4-5 godina.Takodje su ljudi iz kluba vozili i takmicili se u suting reliju sa dzipovima sa bojama kluba.Ne vidim razlog da se clan 5 ukine mozda ce neko i u takmicenje bolje nek ostane

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #24 poslato: Januar 17, 2009, 04:10:13 posle podne »
Dajte ljudi sta ste se uhvatili za taj clan 5 .Kome to smeta ne razumem.Mi smo kao predstavnika kluba slali coveka u Gevgeliju na kros takmicenje,uvezli smo mu motor na klub i vozio je pod imenom kluba sa nasim bojama pre 4-5 godina.Takodje su ljudi iz kluba vozili i takmicili se u suting reliju sa dzipovima sa bojama kluba.Ne vidim razlog da se clan 5 ukine mozda ce neko i u takmicenje bolje nek ostane

Koliko ja vidim malo si pobrkao loncice.
Ovde je rec o Statutu MAS-a i njegovom clanu 5. a ne o klubskom Statutu! Vas predstavnik se takmicio pod klubskim bojama a ne pod bojama MAS-a! Druga stvar je u tome sto MAS nije klub nego ASOCIJACIJA klubova pa se pod njom nebi ni mogao takmiciti, vec bi mogao da se takmici kao clan svog kluba na sportskoj manifestaciji koju organizuje MAS. Zato te molim da ne mesas babe i zabe.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Januar 17, 2009, 04:19:24 posle podne »
Mozda sam pomesao babe i zabe ali ce se mozda neko nekad takmiciti kao predstavnik MASa ili MAS organizuje neko takmicenje

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #26 poslato: Januar 17, 2009, 04:52:56 posle podne »
Otisli ste u OFF 100% >:( >:( >:(
 Molio bih da se vratite na temu. A ako zelite da nastavite sa ovim otvorite novu temu.

Chriss

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Januar 17, 2009, 05:29:15 posle podne »
Mali kenjas ko da te je Paperinos pravio  >:(

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #28 poslato: Januar 19, 2009, 11:03:13 pre podne »
 Clan 5. ne steti i moze da ostane